Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Τρίτη 17/2

erwtas-vres-agapi-zwdia

Κριός

Ελεύθεροι: Η τωρινή κοινωνική κατάσταση φέρνει πίσω παλιούς φίλους και σας δίνει ευκαιρίες αν αναπτύξετε τον κύκλο σας. Αν και υπάρχει ένα ειδύλλιο με δυνατότητες, μην είστε πολύ βιαστικοί. Zwdia σε σχέση: Είναι ώρα να συζητήσετε για τις ελπίδες και τα όνειρά σας με μια ματιά στραμμένη στον σχεδιασμό του μέλλοντός σας. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ελεύθεροι: Μπορεί να παίρνετε πολύ σοβαρά το τελευταίο σας ειδύλλιο αλλά προσπαθήστε να αποφύγετε τις εντάσεις. Χαλαρώστε για ένα ωραίο βράδυ. Zwdia σε σχέση: Εσείς και ο/η σύντροφός σας μπορεί να έχετε πολλά να συζητήσετε. Ήρθε η ώρα να βάλετε σε προτεραιότητα τους στόχους σας και να δείτε αν συμβαδίζετε. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Ελεύθεροι: Σήμερα μπορεί να βρεθείτε να σκέφτεστε μια πιθανή σχέση και τις επιλογές που έχετε. Zwdia σε σχέση: Με τον Κρόνο σε δράση η σχέση σας αντικατοπτρίζει περισσότερα από ποτέ. Τα πράγματα θα βελτιωθούν αν επικεντρωθείτε στα θετικά της σχέσης σας. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Αν και η προσωπική σας ζωή φαίνεται σε καλή πορεία μπορεί άλλες πλευρές της ζωής σας να σας προβληματίζουν. Ίσως υπάρχουν πολλές ανησυχίες και ευθύνες που δεν επιλύονται εύκολα. Έστω και για λίγο σκεφθείτε να βάλετε στην άκρη όσα σας προβληματίζουν και περάστε καλά με φίλους. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Ελεύθεροι: Όσο περισσότερο βγαίνετε τόσο πιο χαρούμενοι θα είστε. Η τωρινή ευθυγράμμιση υποδεικνύει πως χρειάζεται να βγείτε και να έρθετε σε επαφή με κόσμο. Zwdia σε σχέση: Δώστε στον/στην σύντροφό σας την προσοχή που χρειάζεται και φροντίστε να βγείτε με φίλους και να περάσετε καλά. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σας ενθαρρύνει να βρείτε καινούργιες πλευρές της προσωπικής σας ζωής που δεν είχατε ανακαλύψει. Ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε την δύναμή σας. Έχετε πολλές ευκαιρίες για ειδύλλια ακόμα και αν δεν το πιστεύετε. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Ελεύθεροι: Με το να βγαίνετε έξω πολλαπλασιάζονται οι πιθανότητές σας να γνωρίσετε κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξεκινήσετε σαν φίλοι και μετά να εξελιχθεί η φιλία σας. zwdia σε σχέση: Η επαφή της Σελήνης μη τον Ερμή σας δίνει την δυνατότητα να ανακαλύψετε καινούργιους τρόπους διασκέδασης. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Ελεύθεροι: Φαίνεται πως αναρωτιέστε πότε ένα ειδύλλιο θα εξελιχθεί. Αν φαίνεται ότι μια νέα σχέση αργεί να εξελιχθεί ίσως πρέπει να βοηθήσετε τα πράγματα με το να είστε λίγο πιο κατηγορηματικοί. Zwdia σε σχέση: Θα σας κάνει καλό να βάλετε λίγο περισσότερο ρομαντισμό στην καθημερινότητά σας ώστε να αναζωπυρώσετε το πάθος. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Ελεύθεροι: Κανονίστε με φίλους ώστε να περάσετε ένα όμορφο βράδυ. Zwdia σε σχέση: Το πέρασμα του Κρόνου από το ζώδιό σας, σας κάνει να πιστεύετε πως υπάρχουν πλευρές της σχέσης σας που πρέπει να αλλάξουν. Μιλήστε με τον/την σύντροφό σας και συζητήστε το θέμα. Μπορεί να υπάρχουν περισσότερες επιλογές απ’ όσες φαντάζεστε. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Φαίνεται πως έλκονται από εσάς διασκεδαστικοί τύποι ανθρώπων με πολύ φαντασία που μπορούν να διευρύνουν τους ορίζοντές σας και να βγάλουν στην επιφάνεια τον καλλιτέχνη που κρύβετε μέσα σας. Αν έχετε σκοπό να βγείτε έξω και να γνωρίσετε κόσμο υπάρχουν πολλές πιθανότητες για ειδύλλια. Μην απορρίψετε μια πρόσκληση γιατί μπορεί να γνωρίσετε ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Η Σελήνη στο ζώδιό σας δηλώνει πως αν είστε αρκετά τολμηροί και ζητήσετε αυτό που θέλετε ίσως και να το πάρετε. Η επαφή της Σελήνης με τον Ερμή ευνοεί μια σχέση που είναι καινούργια ακόμα. Ίσως έχετε ανάγκη να ξεκινήσετε να σκέφτεστε με το μυαλό σας και όχι με την καρδιά σας. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Η σημερινή ημέρα μάλλον δεν θα σας προσφέρει την λύση που ελπίζατε σχετικά με μια σημαντική σχέση στην ζωή σας. Είστε τόσο ανοιχτοί στο τι σκέφτονται οι άλλοι και στο τι αισθάνονται που τελικά ξεχνάτε τις ανάγκες σας. Αν έχετε αμφιβολίες ζητήστε συμβουλή από έναν φίλο μιας και η ξεκάθαρη οπτική του μπορεί αν σας βοηθήσει. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

zwdia-zodia-tarw