Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Δευτέρα 16/3

flirt-zwdia

Κριός

Μπορεί να αισθάνεστε απάθεια σήμερα καθώς η επαφή του Κρόνου με τον Ερμή μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις επικοινωνίες. Αντί να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας θα προτιμάτε να τα κρατήσετε για τον εαυτό σας. Κάποιος μπορεί να χρειάζεται να του δείξετε πως είναι ασφαλής και με αυτό τον τρόπο να δείξετε ότι νοιάζεστε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ελεύθεροι: Οι φίλοι και οι γνωστοί έχουν καλή διάθεση και μπορεί ένας από αυτούς να φαίνεται ενοχλημένος αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να σας χαλάσει την ημέρα. Zwdia σε σχέση: Μπορεί κάποιος να έχει έντονα συναισθήματα για κάποιο θέμα και ίσως να πρέπει να κάνετε μια συζήτηση με τον/την σύντροφό σας για αυτό αλλά να είστε προσεκτικοί στις λέξεις που θα διαλέξετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Ελεύθεροι: Οι φίλοι σας κρατούν απασχολημένους και μπορεί το πρόγραμμά σας να είναι δύσκολο και φορτωμένο. Προσέξτε σήμερα γιατί μια ευκαιρία στον ερωτικό τομέα μπορεί να σας ξεφύγει. Zwdia σε σχέση: Σήμερα θα είναι η τυχερή σας ημέρα, ειδικά αν πραγματοποιήσετε μια υπόσχεσή σας στον/στην σύντροφό σας που σας ωφελεί και τους δύο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Ελεύθεροι: Φαίνεται ότι το μυαλό σας είναι απασχολημένο με άλλα θέματα και η ερωτική σας ζωή δεν είναι προτεραιότητά σας σήμερα. Βέβαια μια τυχαία συνάντηση σήμερα μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις. Zwdia σε σχέση: Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να σας φέρει παράξενα νέα. Αν όμως ασχοληθείτε κατευθείαν με τον θέμα μπορεί το πρόβλημα να επιλυθεί εύκολα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Ελεύθεροι: Ένα τηλεφώνημα ή ένα μήνυμα μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να συνδεθείτε με κάποιον που σημαίνει περισσότερα για εσάς απ’ όσα νομίζετε. Μπορεί το σημερινό βράδυ να είναι πολύ ενδιαφέρον.zwdia σε σχέση: Δώστε στον/στην σύντροφό σας το περιθώριο της αμφιβολίας σήμερα. Αργότερα μια ωραία ταινία θα κάνει το βράδυ σας ολοκληρωμένο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Αν και οι ευθύνες φαίνεται να έχουν τον πρώτο λόγο αργότερα θα βάλετε στην άκρη αυτά τα συναισθήματα και θα περάσετε όμορφα το βράδυ. Ο Ήλιος στους Ιχθύες μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να μπείτε σε μια ρομαντική διάθεση που μπορεί να σας οδηγήσει στην χαρά και την διασκέδαση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Ο Άρης στον Κριό σας ενθαρρύνει να σπάσετε τον πάγο και να συνδεθείτε με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, και το όνειρό σας ίσως γίνει πραγματικότητα. Ίσως συναντήσετε αυτό το πρόσωπο όταν είστε έξω και αυτό να κάνει ευκολότερο αυτό που σκέφτεστε. Καλό είναι να έχετε ένα σχέδιο για την προσέγγισή του/της και να μην μείνετε απλά στην ελπίδα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Ελεύθεροι: Μην αφήσετε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να σας πιέσει για να πάρετε μία απόφαση ή να δεσμευτείτε. Αν έχετε αμφιβολίες ένα έμπιστος φίλος μπορεί να σας βοηθήσει. Zwdia σε σχέση: Η επαφή του Κρόνου με τον Ερμή σήμερα σας βοηθά να επικεντρωθείτε σε πρακτικά θέματα και να βρείτε απαντήσεις, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τα οικονομικά. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.
Τοξότης

Αν η συμπεριφορά κάποιου σας κάνει επιφυλακτικούς τότε θα πρέπει να τον ενθαρρύνετε να μιλήσει ανοιχτά. Αν και η ημέρα φαίνεται πως σας κρατά σοβαρούς υπάρχει και η δυνατότητα να βγείτε είτε με φίλους είτε με κάποια γνωριμία που ελπίζετε να εξελιχθεί σε ειδύλλιο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Zwdia σε σχέση: Η επαφή του Ερμή με τον Κρόνο σας κάνει να επικεντρώνεστε επάνω στην σχέση σας και τυχόν λεπτομέρειες που μπορεί να εμφανίζονται και ίσως σας ενοχλούν. Υπάρχει όμως η δυνατότητα η μέρα σας να κλείσει μαγικά. Ελεύθεροι: Αν και έχετε σχέδια για το μέλλον που απασχολούν το μυαλό σας ίσως η σημερινή ημέρα να περιέχει θέματα τα οποία απαιτούν την προσοχή σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Η ένταση που αναπτύσσεται εξαιτίας της επαφής του Ουρανού με τον Πλούτωνα μπορεί να επηρεάσει την προσωπική σας ζωή. Η Σελήνη στον Υδροχόο σας προτρέπει να μιλήσετε με έναν φίλο. Έχετε επικεντρωθεί στις αυθόρμητες κινήσεις όμως και αυτό πρέπει να το παραβλέψετε. Προσπαθήστε να αποφύγετε κάτι που ίσως μετανιώσετε αργότερα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Ελεύθεροι: Ίσως προσπαθείτε να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας και μπορεί οι ρομαντικές ευκαιρίες να εμφανιστούν στην δουλειά σας ή στο γυμναστήριο. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όμως ώστε να μην παρασυρθείτε. Zwdia σε σχέση: Προετοιμάστε την ατμόσφαιρα για ένα υπέροχο βράδυ καθώς η πλανητική ενέργεια σας βάζει στην διάθεση για χαλάρωση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

zwdia-zodia-tarw