Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Τρίτη 14/7

erwtas-kanones-stereotypa

Κριός

Σε σχέση: Είστε απασχολημένοι με θέματα που αφορούν το σπίτι και ίσως αυτό σας δημιουργήσει πρόβλημα στους επαγγελματικούς σας στόχους. Καλύτερα να μοιράσετε τις δουλειές με τον/την σύντροφό σας ή την οικογένειά σας ώστε να αποφύγετε τα προβλήματα. Ελεύθεροι: Εκμεταλλευθείτε την Αφροδίτη στον Λέοντα ώστε να προσδώσετε ποιότητα στην βραδινή σας έξοδο, ειδικά αν θέλετε να περάσετε καλά. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Φαίνεται πως η σκέψη σας είναι ανεξάρτητη και αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει πρόβλημα καθώς η όψη του Πλούτωνα με τον Άρη δείχνει πως δεν έχετε και πολύ καλή διάθεση. Σκεφθείτε πριν μιλήσετε καθώς κάποιος που δεν αισθάνεται πολύ καλά ίσως να μην είναι καλή παρέα. Να είστε πολύ ευαίσθητοι απέναντι στον/στην σύντροφό σας ή ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Ο έρωτας φαίνεται πολλά υποσχόμενος και μια συζήτηση με ένα ιδιαίτερο πρόσωπο μπορεί να είναι έντονη. Μπορεί να βρεθείτε να συζητάτε θέματα που δημιουργούν διαμάχες και αναγκασμένοι να πάρετε αποφάσεις με μεγάλες συνέπειες. Όποια και να είναι η φύση της συζήτησης, πρέπει να σκεφθείτε καλά καθώς όταν πάρετε τις αποφάσεις ίσως να μην μπορείτε να γυρίσετε πίσω μετά. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Ελεύθεροι: Η οικογένεια και οι φίλοι είναι σημαντικοί τώρα και μπορεί να σας επηρεάσουν. Μπορεί όμως να πρέπει να δράσετε ώστε να παρθούν αποφάσεις για τις οποίες δεν μπορείτε να περιμένετε άλλο. Υπάρχουν ευκαιρίες για καλλιτεχνικές εξερευνήσεις που ίσως είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες να είστε μαζί με έναν φίλο ή ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Ελεύθεροι: Ακολουθήστε την διαίσθησή σας για το που να πάτε απόψε και με ποιον καθώς μια τυχαία απόφαση μπορεί να μην σας βγει σε καλό. Σε σχέση: Ίσως έχετε κολλήσει στην μονοτονία. Δείτε τι αλλαγές μπορούν να γίνουν στην κοινωνική σας ζωή. Ίσως ένα διαφορετικό περιβάλλον να σας κάνει να περάσετε καλά. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Η τωρινή ευθυγράμμιση είναι ευκαιρία να αγκαλιάσετε τα συναισθήματά σας και να ανοιχθείτε στην φαντασία και τα όνειρά σας. Αν έχετε ραντεβού απόψε κάντε το κάπου ιδιαίτερα ώστε να αισθάνεστε καλά με χαλαρή συζήτηση. Αν θέλετε να περάσετε υπέροχα φροντίστε να είστε χαλαροί και αποφύγετε τις υπερβολές. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Ελεύθεροι: Η χαλαρή συζήτηση και το γέλιο θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε ώστε να είστε ευχάριστοι και ελκυστικοί. Να είστε όμως προσεκτικοί καθώς κάποιοι μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται. Ότι γυαλίζει δεν είναι χρυσός. Σε σχέση: Η κοινωνική σας ζωή μπορεί να είναι θετικός παράγοντας καθώς οι νέοι φίλοι μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεστε για νέες εμπειρίες. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Ελεύθεροι: Υπάρχουν κοινωνικές επιρροές γύρω σας αλλά πρέπει να δράσετε ώστε να κάνετε την ημέρα όσο το δυνατόν πιο συναρπαστική. Μπορεί να χαρείτε αν βγείτε σε ένα χαλαρό μέρος ή αν καλέσετε σπίτι φίλους. Σε σχέση: Αν είστε σε διαφορετικό μήκος κύματος από τον/την σύντροφό σας, περάστε χρόνο με αυτά που σας κάνουν να αισθάνεστε καλά και αγαπάτε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Η όψη του Ήλιου με τον Ουρανό δείχνει πως θα έχετε διάθεση να διασκεδάσετε και να βρεθείτε με κόσμο, ή για οτιδήποτε σπάσει την ρουτίνα σας. Η όψη του Ποσειδώνα με τον Ερμή δείχνει πως το να δείτε μαζί μια ταινία θα είναι υπέροχο για το βράδυ σας. Ίσως να επιλέξετε μια συναυλία αν αγαπάτε την μουσική. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Ελεύθεροι: Μπορεί να χαρείτε πολύ αν λάβετε ένα τηλεφώνημα από κάποιον με τον οποίο δεν έχετε μιλήσει εδώ και καιρό ειδικά αν έχετε την δυνατότητα να τα πείτε. Σε σχέση: Αν βρείτε έξω σήμερα θα είναι το ιδανικό βράδυ. Η ευκαιρία για ένα ρομαντικό βράδυ θα βοηθήσει την αυτοπεποίθησή σας και την διάθεσή σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Υπάρχουν συναρπαστικές ευκαιρίες ειδικά αν θέλετε να έχετε μια διαφορετική ημέρα. Η όψη του Ήλιου με τον Ουρανό σας φέρνει μια θετική και αυθόρμητη ενέργεια για συζητήσεις και συναντήσεις. Μπορεί να ερωτευθείτε κεραυνοβόλα ή να απολαύσετε μια αυθόρμητη συγκέντρωση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Σε σχέση: Οι στόχοι που μοιράζεστε με τον/την σύντροφό σας μπορεί να γίνουν πιο φιλόδοξοι. Καθώς μπορεί να υπάρχουν κάποια οικονομικά θέματα που σας απασχολούν ίσως πρέπει να συζητήσετε σχέδια για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Ελεύθεροι: Αν είστε έτοιμοι για τον ιδανικό έρωτα, θα πρέπει να είστε εσείς που θα κάνετε την αρχή κάνοντας την πρώτη κίνηση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.