Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Τετάρτη 18/3

erwtas-vres-agapi-zwdia

Κριός

Η σημερινή ημέρα θα προσφέρει ηρεμία ειδικά αν η χθεσινή ήταν έντονη. Ελεύθεροι: Μια γνωριμία φαίνεται πως θερμαίνεται και συνεχίζει έντονα και γρήγορα. Οι επόμενες ημέρες μπορεί να είναι σημαντικές. Zwdia σε σχέση: Κάποια σχέδια που δεν πραγματοποιήθηκαν μπορεί να φεύγουν από το προσκήνιο και να δίνουν την θέση τους σε νέες και συναρπαστικές προκλήσεις. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ελεύθεροι: Οι προσδοκίες και η χαρά μπορεί να σχετίζονται με ένα καινούργιο άτομο που προστέθηκε στον κοινωνικό σας κύκλο. Σήμερα η επαφή του Ποσειδώνα με τον Ερμή αποκαλύπτει πως το μυστήριο ίσως είναι αυτό που σας τράβηξε προς το άτομο αυτό. Zwdia σε σχέση: Μια έξοδος στη μέση της εβδομάδας ή ίσως ένα ιδιαίτερο ραντεβού μπορεί να αναθερμάνει το πάθος στην σχέση σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Ψάχνετε για μια αλλαγή στην ερωτική σας ζωή ή στους φίλους σας; Οι συναρπαστικές και τυχαίες συναντήσεις μπορεί να είναι προτιμότερες από την καθημερινότητά σας που ίσως βαριέστε λίγο. Περιέργως, κάποιος που φαίνεται μυστηριώδης και δύσκολος, ίσως είναι ο νέος κολλητός σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Ίσως σήμερα έχετε μια νοσταλγική διάθεση και φέρετε στο μυαλό σας αναμνήσεις. Αυτό μπορεί να έχει να κάνει με το μέρος που συναντηθήκατε για πρώτη φορά, να βρεθείτε με έναν παλιό φίλο, να πάτε διακοπές με τον/την νέο/α σύντροφό σας σε ένα μέρος που σημαίνει πολλά για εσάς. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Ελεύθεροι: Η επαφή του Ποσειδώνα με τον Ερμή σήμερα θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με κάποιον που είναι στο δικό σας μήκος κύματος. Αν αυτό το άτομο μοιράζεται τις ίδιες απόψεις και τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς τότε το να έρθετε πιο κοντά μπορεί να σας φαίνεται φυσικό. Zwdia σε σχέση: Η σημερινή ατμόσφαιρα ενισχύει την φιλία και σας δίνει να περάσετε καλά στο μέσο της εβδομάδας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Η θέση του Ερμή φέρνει την τύχη στο πλευρό σας και σας προσφέρει ευκαιρίες για ειδύλλια. Καλό είναι να ψάξετε για τρόπους να επεκτείνετε τους κοινωνικούς σας ορίζοντες. Σε σχέση: Αν επενδύσετε ενέργεια και πόρους στο σπίτι σας θα έχετε πολλά οφέλη σε μικρό χρονικό διάστημα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Ελεύθεροι: Μπορείτε να είστε χαρούμενοι για μια ημέρα χωρίς πολλούς συναισθηματισμούς. Βέβαια μπορεί κάποιες εντάσεις να προκύψουν. Θα έχετε όμως την δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρα. Zwdia σε σχέση: Τώρα είναι η ώρα για να γυρίσετε στην συνηθισμένη σας καθημερινότητα και να στηρίζετε ο ένας τον άλλο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Ελεύθεροι: Μπορεί να προκύψει κάτι καλό αν υποκύψετε στην επιθυμία να βρεθείτε με κάποιο συγκεκριμένο άτομο. Σήμερα κάντε έκπληξη σε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει και αυτό μπορεί να δυναμώσει τον δεσμό σας. zwdia σε σχέση: Ένας συνδυασμός παλιών και καινούργιων τρόπων αντιμετώπισης της καθημερινότητας ίσως είναι το κλειδί στην αποδοτικότητα και την επιτυχία. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Αν η πρώτη σας σκέψη είναι ένας γοητευτικός καινούργιος φίλος τότε ένα τηλέφωνο, ένα μήνυμα ή ένα e-mail  μπορεί να βοηθήσει την επικοινωνία σας. Σε σχέση: Μπορεί να υπάρχει κάποια σύγχυση στην οικογενειακή σας ζωή. Ο Κρόνος σας οδηγεί σε μια πιο ρεαλιστική και ειλικρινή προσέγγιση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Ένας φίλος μπορεί να ετοιμάζει μια έκπληξη για εσάς. Ίσως βρεθείτε σε δύσκολη θέση αν κάποια ξαφνικά αθετήσει μια υπόσχεσή του. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Ταύρο σας αποζημιώνει αναθερμαίνοντας το πάθος σε ένα καινούργιο ειδύλλιο ή σε μια μακροχρόνια σχέση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Ελεύθεροι: Η ατμόσφαιρα σήμερα μπορεί να είναι πιο συναισθηματική απ’ όσο νομίζετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την κατάσταση υπέρ σας αν δείξετε τα συναισθήματά σας ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. zwdia σε σχέση: Προσέξτε τις κινήσεις σας σε σχέση με τα οικονομικά καθώς μια αγορά ή μια συμφωνία μπορεί να μην είναι τόσο καλή όσο νομίζετε. Κάντε την έρευνά σας πρώτα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Ελεύθεροι: Η αβεβαιότητά σας σε σχέση με κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει μπορεί να απομακρύνει αν συζητήσετε με κάποιον που σας καταλαβαίνει. Zwdia σε σχέση: Η Αφροδίτη στον Ταύρο κάνει πιο πρακτικά τα σχέδιά σας, και σας επισημαίνει πως όπου χρειάζεται πρέπει να συμβουλεύεστε έναν ειδικό. Αργότερα, αν βοηθήσετε ένα φίλο που έχει προβλήματα, μπορεί να το εκτιμήσει περισσότερο απ’ όσο φαντάζεστε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

zwdia-zodia-tarw