Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Σάββατο 16/5

erwtikes-provlepseis-triti-20-5-2014

Κριός

Ο Ποσειδώνας κάνει την ατμόσφαιρα σήμερα ερωτική. Αν εσείς και ο/η σύντροφός σας χρειάζεστε έμπνευση ίσως τώρα είναι η τέλεια στιγμή για ένα ραντεβού, στο σπίτι ή έξω. Το πάθος θα κάνει αξιομνημόνευτη την περίσταση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ο ρομαντισμός ίσως είναι σαν ένα μυστήριο που δεν μπορείτε να λύσετε. Η Σελήνη ίσως ενισχύσει σήμερα μια σχέση που έχει εντάσεις. Αν αισθάνεστε περίπλοκα τότε ίσως την ίδια αίσθηση έχει και ο/η σύντροφός σας. Για τώρα ίσως είναι καλύτερα να χαλαρώσετε και να απολαύσετε και οι δύο την ευκαιρία να ηρεμήσετε και να πάρετε μια απόφαση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Ελεύθεροι: Οι φίλοι μπορεί να έχουν περίεργη διάθεση. Η ατμόσφαιρα μπορεί να είναι πολύ τεταμένη για ειδύλλια αν και μπορεί κάποιο άτομο να τραβήξει την προσοχή σας. zwdia σε σχέση: Η παρουσία του Ερμή στους Διδύμους μπορεί να είναι αναζωογονητική για εσάς. Αν έχετε περάσει πολύ χρόνο μαζί ίσως θα πρέπει να βγείτε με φίλους για να απολαύσετε και την παρέα των άλλων. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Μπορεί ένα νέο πρόσωπο να τραβήξει την προσοχή σας ειδικά αν έχει κάτι που σας φαίνεται διαφορετικό. Ίσως είναι από άλλη χώρα ή μπορεί να έχει τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς. Σήμερα η όψη του Ποσειδώνα με την Αφροδίτη μπορεί να ενισχύσει την φαντασία. Μπορεί να είστε πρόθυμοι να μάθετε περισσότερα για αυτό το πρόσωπο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Είτε θέλετε να ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρα είστε να περάσετε λίγο χρόνο συζητώντας με τον/την σύντροφό σας τότε ο Άρης στους Διδύμους μπορεί να προκαλέσει μερικές ενδιαφέρουσες και δυναμικές συζητήσεις. Ο χρόνος που θα περάσετε με έναν καλό φίλο μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να μιλήσετε για το πρόσφατο ειδύλλιό σας και να ζητήσετε συμβουλές αν είναι απαραίτητο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Αν ελπίζετε να γνωρίσετε κάποιο άτομο καλύτερα τότε ίσως μια κοινωνική ευκαιρία να σας δώσει την δυνατότητα. Προσπαθήστε να μείνετε προσγειωμένοι καθώς η όψη του Ποσειδώνα με την Σελήνη δείχνει ότι μπορεί να υποκύψετε στην γοητεία του/της. Μπορεί να είναι ιδιαίτερο πρόσωπο αλλά σίγουρα θα έχει ελαττώματα που πρέπει να μάθετε.   Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Ελεύθεροι: Η έντονη ενέργεια μπορεί να σας δώσει πολλές σκέψεις για το πως μπορείτε να βελτιώσετε τις ρομαντικές σας επιλογές. Η ποικιλία μπορεί να ενισχύσει τις ερωτικές σας εμπειρίες. Zwdia σε σχέση: Αν περιμένετε κάποιες πληροφορίες για να πάρετε μια απόφαση ή για να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο τότε σύντομα θα τις έχετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Μπορεί να σκέπτεστε υπερβολικά μια ρομαντική ευκαιρία. Σήμερα συγκεντρωθείτε καθώς η όψη του Άρη με τον Κρόνο μπορεί να βλάψει την ευκαιρία σας για ένα ειδύλλιο. Αντί να επικεντρώνεστε σε όλα που μπορεί να πάνε στραβά, επικεντρωθείτε στις πλευρές της σχέσης σας που ήδη δείχνουν πολλά υποσχόμενες. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Μια σημαντική σχέση μπορεί να ορίζει πολλά για εσάς και να σας κουράζει ή να σας αποθαρρύνει. Μπορείτε είτε να συνεχίσετε έτσι είτε να κάνετε κάτι για αυτό. Αν αποφασίσετε να ενεργήσετε κάντε το με τους δικούς σας όρους. Ότι και να κάνετε θα πρέπει να διασφαλίσετε στον/στην σύντροφό σας πως έχετε τις καλύτερες προθέσεις. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Υπάρχει μια λάμψη που έχει αφήσει η Αφροδίτη που ίσως σας βοηθήσει σε ένα επικείμενο ειδύλλιο. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βγείτε και να περάσετε καλά. Αν θέλετε να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο ίσως το να περάσετε μαζί ποιοτικό χρόνο να σας προσφέρει την ένωση που χρειάζεστε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Ελεύθεροι: Οι φίλοι μπορεί να έρθουν σε επαφή με εσάς και να είναι πρόθυμοι να βγουν μαζί σας. Μπορεί να μην είστε έτοιμοι να αποδεχθείτε. Ο Ερμής θα φροντίσει να περάσετε καλά. Αποδεχθείτε την πρόσκληση. Zwdia σε σχέση: Είναι καλή στιγμή να βρεθείτε με παλιούς φίλους, ειδικά αν το είχατε στο μυαλό σας για μερικό διάστημα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Υπάρχει πιθανότητα για πολλά είδη ερωτικής διασκέδασης καθώς η ενέργεια στην ατμόσφαιρα σας δίνει την δυνατότητα να τολμήσετε. Θα υπάρξουν πολύ καλές στιγμές και συναρπαστικές προσκλήσεις. Αν ήσασταν άτυχοι τότε αυτό πρόκειται να αλλάξει καθώς η Αφροδίτη σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα ιδιαίτερο ειδύλλιο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.