Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Τετάρτη 15/4

erwtas-kanones-stereotypa

Κριός

Σήμερα η ημέρα σας έχει μια ρομαντική και μυστηριώδη πλευρά. Ελεύθεροι: Θα χαρείτε την ευκαιρία να μείνετε μόνοι σας ή να περάσετε λίγο χρόνο με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ότι και αν αποφασίσετε να κάνετε θα περάσετε καλά και θα χαλαρώσετε. Zwdia σε σχέση: Αφήστε την καθαρότητα να σας οδηγήσει σήμερα καθώς οι περίπλοκες σκέψεις μπορεί να είναι εμπόδιο στην επικοινωνία σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ελεύθεροι: Ένα ραντεβού μέσα στην εβδομάδα μπορεί να είναι ιδιαίτερο και να φτιάξει την διάθεση σας αφήνοντάς σας πρόθυμους για περισσότερα. Ένα όνειρο ή μια ευχή μπορεί να πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ. Zwdia σε σχέση: Μπορεί να αποφασίσετε να πραγματοποιήσετε μια συνάντηση σήμερα. Αν δεν τα καταφέρετε, μια συζήτηση με έναν καλό φίλο μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεστε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Zwdia σε σχέση: Θα πρέπει να προσέχετε τα συναισθηματικά μπερδέματα που μπορεί να οφείλονται σε παρεξηγήσεις. Θα πρέπει να μιλήσετε και να μην υποθέτετε ότι ο/η σύντροφός σας ξέρει το τι σκέπτεστε. Ελεύθεροι: Χρησιμοποιήστε αυτή την ευκαιρία ώστε να δώσετε ώθηση στην κοινωνική σας ζωή αν αυτό που θέλετε είναι η δράση. Θα πρέπει να αποφύγετε τις σχέσεις που ίσως σας κρατούν καθηλωμένους. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Η υπομονή σας μπορεί να δοκιμαστεί να κάποιος θέλει την προσοχή σας. Η επαφή της Αφροδίτης με τον Κρόνο δείχνει ότι μπορεί να καταναλώσουν μεγάλο μέρος του χρόνου σας αν δεν είστε απόλυτοι. Από την άλλη πλευρά η επαφή του Ποσειδώνα με την Σελήνη μπορεί να δημιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για ένα ειδύλλιο και να προσφέρει στην σχέση αυτό που χρειάζεται ώστε να γίνει βαθύτερη. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Zwdia σε σχέση: Ο Άρης στον Ταύρος κάνει την ερωτική σας ζωή πιο αισθησιακή. Είναι καιρός να χαλαρώσετε ή να κανονίσετε ένα ραντεβού στο σπίτι αν θέλετε. Ελεύθεροι: Αν έρθετε σε επαφή με έναν φίλο μπορεί να ανοίξουν οι πόρτες για μια καινούργια περιπέτεια. Μπορεί να ξεκινήσετε ένα ταξίδι ανακάλυψης που μπορεί να οδηγήσει σε μια υπέροχη γνωριμία. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Ελεύθεροι: Υπάρχουν ευκαιρίες να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους και να χαρείτε την παρέα τους. Η σημερινή ευθυγράμμιση σας βοηθά να έχετε και μια υπέροχη συζήτηση με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μπορεί σήμερα να κάνετε και κάποια πράγματα που κανονικά δεν θα τολμούσατε. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις ακραίες πράξεις. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Ελεύθεροι: Αν τα συναισθήματά σας είναι υπερβολικά τότε μοιραστείτε τα ώστε να έχετε μια ολοκληρωμένη ημέρα. Υπάρχει η ευκαιρία να έχετε μια συνάντηση που να κάνει την καρδία σας να σκιρτήσει ειδικά αν υπάρχει η πιθανότητα να εμφανιστεί μεγάλο πάθος. Zwdia σε σχέση: Βρείτε χρόνο να κάνετε κάτι ιδιαίτερο για τον/την σύντροφό σας ακόμα και αν η διάθεσή του/της δεν είναι πολύ καλή. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Η κοινωνική σας ζωή είναι πολύ καλή και με πολλές ευκαιρίες να βγείτε με ευχάριστους ανθρώπους. Τα καλά νέα είναι ότι αυτό συνεχίζεται. Η σημερινή ευθυγράμμιση σας δίνει την δυνατότητα για ωραίες στιγμές. Αν είστε πρόθυμοι να εξερευνήσετε νέα μέρη τότε μπορεί να γνωρίσετε καινούργιους φίλους. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Η επαφή της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να κάνει μια σχέση ή ένα ειδύλλιο να είναι είτε καλά είτε άσχημα και αυτό μπορεί να σας δημιουργεί ένα συναίσθημα σύγχυσης. Αντί να στηρίζεστε στους άλλους για να αισθανθείτε καλά σήμερα κάντε κάτι για τον εαυτό σας που να σας κάνει να χαρείτε και να φτιάξει την διάθεσή σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Αφήστε έναν φίλο ή τον/την σύντροφό σας να σας εμπνεύσει σήμερα και θα δείτε πόσο θα διασκεδάσετε. Θα περάσετε καλά μετά καθώς μια πρόσκληση ίσως είναι πολύ καλή για να την απορρίψετε. Εν τω μεταξύ ένα ειδύλλιο μπορεί να οδεύει προς την κατεύθυνση της σχέσης. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Ελεύθεροι: Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για ένα απρόσμενο δώρο ή για μια πρόταση για έξοδο. Μπορεί να υπάρχουν λίγα προβλήματα επικοινωνίας αλλά αργότερα θα περάσετε καλά. zwdia σε σχέση: Προσπαθήστε να είστε διπλωμάτες με τον/την σύντροφό σας ειδικά αν έχετε κάτι στο μυαλό σας. Σήμερα ό τρόπος που μιλάτε για τα συναισθήματά σας είναι σημαντικός. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Ελεύθεροι: Ίσως είναι ο τρόπος που μιλάτε που κάνει τους άλλους να σας προσέχουν πολύ. Μπορεί να πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να μην μπορεί να φύγει από κοντά σας. Ίσως έχετε μπροστά σας ένα ρομαντικό βράδυ. Σε σχέση: Μια κοινωνική εκδήλωση μπορεί να είναι η ευκαιρία να βοηθήσετε και εσείς είστε πρόθυμοι να δεχθείτε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

zodia-zvdia-yy