Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Παρασκευή 17/7

zwdia-erwtikes-imeres-evdomadas-20261014

Κριός

Σε σχέση: Η Αφροδίτη σας δίνει μια γεύση από τα καλά πράγματα στην ζωή και μπορεί να καταλήξετε να είστε λίγο υπερβολικοί. Η όψη του Κρόνου με την Αφροδίτη μπορεί να βάλει εμπόδια στο σχέδιό σας. Διασκεδάστε αλλά φροντίστε και το κόστος. Ελεύθεροι: Κάποιος στον κοινωνικό σας κύκλο μπορεί να γίνει αμέσως φίλος σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ίσως δεν είστε καθόλου κοντά στο να επιλύσετε ένα θέμα της σχέσης σας. Η παρουσία του Ερμή στον Καρκίνο δείχνει ότι ο λόγος που ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει είναι απόμακρο ίσως δεν είναι αυτός που σκέπτεστε. Καλύτερα να μην κάνετε και πολλές ερωτήσεις. Για τώρα καλύτερα να μείνετε απλοί ακροατές μέχρι να μπορέσετε να εντοπίσετε το πρόβλημα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Το να μπείτε σε νέους κοινωνικούς κύκλους ίσως είναι καλό για εσάς και καλό είναι να τους ψάξετε απόψε. Τα κοινά επαγγελματικά ενδιαφέροντα μπορεί να είναι ο λόγος που ένα ειδύλλιο φαίνεται να αναπτύσσεται τόσο γρήγορα. Η όψη του Ήλιου με τον Ποσειδώνα δείχνει ότι μπορεί να περιμένετε πολλά από ένα πρόσωπο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Η σημερινή ευθυγράμμιση δημιουργεί μια ενδιαφέρουσα αρχή για το σαββατοκύριακο. Ελεύθεροι: Η αυθόρμητη διάθεση μπορεί να σας κάνει να προχωρήσετε σε κάτι απερίσκεπτο. Φροντίστε να μην το μετανιώσετε μετά. Σε σχέση: Αν συγκρατούσατε τον εαυτό σας τώρα είναι καιρός να ανοιχθείτε και ίσως είναι όλα για καλό. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Σε σχέση: Μπορεί να αισθάνεστε απογοητευμένοι αν ο/η σύντροφός σας προσπαθήσει να σας συγκρατήσει. Αν όμως μιλήσετε για αυτό μπορεί να στρώσει τον δρόμο για πιο απελευθερωτικές επιλογές που ίσως αλλάξουν κάποια πράγματα προς το καλύτερο. Ελεύθεροι: Αν είστε προσκεκλημένοι κάπου, σκεφθείτε να αποδεχθείτε την πρόσκληση καθώς μπορεί να απολαύσετε την παρέα κάποιου περισσότερο από όσο νομίζετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Ελεύθεροι: Να περιμένετε συναρπαστικές εξελίξεις σε μια ρομαντική ιστορία αν και μπορεί να υπάρχουν και άλλες ενδιαφέρουσες τροπές στην πορεία. Ο Ερμής σας βοηθά να δημιουργήσετε μια φιλική σχέση. Σε σχέση: Απολαύστε κάνοντας αυτό που σας αρέσει καθώς και οι 2 μπορεί να επωφεληθείτε από λίγο προσωπικό χώρο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Ο έρωτας είναι σας τις δουλειές, καθώς πρέπει να πουλήσετε τον εαυτό σας αν και για διαφορετικό λόγο. Σήμερα πραγματικά θα δείξετε γιατί αξίζει να σας έχει κάποιος δίπλα του/της. Μπορεί αυτό το ιδιαίτερο πρόσωπο να κρέμεται από τα χείλη σας. Θα πρέπει να πάρετε την σωστή απόφαση καθώς όλο το παιχνίδι είναι στα χέρια σας πια. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Αν δεν μπορείτε να σταματήσετε να σκέπτεστε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο μάλλον ίσως έχετε αποκτήσει εμμονή. Μπορεί ακόμα και να ζηλεύετε αν περνά χρόνο με κάποιον άλλο. Η Αφροδίτη σας κάνει sexy και ίσως έτσι έχετε την ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Όποιο και να είναι το πρόγραμμά σας ίσως η διασκεδαστική αύρα σας να ενθαρρύνει κάποιον να σας πλησιάσει. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όμως απέναντι στα κίνητρά του/της.  Αν δώσετε χρόνο θα δείτε ότι αυτό το πρόσωπο είναι πιο καλό, ειλικρινές και συμπαθητικό από όσο φανταζόσασταν και θέτει τις βάσεις για μια καλή και υποστηρικτική φιλία. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Αν έχετε ραντεβού απόψε, φροντίστε να πάτε κάπου ιδιαίτερα ώστε να απολαύσετε καλό φαγητό, χαλαρή ατμόσφαιρα και ωραία συζήτηση. Θα έχετε την ευκαιρία να αποζημιωθείτε αν έχετε καιρό να βρεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο. Αργότερα θα αντιληφθείτε πόσο καλά είναι να είστε με κάποιον που σας καταλαβαίνει. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Ελεύθεροι: Αν και αυτοί γύρω σας φαίνονται απορροφημένοι, μπορεί να είστε εσείς αυτός που θα τους κάνει να περάσουν καλά απόψε. Η απόφασή σας να βγείτε έξω σήμερα μπορεί να συμπέσει με μια ιδιαίτερη συνάντηση. Σε σχέση: Κάποια προσωπικά ζητήματα μπορεί να μπλέξουν με έντονα συναισθήματα και καλό είναι να μην υπερβάλλετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Η όψη του Ήλιου με τον Ποσειδώνα θα σας κάνει να έχετε καλή διάθεση και να βρεθείτε με παλιούς και νέους φίλους. Ελεύθεροι: Μπορεί να πρέπει να αλλάξετε τακτική για να τραβήξετε την προσοχή ενός ελκυστικού και ευαίσθητου προσώπου. Σε σχέση: Να περιμένετε έναν επισκέπτη-έκπληξη σήμερα και να είστε προετοιμασμένοι για συναρπαστικά νέα.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.