Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Παρασκευή 17/4

zwdia-shmera-erwtikes-201014

Κριός

Ελεύθεροι: Αφήστε ελεύθερο το πρόγραμμά σας καθώς μια πρόσκληση-έκπληξη μπορεί να εμφανιστεί. Κάποια νέα ή ένα τηλεφώνημα από έναν φίλο ή ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει μπορεί να σας βρει έτοιμους για διασκέδαση. Zwdia σε σχέση: Θα χαρείτε να βγείτε και να περάσετε καλά ειδικά καθώς μια νέα γνωριμία μπορεί να αποδειχθεί πολύ καλή παρέα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ελεύθεροι: Αν έχετε έναν προβληματισμό για κάποια σχέση σας τελευταία τότε χρειάζεστε χρόνο για να χαλαρώσετε. Η σημερινή ευθυγράμμιση είναι τέλεια για να βγείτε και να χαλαρώσετε με φίλους. Zwdia σε σχέση: Η επαφή της Σελήνης με την Αφροδίτη σήμερα σας δίνει την δυνατότητα να συζητήσετε θέματα στα οποία έχετε αντίθετες απόψεις και να βρείτε συμβιβαστικές λύσεις που βολεύουν και τους δύο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Ελεύθεροι: Η ημέρα έχει αλλαγές και ανατροπές, μερικές από τις οποίες είναι απρόβλεπτες. Αυτό που χρειάζεστε είναι κάτι συναρπαστικό και πιθανόν να υπάρξει και ένα ειδύλλιο. Zwdia σε σχέση: Η πίστη σας στον/στην σύντροφό σας μπορεί να δοκιμαστεί αν διαφωνεί με εσάς σε ένα θέμα που είναι σημαντικό για εσάς. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Zwdia σε σχέση: Ότι δραστηριότητες σχεδιάζετε φροντίστε να τους συμπεριλάβετε όλους. Όσο περισσότερους φίλους ή συγγενείς καλέσετε τόσο πιο διασκεδαστικό θα είναι το βράδυ. Η επαφή του Άρη με τον Πλούτωνα ενδυναμώνει το πάθος. Ελεύθεροι: Υπάρχει περίπτωση να υπάρξει μια αισθησιακή γνωριμία αλλά μην υποθέσετε πολλά γρήγορα. Δώστε χρόνο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Μπορεί να προκύψει ένα ειδύλλιο και ίσως αναπτυχθεί σταδιακά αν μπορείτε να αναγνωρίσετε τα σημάδια. Ίσως δεν τους έχετε δώσει όση σημασία θα έπρεπε ή δεν θέλετε να τους δώσετε σημασία εξαιτίας του φόβου σας. Σήμερα μπορεί αυτά τα καταπιεσμένα συναισθήματα να εμφανιστούν με την μορφή του πάθους και επιθυμίας να δείτε τι χάνετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Ελεύθεροι: Φαίνεστε κουρασμένοι και πως έχετε ανάγκη για ένα ξέσπασμα. Σήμερα, αν σπάσετε την ρουτίνα σας μπορεί να έχετε την απρόσμενη ευκαιρία την οποία περιμένατε, μαζί με την πιθανότητα για μια ερωτική περιπέτεια. Zwdia σε σχέση: Θα πρέπει να ενθαρρύνετε τον/την σύντροφό σας αλλά μην δημιουργήσετε ένταση στην σχέση σας περιμένοντας πάρα πολλά. Δώστε τους τον χώρο που χρειάζονται. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Η Σελήνη στον Κριό έρχεται σε επαφή με την Αφροδίτη και τον Δία και μπερδεύει θετικές ενέργειες. Μαζί με το σαββατοκύριακο που είναι κοντά μπορεί να είστε πρόθυμοι να χαλαρώσετε μαζί με φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν αναζητάτε σχέση τότε οι ευκαιρίες σας φαίνονται εξαιρετικές. Χαρείτε το φλερτ αλλά μην βιαστείτε να κάνετε κάτι περισσότερο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Zwdia σε σχέση: Μπορεί να είναι το γεύμα με έναν φίλο ή μια ευχάριστη γνωριμία που σας κάνει να έχετε τόσο καλή διάθεση. Εν τω μεταξύ η απόφασή σας να είστε πιο υγιείς και σε φόρμα σας ωθεί να έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Ελεύθεροι: Ενώ χαίρεστε την παρέα καλών φίλων, ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει μπορεί να «το παίζει δύσκολο». Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Λίγος σχεδιασμός μπορεί να κάνει μια κοινωνική εκδήλωση μεγάλη επιτυχία. Είτε βγαίνετε με φίλους είτε έχετε ένα πρώτο σας ραντεβού, μην αφήσετε τίποτα στην τύχη. Θα ανταμειφθείτε πολύ περισσότερο αν δώσετε προσοχή στις λεπτομέρειες. Δώστε στην διασκεδαστική πλευρά σας το ελεύθερο ώστε να σας βάλει στο επίκεντρο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Zwdia σε σχέση: Αν και μπορεί να είστε απασχολημένοι με θέματα του σπιτιού, πείτε ναι σε προσκλήσεις και ευκαιρίες όπου μπορείτε να γνωρίσετε νέα άτομα και εμπειρίες. Θα μάθετε κάτι, και αυτό είναι προς όφελός σας. Ελεύθεροι: Έχετε την επιθυμία να ενδώσετε και η επαφή του Δία με την Αφροδίτη σας ενθαρρύνει να ρίξετε τις αναστολές σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Zwdia σε σχέση: Δεν θα είναι δύσκολο να συντονιστείτε με τους άλλους που θέλουν να κάνετε όλοι μαζί κάτι διασκεδαστικό απόψε. Κάποια οικογενειακά θέματα όμως μπορεί να στρέψουν την προσοχή σας προς το σπίτι. Ελεύθεροι: Το βράδυ θα είναι ρομαντικό καθώς η Αφροδίτη στους Διδύμους μπορεί να μετατρέψει μια συζήτηση σε ερωτικό παιχνίδι. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Ελεύθεροι: Να είστε προσεκτικοί με ποιον μοιράζεστε τις σκέψεις σας καθώς κάποιος μπορεί να σέβεται την ανάγκη σας για ιδιωτικότητα. Αν πρόκειται για ένα προσωπικό θέμα καλύτερα να μην το μοιραστείτε. Zwdia σε σχέση: Η παρουσία του Ερμή στον Ταύρο προωθεί τις ρεαλιστικές συζητήσεις και τον καλό σχεδιασμό ειδικά αν έχετε σκοπό να σημειώσετε πρόοδο τις επόμενες εβδομάδες. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

zodia-zvdia-yy