Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Τετάρτη 18/2

erwtikes-provlepseis-tetarti-23-4

Κριός

Ελεύθεροι: Οι πιθανότητες για ένα ειδύλλιο είναι μεγάλες καθώς και το ποσοστό επιτυχίας σας. Μια καλή προσέγγιση μπορεί να μετατρέψει ένα ειδύλλιο σε σχέση. Zwdia σε σχέση: Η Νέα Σελήνη σας κάνει να ενδώσετε στις κοινωνικές ορμές που έχετε. Είναι καλή ώρα για να βρείτε καινούργιους τρόπους διασκέδασης και να βρεθείτε παλιούς φίλους.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Μια σχέση μπορεί να φαίνεται γεμάτη αλλά ίσως περιέχει και ψεγάδια αβεβαιότητας. Ίσως έχετε προσδοκίες για το πώς θέλετε να εξελιχθούν κάποια πράγματα αλλά να μην είστε σίγουροι για το πώς αυτό θα επιτευχθεί. Η σημερινή ευθυγράμμιση θα σας δώσει μια νέα οπτική. Μπορεί να πιο χαλαρή προσέγγιση να επιτρέψει στα πράγματα να αναπτυχθούν φυσικά.

 

Δίδυμοι

Αν ελπίζετε για μια χαλαρή συζήτηση, μπορεί η σημερινή Νέα Σελήνη να σας την παρέχει. Ότι και να συζητάτε μπορεί μια αίσθηση ενθάρρυνσης και ζεστασιάς να ανοίξει τον δρόμο για μια βαθύτερη σχέση που θα επεκτείνει τους ορίζοντές σας. Εν τω μεταξύ, η επαφή Ερμή Κρόνου θα σας κάνει να υπολογίσετε καλύτερα τις επιλογές σας.

 

Καρκίνος

Η σημερινή ημέρα ενισχύει την πιθανότητα μια πρόσκλησης και της ευκαιρίας να βρεθείτε πιο κοντά με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ίσως υπάρχουν πολλά που θέλετε να πείτε αλλά δεν ξέρετε ακριβώς πώς να ξεκινήσετε. Αν χρειάζεστε υποστήριξη, ίσως τα λόγια και η υποστήριξη ενός φίλου σας βοηθήσουν.

 

Λέων

Υπάρχει μια σπίθα στην ατμόσφαιρα και ίσως μια αίσθηση ότι η μοίρα πρόκειται να παίξει κάποιο παιχνίδι. Ότι έχετε σχεδιάσει για απόψε μπορεί να μην υλοποιηθεί ενώ κάτι που δεν περιμένατε μπορεί να εμφανιστεί. Η σημερινή Νέα Σελήνη μπορεί να λειτουργήσει ως ευκαιρία που προσθέτει στην ερωτική σας ζωή ευτυχία και περιεχόμενο.

 

Παρθένος

Ελεύθεροι: Όπως ο Ήλιος περνάει στου Ιχθύες μπορεί να μπείτε στον πειρασμό και να ενδώσετε. Αν συμβεί αυτό, τότε ένα δείπνο και μια ταινία ίσως είναι το εισιτήριο. Zwdia σε σχέση: Αν η ερωτική σας ζωή έχει μείνει πίσω λόγω της δουλειάς αδράξτε την ευκαιρία για να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους. Κανονίστε ένα ραντεβού με τον/την σύντροφό σας και κάντε το προτεραιότητα.

 

Ζυγός

Ίσως κινητοποιηθείτε να διασκεδάσετε περισσότερο και η Νέα Σελήνη μπορεί να σας ωθήσει να βγείτε και να γνωρίσετε κόσμο. Αν περνάτε δύσκολα στην δουλειά, τότε σχεδιάστε μερικά πράγματα που να σας χαλαρώνουν και απολαύστε την ηρεμία σας. Ίσως αποφασίσετε να ενδώσετε στην γοητεία κάποιου ατόμου που σας ενδιαφέρει.

 

Σκορπιός

Ελεύθεροι: Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ίσως έχει μυστικά και μπορεί ως άτομο να είναι πολλά περισσότερα απ’ όσα φαίνεται. Σίγουρα δεν θα αποκαλυφθεί τόσο εύκολα και μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να σας μιλήσει για διάφορα θέματα. Zwdia σε σχέση: Όλα τα σημάδια προμηνύουν ένα χαλαρό βράδυ μέσα παρά το γεγονός ότι οι φίλοι προσπαθούν να πείσουν να βγείτε.

 

Τοξότης

Αρχίζετε να αισθάνεστε πιο χαλαροί κοντά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εκτός από αυτό, η επαφή του Δία με τον Ουρανό μπορεί να κάνει την προσωπική σας ζωή πιο έντονη. Έχετε μείνει εκτός παιχνιδιού κάποιο διάστημα και χρειάζεστε ώθηση. Η σημερινή ευθυγράμμιση δείχνει ότι δεν σας λείπει η διασκέδαση, αρκεί να διαλέξετε τι θα κάνετε.

 

Αιγόκερως

Ελεύθεροι: Κάντε την καλή σας πράξη με το να προσφέρετε την βοήθειά σας και να σώσετε έναν φίλο ή ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μια συζήτηση μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να έρθετε ακόμα πιο κοντά. Zwdia σε σχέση: Δείτε τι μπορείτε να κάνετε με το άγχος που αντιμετωπίζετε. Ίσως μια συζήτηση με τον/την σύντροφό σας  να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας.

 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, σας δίνει την ζεστασιά που χρειάζεστε. Σήμερα μπορείτε να περάσετε καλά με καλή παρέα και να συζητήσετε πολλά θέματα. Σε ότι αφορά ένα ειδύλλιο ίσως χρειαστεί να κάνετε το πρώτο βήμα. Η σχέση μπορεί να μείνει πλατωνική μέχρι να κάνετε την κίνησή σας.

 

Ιχθύες

Ελεύθεροι: Μια συνάντηση – έκπληξη μπορεί να σας κάνει ευτυχισμένους. Zwdia σε σχέση: Θα πρέπει να είστε ανοιχτόμυαλοι, κυρίως εξαιτίας της επαφής του Ερμή με τον Κρόνο. Αφήστε τον εαυτό σας να γνωρίσει καινούργια πράγματα και να την ερωτική σας ζωή να γίνει περιπετειώδης. Η σημερινή μέρα είναι θετική.