Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Τρίτη 17/3

zwdia-fwtias-glwssa-erwta

Κριός

Η Αφροδίτη μπαίνει στον Ταύρο και αυτό μπορεί να έχει καταπραϋντική επίδραση καθώς μπορεί να βοηθήσει να λείψουν οι εντάσεις που προκλήθηκαν από την επαφή του Πλούτωνα με τον Ουρανό. Υπάρχουν ευκαιρίες για ένα ωραίο απόγευμα με φίλους αλλά εσείς θα αποφασίσετε να χαλαρώσετε. Ίσως η άσκηση να λειτουργήσει ως διέξοδος. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ελεύθεροι: Η τύχη μπορεί να παίξει ρόλο στην ερωτική σας ζωή και μπορεί να προκαλέσει πολύ ενδιαφέρουσες τυχαίες συναντήσεις. Μια τέτοια συνάντηση μπορεί να σας εκπλήξει. Zwdia σε σχέση: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ενισχύει την γοητεία σας και μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για θετικές συζητήσεις που ίσως σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε κάποιο πρόβλημα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Η σημερινή ευθυγράμμιση είναι μια ευκαιρία να δείξετε τα συναισθήματά σας και να χαλαρώσετε το απόγευμα. Η επαφή με τους φίλους θα σας κάνει καλό και θα σας κάνει πιο κοινωνικούς. Αργότερα ίσως θελήσετε να επικεντρωθείτε σε κάποιον που είναι αστείος, πνευματώδης και υπέροχος συνομιλητής. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Τα συναισθήματα εμφανίζονται στο προσκήνιο αναφορικά με μια σημαντική σχέση. Ίσως πληγωθείτε. Η Σελήνη στον Υδροχόο σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση και η επαφή του Ουρανού με τον Πλούτωνα μπορεί να σας επηρεάσει περισσότερο απ’ όσο νομίζετε. Συζητήστε με έναν φίλο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Η επαφή του Ουρανού με τον Πλούτωνα ίσως φέρει στην επιφάνεια ένα πρόβλημα το οποίο σας έχει προβληματίσει ξανά στο παρελθόν. Ότι και να είναι έχει και έντονη επίδραση και στην ερωτική σας ζωή. Τις επόμενες ημέρες μπορεί να πάρετε μια απόφαση που θα σας ελευθερώσει από τις ευθύνες σας και θα σας δώσει την δυνατότητα να χαρείτε την ζωή. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Η Αφροδίτη στον Ταύρο σας φέρνει αναζωογονητική αλλαγή αν είστε πρόθυμοι να χαλαρώσετε. Zwdia σε σχέση: Ίσως η σχέση σας να έχει ενδυναμωθεί μετά από ένα μικρό διάλειμμα και τώρα έχετε την ευκαιρία να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί. Ελεύθεροι: Κάνοντας κάτι διαφορετικό ίσως φυτεύετε τον σπόρο για ένα ειδύλλιο που εξάπτει την φαντασία σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Ίσως μια προσωπική συζήτηση να είναι πολύ χρήσιμη ώστε να ξεκαθαρίσετε κάποια προσωπικά ζητήματα. Ένας φίλος που ίσως σας βοηθά να δείτε τα πράγματα με άλλη οπτική ίσως σας φαίνεται σας άγγελος. Zwdia σε σχέση: Η ιδέα της αλλαγής μπορεί να είναι συναρπαστική αλλά και τρομακτική επίσης. Ίσως πρέπει να σκεφθείτε με τον/την σύντροφό σας πως θα ξεπεράσετε αυτό το θέμα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Ελεύθεροι: Σήμερα θα εκτιμήσετε την ήρεμη παρουσία κάποιου και θα έχετε την ευκαιρία να δείτε περισσότερα από αυτό το πρόσωπο που δεν είχατε δει στο παρελθόν. Zwdia σε σχέση: Είναι ευκαιρία να αναζωπυρώσετε το πάθος της σχέσης σας σήμερα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Ελεύθεροι: Ίσως έχετε την τάση να δράτε αυθόρμητα σήμερα ειδικά σε ότι έχει να κάνει με μια σχέση. Αν και ο αυθορμητισμός μπορεί να κάνει μια σχέση να δεθεί ίσως η υπερβολή να επιφέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Zwdia σε σχέση: Αν αισθάνεστε πνιγμένοι από οικογενειακές υποχρεώσεις ίσως ήρθε η ώρα να κάτσετε και να χαλαρώσετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Ίσως είναι σημαντικό να μεσολαβήσετε ειδικά αν μια διαμάχη φαίνεται στον ορίζοντα. Αν και η ημέρα μπορεί να είναι δύσκολη και με εντάσεις υπάρχουν ευκαιρίες για διασκέδαση με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Ελεύθεροι: Αν βγείτε μπορεί τελικά να εκνευριστείτε αλλά ίσως είναι ότι χρειάζεται αν θέλετε να τραβήξετε την προσοχή κάποιου συγκεκριμένου προσώπου. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Zwdia σε σχέση: η επαφή του Ουρανού με τον Πλούτωνα δεν θα είναι εύκολη, γι’ αυτό προσπαθήστε να αποφύγετε καταστάσεις που στηρίζονται στο συναίσθημα. Ίσως όμως η επιθυμία σας για επίλυση να σας κάνει να αντιμετωπίσετε το θέμα μια και καλή. Ελεύθεροι: Ίσως ανησυχείτε για τα αισθήματα κάποιου προσώπου. Μια συζήτηση από κοντά ίσως λύσει το πρόβλημα αυτό. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Ακούγοντας το ένστικτό σας μπορεί να βρεθείτε σε θέση να εκτιμήσετε μια σχέση. Ίσως οι λέξεις να μην είναι τόσο σημαντικές όσο η αίσθηση. Αν ακούτε το ένστικτό σας τότε θα αντιληφθείτε τις αισθάνεται σήμερα αυτό το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Διασκεδάστε αργότερα και φροντίστε να περάσετε καλά. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

zwdia-zodia-tarw