Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Παρασκευή 16/1

erwtas-kanones-stereotypa

Κριός

Ελεύθεροι: αν και θα ψάχνετε τρόπους για να ξεφύγετε από μία πολυάσχολη ημέρα και να απολαύσετε ένα ρομαντικό ραντεβού, θα σας ζητηθεί να βοηθήσετε κάποιον. Με αυτό τον τρόπο θα ξεκινήσει ένα νέο ρομάντζο. Zwdia σε σχέση: η σημερινή επαφή του κρονου με την σεληνη φέρνει ένα πρόβλημα που χρειάζεται χρόνο και υπομονή για να λυθεί. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Οι αξίες θα είναι αυτό που θα σας απασχολήσει στις σχέσεις, είτε είστε σε σοβαρή σχέση είτε όχι. Ο σημερινός συνδυασμός ενέργειας θα εμπνεύσει μία συζήτηση που θα θεωρήσετε αρκετά προκλητική. Προσπαθήστε να μην αφήσετε την επιθυμία σας να περάσετε το δικό σας, να καταστρέψει μία κατά τα άλλα ευχάριστη ημέρα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες όσον αφορά τα ραντεβού. Αν ψάχνετε τον έρωτα, θα χρειαστεί χρόνος για να βρείτε κάποιον που να σας ταιριάζει. Ο κρονος στον τομέα των σχέσεων υποδηλώνει πως θα σας προσελκύσουν ώριμοι άνθρωποι –ή κάποιος που έχει πολλές ενδιαφέρουσες ιστορίες να διηγηθεί. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Αν και η κοινωνική σας ζωή θα αποτελέσει πηγή πολλών συναισθημάτων, και δεν θα είναι όλα θετικά, είναι καλή ιδέα να συναντήσετε νέους ανθρώπους. Με την έξτρα προσπάθεια που καταβάλετε τον τελευταίο καιρό, κάποιες γνωριμίες θα αποδειχθούν πολλά υποσχόμενες. Σήμερα, υπάρχει η ευκαιρία να ενισχύσετε μία επαφή με ρομαντικές πιθανότητες. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Zwdia σε σχέση: προσπαθείτε να καλύψετε τα ίχνη σας για κάτι που κάνατε; Αν ναι, θα υπάρξουν προβλήματα. Η σημερινή ευθυγράμμιση υποδηλώνει πως θα προσπαθήσετε να κρύψετε την αλήθεια, όταν η αποκάλυψή της θα σας ευνοήσει περισσότερο. Ελεύθεροι: θα έχετε έντονη διάθεση, αλλά κάποιος που σας ενδιαφέρει, θα αποδειχθεί πιο συντηρητικός. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Ελεύθεροι: η σημερινή σεληνη στο ζωδιο του τοξοτη αποκαλύπτει υπέροχες ευκαιρίες για οικειότητα και ρομάντζο. Επίσης, οι φιλικές εξελίξεις θα σας δώσουν άριστη διάθεση και θα σας φέρουν πιο κοντά σε κάποιον που σας ενδιαφέρει. zwdia σε σχέση: αυτή η Παρασκευή θα είναι όπως σας αρέσει –όλα θα είναι πιθανά –και οι ερωτικές σχέσεις ανθίζουν. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Ακόμα και αν υπάρχουν ευκαιρίες για άμεση έλξη ή αυθόρμητες φιλίες, υπάρχουν επίσης πιθανότητα για άγχος, ειδικά αν προσπαθείτε σκληρά να εντυπωσιάσετε κάποιον που νοιάζεστε. Προσπαθήστε να μιλήσετε για αυτό σε έναν φίλο, και θα χαλαρώσετε. Ίσως βρείτε και λύση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Οι σχέσεις συνεχίζουν να είναι ευχάριστες και ενδιαφέρουσες. Zwdia σε σχέση: να περιμένετε κάτι διασκεδαστικό και συναρπαστικό σήμερα, το οποίο θα εμπλουτίσει ευχάριστα την κοινωνική σας ζωή. Ελεύθεροι: το απόγευμα αυτό είναι ιδανικό για συναντήσεις, συζητήσεις και αναπάντεχες ρομαντικές αναμετρήσεις. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Ελεύθεροι: θα σας συγκινήσει μία ιδιαίτερη χειρονομία και θα νιώσετε το κίνητρο να ανταποκριθείτε. Όμως, η σημερινή ευθυγράμμιση σας προτείνει να ψάξετε για τα βαθύτερα κίνητρα του συγκεκριμένου ατόμου. Zwdia σε σχέση: είστε έτοιμοι για ένα συναρπαστικό σαββατοκύριακο και για να απολαύσετε διασκέδαση που σας αξίζει. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Η σημερινή ευθυγράμμιση θα φέρει στην επιφάνεια ανησυχίες στον έρωτα. Ελεύθεροι; Μην αφήσετε έναν φίλο ή έναν πρώην να σας εμποδίσει να κυνηγήσετε τον έρωτα που σας ανήκει. Zwdia σε σχέση: θα είστε αντίθετοι σε ένα σημαντικό ζήτημα. Το πείσμα δεν θα σας βοηθήσει, ενώ ο συμβιβασμός θα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Ελεύθεροι: η συνάντηση με κάποιον στον κοινωνικό σας κύκλο θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει πιο γρήγορα. Ίσως ξεκινήσει σαν απλή σχέση, όμως τα παθιασμένα συναισθήματα θα εξελιχθούν γρήγορα. Zwdia σε σχέση: οι συζητήσεις με τον αγαπημένο σας, ίσως σας ρίξουν λίγο. Μιλήστε καλύτερα για πιο ευχάριστα θέματα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Θα μπείτε στον πειρασμό για δραστικές πράξεις, ειδικά αν υπάρχουν ελλείψεις στην ερωτική σας ζωή. Ένας τρόπος να νιώσετε καλύτερα αμέσως, είναι να ασχοληθείτε με την υγεία σας και να βελτιώσετε την αυτοπεποίθησή σας. Η αποφασιστική προσπάθεια να χάσετε μερικά κιλά θα σας ανανεώσει πνευματικά και σωματικά. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

zwdia-3-zodia