Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Πέμπτη 16/7

erwtas-kanones-stereotypa

Κριός

Μπορεί να μην θέλετε να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας. Καλύτερα να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας να σκεφθείτε κάποια πράγματα καθώς αυτό μπορεί αν σας βοηθήσει. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σας χαρίζει μια νέα προοπτική και νέες ευκαιρίες αν συζητήσετε τα πράγματα με έναν καλό φίλο ή ένα έμπιστο άτομο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Αυτή είναι μια θετική περίοδος με πολλές ερωτικές πιθανότητες. Για να θεραπεύσετε κάποια πληγή ή σύγχυση μπορεί να πρέπει να κάνετε κάποια συζήτηση. Θα πρέπει να είστε τολμηροί. Τελικά θα πρέπει να μιλήσετε οπότε είναι καλύτερα να το κάνετε τώρα. Όσο πιο νωρίς τόσο καλύτερα θα αισθανθείτε και τόσο καλύτερα θα τα πάτε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Οι σχέσεις και οι συναντήσεις θα είναι σημαντικές καθώς η όψη της Αφροδίτης με τον Δία δείχνει πως θα έχετε επαφές με χαρούμενους και αισιόδοξους φίλους. Σε σχέση: Ένα οικονομικά ζήτημα μπορεί να χρειάζεται άμεση προσοχή. Κάντε ότι είναι απαραίτητο για να το επιλύσετε. Ελεύθεροι: Με το να μην έχετε τόσες πολλές προσδοκίες τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν και να πάρουν μια θετική τροπή. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Αν αναρωτιέστε πότε θα βελτιωθούν τα πράγματα η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας δείχνει πως τα πράγματα πρόκειται να αλλάξουν ειδικά αν είστε πιο ενεργητικοί. Η όψη του Ερμή με τον Άρη και τον Πλούτωνα κάνει την σημερινή ημέρα δύσκολη για σχέσεις και θα πρέπει να αποφύγετε τα ευαίσθητα και δύσκολα θέματα συζητήσεως. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Ελεύθεροι: Η συζήτηση μπορεί να είναι πολύ αποκαλυπτική εδικά αν είστε σε ραντεβού με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μια χαλαρή και προσωπική συζήτηση μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε πόσο τέλεια ταιριάζετε και να σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα. Σε σχέση: Η κοινωνική σας ζωή μπορεί να είναι όπως την θέλετε, γεμάτη διασκέδαση. Μην χάσετε την ευκαιρία να περάσετε χρόνο μαζί. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Η χαλαρή ενέργεια την σημερινής ημέρας θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο στην ζωή σας καθώς η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο δείχνει ότι μπορείτε πιο εύκολα να συγχρονιστείτε. Η 6η σας αίσθηση μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τις σωστές κινήσεις. Να είστε χαλαροί καθώς κάποιος που ζηλεύει μπορεί να σας δημιουργήσει μπελάδες. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Η ημέρα ξεκινά υπέροχα και η ευθυγράμμιση σας χαρίζει διασκέδαση. Ένας φίλος μπορεί να έχει μια πρόταση που ίσως καταλήξει σε μια υπέροχη συνάντηση και ίσως σας βάλει σε πειρασμό να μάθετε περισσότερα. Σε σχέση: Οι ρομαντικές επιλογές με έναν σημαντικό πρόσωπο είναι πολλές αρκεί να αποφύγετε να συζητήσετε τα προβλήματά σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Σήμερα η ενέργεια μπορεί να σας βοηθήσει να αντιληφθείτε τα συναισθήματά σας σχετικά με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν μπορέσετε να καταλάβετε τι συμβαίνει θα μπορέσετε να μιλήσετε πιο εύκολα. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σας κάνει πιο περιπετειώδεις και εντάσσεστε σε μια ομάδα και κάνετε και νέους φίλους. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Μπορεί να σκέπτεστε τόσο πολύ μια σχέση που να φθάνεστε σε σημείο να μην μπορείτε να είστε χαλαροί. Αν αναλογίζεστε κάθε πιθανότητα θα παραλύσετε από την αναποφασιστικότητα. Μαζέψτε το θάρρος σας και κάντε την πρώτη κίνηση, μετά χαλαρώστε, διασκεδάστε και ακολουθήστε την ροή των πραγμάτων. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Ελεύθεροι: Να είστε προσεκτικοί σήμερα καθώς οι άλλοι μπορεί να είναι πολύ ευαίσθητοι ακόμα και στην παραμικρή κριτική. Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε καλύτερα να αποφύγετε τα δύσκολα θέματα όσο είναι εφικτό. Σε σχέση: Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σας ενθαρρύνει να δοκιμάσετε ένα νέο εστιατόριο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Αν και τα πράγματα φαίνονται καλά για εσάς καλύτερα να είστε προσεκτικοί με τις επιλογές σας ειδικά αν αναζητάτε μια ρομαντική ευκαιρία. Παρά τον ενθουσιασμό σας η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει συναισθήματα στην επιφάνεια. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο ανησυχείτε καλύτερα να βρείτε και λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη φέρνει την δυνατότητα για μια νέα αρχή είτε κάνοντας μια νέα αρχή είτε κάνοντας κάτι διασκεδαστικό μαζί με τον/την σύντροφό σας. Σήμερα είναι ημέρα να ακολουθήσετε τον έρωτα και δείτε που θα σας οδηγήσει. Αν είστε ένα θέμα με κάποιον αν μπορέσετε να το συζητήσετε μπορεί να οδηγηθείτε στην λύση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.