Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Κυριακή 15/3

Κριός

Ελεύθεροι: Να είστε προσεκτικοί απέναντι σε μια σημερινή συνάντηση καθώς θα υπάρχει αβεβαιότητα. Η σημερινή ευθυγράμμιση δείχνει απογοήτευση. Κάντε μια μικρή αναζήτηση πριν δεθείτε πολύ. Zwdia σε σχέση: Η σημερινή ημέρα έχει να κάνει με την διασκέδαση παρά την περίεργη διάθεση, εκμεταλλευτείτε λοιπόν όλες τις δραστηριότητες που σας κάνουν να αισθάνεστε καλά. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ίσως έχετε γνωρίσει κάποιον εδώ και καιρό αλλά τώρα είστε πρόθυμοι να παραδεχθείτε το πως αισθάνεστε. Ίσως να το έχετε πάρει ως δεδομένο. Η επαφή του Πλούτωνα με την Σελήνη σας προτρέπει να ξεκινήσετε μια συζήτηση αν το άτομο αυτό είναι συνέχεια στο μυαλό σας και έτσι θα έχετε τουλάχιστον την ευκαιρία να πάτε ένα βήμα πιο πέρα την όλη κατάσταση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Ελεύθεροι: σήμερα κάντε κάτι για τον εαυτό σας. Αργότερα όμως η επαφή της Σελήνης με τον Ουρανό σας προτρέπει να βγείτε και να γνωρίσετε κόσμο. Zwdia σε σχέση: Αν έχετε διάθεση να φανείτε διπλωμάτες σήμερα ο/η σύντροφός σας μπορεί να μην ασπάζεται αυτή την προοπτική και να είναι φανερή η διάθεση για κριτική. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Ο Κρόνος αλλάζει πορεία σήμερα και για μερικούς μήνες και αυτό μπορεί να θέσει σε διαφορετική τροχιά κάποιες από τις βασικές σας σχέσεις. Zwdia σε σχέση: Αν αλλάξετε την καθημερινότητα που έχετε δημιουργήσει με τον/την σύντροφό σας ίσως σας προσφέρει κάποιες θετικές αλλαγές στην πορεία. Ελεύθεροι: Η Σελήνη θα σας παρουσιάσει μία πρόσκληση σήμερα που μπορεί να σας αφήσει άφωνους. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Αν έχετε αισθήματα για κάποιον τώρα θα είναι πιο δυνατά από ποτέ. Η Σελήνη σχηματίζει μια πολύ δυναμική όψη με τον Πλούτωνα και σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε μια τολμηρή συζήτηση με κάποιον που θαυμάζετε. Η θέση του Ουρανού σήμερα θα σας προσφέρει πολύ πάθος γι αυτό θα πρέπει να είστε σίγουροι για το τι θέλετε πριν εμπλακείτε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Μπορεί να απογοητευθείτε από κάτι στην προσωπική σας ζωή ειδικά με την επαφή που σχηματίζεται από την Σελήνη και τον Ποσειδώνα. Μην ανησυχείτε όμως γιατί είναι μια προσωρινή κατάσταση. Τα πράγματα με κάποιο συγκεκριμένο άτομο μπορεί να φτιάξουν. Για τώρα αφήστε απλά τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Ελεύθεροι: καινούργιες συναντήσεις ή τυχαίες καταστάσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ερωτική σας ζωή. Zwdia σε σχέση: Αν έχετε πολλές δουλειές σκεφθείτε να δώσετε κάποιες στον/στην σύντροφό σας. Αν συνεργαστείτε ίσως μπορέσετε να λύσετε και μια προηγούμενη διαφωνία. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Υπάρχει περίπτωση να υλοποιηθεί ένα ειδύλλιο αλλά είναι βασικό να δώσετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να καταλάβει πως αισθάνεστε. Η επαφή της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σας δίνει την δυνατότητα σε ένα πρώτο ραντεβού να εδραιώσετε μια φιλία ή να προχωρήσετε ένα ειδύλλιο πάθους. Δώστε βάση στο ένστικτό σας για τις απαντήσεις. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Ελεύθεροι: Οικονομικά θέματα σας δημιουργούν την ανάγκη να βγείτε και να διασκεδάσετε. Αν επιλέξετε την σωστή παρέα τότε ακόμα και η έξοδος θα σας στοιχίσει πολύ λίγο. Zwdia σε σχέση: Βλέπετε πως η σχέση σας χρειάζεται ανανέωση και αναρωτιέστε τι πρέπει να κάνετε για να την βελτιώσετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Η σημερινή ευθυγράμμιση σας δίνει την δυνατότητα να τραβήξετε την προσοχή κάποιου προσώπου που σας ενδιαφέρει. Η επαφή της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σας δίνει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε μια μικρή παρεξήγηση που ίσως έχει προκύψει. Πρέπει να μάθετε αν το άτομο αυτό είναι ελευθερο αρχικά αλλιώς οι προσπάθειές σας θα είναι μάταιες. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Κάποιο κοντινό σας άτομο μπορεί να μην έχει καλή διάθεση αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χαλάσει και η δική σας. Αν κάποιος φίλος ή ο/η σύντροφός σας έχει ένα θέμα ίσως είναι καλύτερα να τους αφήσετε μόνους τους. Κάντε ότι θέλετε μόνοι σας. Εξερευνήστε καινούργιες ευκαιρίες και φιλίες που μπορεί να διευρύνουν τους ορίζοντές σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Zwdia σε σχέση: Έχετε την τάση να βγείτε και να περάσετε καλά και αυτό θα φτιάξει την διάθεσή σας. Περάστε μια όμορφη βραδιά για 2. Ελεύθεροι: Αν και μπορεί να υπάρχει λίγη ένταση είναι καλή ημέρα για να βρεθείτε με κάποιο άτομο, ειδικά αν μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

zwdia-zodia-tarw