Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Παρασκευή 15/5

erwtikes-provlepseis-tetarti-14-5

Κριός

Οι λέξεις μπορεί να βγαίνουν εύκολα καθώς ο Κρόνος μπορεί να κάνει εσάς ή τους άλλους εσωστρεφείς. Είτε είναι ο φόβος των συνεπειών είτε κάτι άλλο σας κάνει να μην μιλάτε αλλά αυτό μπορεί να προκαλέσει καθυστέρηση σε άλλα θέματα. Η όψη του Ουρανού με την Σελήνη μπορεί να σας κάνει να πείτε κάτι αυθόρμητα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ελεύθεροι: Η ευκαιρία να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο μπορεί να είναι συναρπαστική αλλά ίσως όχι τόσο δελεαστική όσο το να αναζητήσετε το παρελθόν. Ίσως ένας φίλος ή μια σχέση του παρελθόντος να ήρθε στο μυαλό σας και μπορεί να ήρθε η ώρα να επικοινωνήσετε. Zwdia σε σχέση: Ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να σας δημιουργήσει ανησυχία. Ευτυχώς, θα επιλυθεί τις επόμενες ημέρες. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Ελεύθεροι: Δεν είναι η καλύτερη στιγμή για ένα ραντεβού καθώς η όψη του Άρη με τον Κρόνο μπορεί να σας κάνει να χάσετε την αυτοπεποίθησή σας. Αν όμως μπορείτε να αντιμετωπίσετε τον φόβο σας, προχωρήστε. Zwdia σε σχέση: Μπορεί να καταλάβετε ότι ο/η σύντροφός σας σας ελέγχει. Ίσως ήρθε η ώρα για μια ξεκάθαρη συζήτηση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Ελεύθεροι: Χαλαρώστε σήμερα καθώς μπορεί να έχετε να κάνετε περισσότερα απ’ όσα νομίζετε. Αν έχετε μια κοινωνική εκδήλωση ή ένα ραντεβού απόψε δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να χαλαρώσει ώστε να το απολαύσετε στο έπακρο. Zwdia σε σχέση: Θα επωφεληθείτε αν καταφέρετε να έχετε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας και να κάνετε πράγματα που αγαπάτε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Ελεύθεροι: Η αποψινή βραδιά σας φαινόταν υπέροχη για ραντεβού αλλά ίσως δεν είναι καθώς η όψη του Άρη με τον Κρόνο δημιουργεί εμπόδια στα τέλεια οργανωμένα σχέδιά σας. Να είστε προετοιμασμένοι να το αναβάλετε. Zwdia σε σχέση: Μια επίσημη εκδήλωση μπορεί να είναι πιο άβολη απ’ όσο νομίζατε. Θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι ιδανική για ρομαντισμό αν και ίσως έχετε την τάση να αναλύσετε υπερβολικά μια κατάσταση. Αν έχετε αμφιβολίες ζητήστε την γνώμη ενός φίλου καθώς δεν θα θέλετε να κάνετε λάθος. Σε σχέση: Οι απαιτήσεις της οικογενειακής ζωής μπορεί να επισκιάσουν τις επαγγελματικές σας προσπάθειες. Η υπομονή είναι απαραίτητη. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Μπορεί να έχετε κάποια προβλήματα στην επικοινωνία σας με ένα σημαντικό πρόσωπο στην ζωή σας καθώς η σημερινή ευθυγράμμιση δείχνει ότι το πείσμα μπορεί να δημιουργήσει ένα θέμα. Η συνήθης τακτική σας και η διπλωματία σας μπορεί να έχουν έλλειψη και θα πρέπει να είστε προσεκτική ώστε να μην προσβάλετε κανέναν. Μερικές ημέρες χαλάρωσης μπορεί να βοηθήσουν. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Η Αφροδίτη κάνει την ημέρα σας ρομαντική και δίνει την δυνατότητα για ένα διαφορετικό ραντεβού. Zwdia σε σχέση: Αν δεν έχετε βγει εδώ και καιρό θα επωφεληθείτε κάνοντας κάτι διασκεδαστικό που θα σας φέρει κοντά. Ελεύθεροι: Αν περνάτε χρόνο με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει τα πράγματα μπορεί να έχουν μια πολύ ικανοποιητική τροπή. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Ακόμα και αν είναι Παρασκευή μπορεί να μην έχετε όρεξη να γιορτάσετε. Η όψη του Άρη με τον Κρόνο μπορεί να θέσει εμπόδια στην ιδέα ή στα σχέδιά σας. Μπορεί να έχετε άσχημα συναισθήματα για κάποιο πρόσωπο ειδικά αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν πολύ καλά τελευταία. Αν μιλήσετε μπορεί να επισπεύσετε την διαδικασία αποκατάστασης. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Zwdia σε σχέση: Η όψη του Ουρανού με την Σελήνη μπορεί να ανακατέψει τις οικογενειακές σας σχέσεις. Δεν θα μπορείτε να κάνετε κάτι για τις απρόσμενες καθυστερήσεις ή διακοπές γι’ αυτό να είστε ψύχραιμοι. Ελεύθεροι: Η όψη του Ποσειδώνα με την Αφροδίτη μπορεί να κάνει ένα ειδύλλιο να ανθίσει και να πάρει την τροπή που επιθυμείτε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Ελεύθεροι: Μια ρομαντική ευκαιρία μπορεί να χαθεί σήμερα εξαιτίας της όψης του Άρη με τον Κρόνο. Ίσως δεν χαθεί τελείως αν έχετε την διάθεση να προσπαθήσετε λίγο. Αγνοείστε τις συμβουλές των φίλων ειδικά αν δεν σας βοηθούν. Zwdia σε σχέση: Φαίνεται πως θα είστε το καλύτερο ζευγάρι σε μια κοινωνική εκδήλωση και πραγματικά η ψυχή του party. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Μπορεί να έχετε καλή διάθεση απόψε. Ίσως μια νέα σχέση να σας δίνει αυτοπεποίθηση και μπορεί να εξελιχθεί σε ειδύλλιο. Μπορεί να αποφασίσετε να πάτε σε ένα ιδιαίτερο μέρος με ένα σημαντικό για εσάς πρόσωπο. Μπορεί όμως να αποφασίσετε ότι θέλετε ένα ήσυχο βράδυ, μόνοι σας ή μαζί με τον/την σύντροφό σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.