Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Τετάρτη 15/7

zwdia-erwtikes-21-7-14

Κριός

Η όψη του Πλούτωνα με τον Άρη μπορεί να είναι ο λόγος που αισθάνεστε εκνευρισμό. Αν μια σχέση δείχνει σημάδια εκνευρισμού μπορεί να χρειαστεί να κάνετε μια προσωπική συζήτηση. Ίσως είναι καλύτερα μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα καθώς οι απρόβλεπτες και αυθόρμητες κινήσεις μπορεί να κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Όσο και να νοιάζεστε για κάποιον ο Άρης μπορεί να σας κάνει να ασχοληθείτε με άλλα θέματα και όχι με αυτά που πρέπει ή εκεί που απαιτείται η βοήθειά σας. Καλύτερα να αποφύγετε θέματα που μπορεί να σας φέρουν αντιμέτωπους με διαμάχες ή να δημιουργήσουν ζητήματα εξουσίας. Αν είστε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε αυτό μπορεί να βοηθήσει την κατανόησή σας και να διατηρήσετε την ηρεμία. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Τρελές επιθυμίες και η ανάγκη για ελευθερία μπορεί να εμφανιστούν σήμερα στην σχέση σας και αυτό μπορεί να σας εκνευρίσει. Η όψη του Άρη με τον Πλούτωνα μπορεί να εμφανίσει κρυμμένα συναισθήματα που μπορεί να αλλάξουν την ερωτική σας ζωή. Η ευκαιρία να χαλαρώσετε και να αναλογιστείτε σημαντικά ζητήματα θα σας κάνει πολύ καλό. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Σε σχέση: Κάποιες διαφωνίες με τον/την σύντροφό σας σχετικά με κάποια σχέδια και επαγγελματικούς στόχους μπορεί να είναι ο λόγος που είστε εκνευρισμένοι. Μπορεί να νομίζει ότι δεν είστε πρακτικοί ενώ εσείς να θεωρείτε ότι δεν είναι αρκετά περιπετειώδεις. Ελεύθεροι: Φαίνεται πως είστε πολύ απασχολημένοι για να ανησυχείτε και για τον έρωτα. Ίσως όμως υπάρχει μια έκπληξη για εσάς. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Το αίσθημα της περιπέτειας μπορεί να σας δημιουργήσει περίεργα συναισθήματα ανησυχίας. Η ευθυγράμμιση κρύβει ένα ταξίδι, ειδικά αν ήσασταν απασχολημένοι και θέλετε να χαλαρώσετε. Η ευκαιρία να χαλαρώσετε ίσως είναι αυτό που χρειάζεται ο έρωτας για να εμφανιστεί. Μια προσωπική συζήτηση μπορεί να είναι το αντίδοτο σε μια δυσκολία. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Γενικά δεν δείχνετε πολύ τα συναισθήματά σας και προτιμάτε να δείχνετε το ενδιαφέρον σας με πιο πρακτικούς τρόπους. Η ευθυγράμμιση όμως μπορεί να δείξει μια πλευρά σας που οι άλλοι σπάνια βλέπουν καθώς μπορεί να γίνετε πολύ πιεστικοί και έχετε την τάση να λειτουργήσετε αυθόρμητα. Αυτό όμως μπορεί να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που περιμένετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Μπορεί η ερωτική σας ζωή να έχει συναντήσει ένα εμπόδιο. Αν αισθάνεστε ότι χάνετε ίσως πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να δείτε τι ακριβώς αισθάνεστε. Ίσως είναι δύσκολο να τα ανακαλύψετε και να φθάσετε σε συμβιβασμό. Ίσως είναι καιρός να χαλαρώσετε και να μην προσπαθείτε να ικανοποιήσετε μη ρεαλιστικές απαιτήσεις. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Αν κάποια παιχνίδια εξουσίας σας έχουν κουράσει ίσως είστε έτοιμοι για διασκέδαση. Μια ευκαιρία να συναντήσετε νέα άτομα ίσως είναι αυτό που χρειάζεστε. Να περάσετε χρόνο με φίλους που αγαπάτε. Σήμερα η όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο δείχνει πως θα θελήσετε να περάσετε και χρόνο μόνοι σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Ίσως αισθάνεστε έλξη απέναντι σε κάποιον που φαίνεται ώριμος και έλκεστε από την τρυφερότητά του/της. Μπορεί να είναι από τον επαγγελματικό σας χώρο ή από κάποια επαγγελματική γνωριμία. Μπορεί να μπείτε σε διαδικασία να αναλογιστείτε αν είσαι σωστό να μπείτε σε μια έντονη σχέση όπου δεν ξέρετε τις προοπτικές. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Αν κάτι λειτουργεί γιατί να το αλλάξετε; Αυτή φαίνεται πως είναι η δική σας προσέγγιση σήμερα. Μπορεί όμως να έχετε μέσα σας και μια ένδειξη πως κάτι πρέπει να αλλάξει και ίσως είναι η ώρα να πάρετε αποφάσεις. Αυτό θα σας κάνει να αισθάνεστε γεμάτοι δύναμη και αυτοπεποίθηση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Η όψη δείχνει ευχάριστες και θετικές συζητήσεις. Ελεύθεροι: Μπορεί να αισθανθείτε έλξη για κάποιον από το πνεύμα και τις γνώσεις του/της. Μπορεί ο έρωτας να σας χτυπά την πόρτα. Σε σχέση: Μια συζήτηση μπορεί να λειτουργήσει σαν καταλύτης,  να απογειώσει το τελευταίο σας σχέδιο και να το οδηγήσει προς την σωστή κατεύθυνση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Η ερωτική σας ζωή μπορεί να είναι σαν ωκεανός γεμάτη από βράχια, κύματα, βαθιά νερά και μερικές γαλήνιες περιοχές. Η σημερινή ευθυγράμμιση σας βοηθά να διαλέξετε σωστά και να πάρετε αποφάσεις που βασίζονται στην σωστή σκέψη και την λογική και όχι στην ελπίδα και την φαντασία. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.