Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Σάββατο 18/7

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Κριός

Με το σαββατοκύριακο μπροστά σας μπορεί να έχετε να κάνετε πολλά και ίσως ένας καλός φίλος μπορεί να αισθανθεί παραμελημένος. Αν ήσασταν τελευταία πολύ ενεργοί κοινωνικά σκεφθείτε να χαλαρώσετε. Αν και έχετε πολλά για να είστε ενθουσιασμένοι η όψη της Σελήνη με τον Δία δείχνει ότι αν περάσετε χρόνο με κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο μπορεί να γίνει η ημέρα σας ακόμα καλύτερη. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Η αισιοδοξία βασιλεύει στην κοινωνική σας ζωή και έχετε την ευκαιρία να είστε με φίλους και να χαλαρώσετε. Καθώς η Αφροδίτη περνά στον Παρθένο αυτό μπορεί να συμπέσει με τα συναισθήματα που έχετε για κάποιο πρόσωπο και δεν θέλετε να παραδεχθείτε. Η όψη του Ουρανού με τον Ερμή μπορεί να κάνει το μυστικό σας να μαθευτεί καθώς μπορεί να σας ξεφύγει. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Υπάρχει η δυνατότητα για ένα ειδύλλιο με κάποιον που κινείται στον ίδιο κοινωνικό κύκλο με εσάς. Ίσως είναι κάποιο σημαντικό πρόσωπο στην κοινότητά σας. Σήμερα μπορεί να εντυπωσιαστείτε από την αυτοπεποίθησή του/της και την κοινή λογική ειδικά αν σας βοηθήσει να επιλύσετε ένα θέμα που σας προβληματίζει εδώ και καιρό. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Ο Άρης στο ζώδιό σας σας δίνει την δυνατότητα να περάσετε καλά αν βγείτε. Ελεύθεροι: Οι κοινωνικές προσκλήσεις είναι καλοδεχούμενες και η σημερινή ευθυγράμμιση σας δίνει χαρά εξαιτίας ενός απρόσμενου τηλεφωνήματος. Ίσως είναι κάποιο ραντεβού. Σε σχέση: Μην αφήσετε ασήμαντα ζητήματα να σας απογοητεύσουν. Επικεντρωθείτε σε ότι πάει καλά. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Η όψη της Σελήνης με τον Δία μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολές και θα πρέπει να θυμάστε πως οτιδήποτε και να ακούσετε, αν και διασκεδαστικό μπορεί να μην έχει βάση. Είναι πιθανό κάποιος να σας παραπλανήσει κιόλας. Αν αποδεχθείτε μια πρόσκληση απόψε, διασκεδάστε αλλά μην βιαστείτε να κάνετε κάτι. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σας έχει βάλει να σκέπτεστε την εικόνα σας και για το αν είναι καιρός για αλλαγή. Αν έχετε αρχίσει να βαριέστε την συνηθισμένη σας εμφάνιση είναι καιρός να δείτε τι νέες επιλογές έχετε. Αν είναι κάτι που βοηθά την αυτοεκτίμησή σας είναι κάτι που θα βοηθήσει θετικά και την ερωτική σας ζωή. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Η Σελήνη δημιουργεί κάποιες διαμάχες και ίσως μια σχέση με έναν φίλο ή τον/την σύντροφό σας να μην είναι τόσο ειλικρινής όσο θα θέλατε. Αν όμως ξεκαθαρίσετε την κατάσταση ίσως να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα. Αργότερα αν πιείτε έναν καφέ με ένα αγαπημένο πρόσωπο μπορεί να γίνει καλύτερη η ημέρα σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Ένα αίσθημα έντασης μπορεί να σας αναστατώσει το απόγευμα, ειδικά αν έχετε ρομαντικά σχέδια. Δεν θα έχετε διάθεση για συμβιβασμούς. Αν νιώσετε πως ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει παίζει παιχνίδια μαζί σας μπορεί να αποφασίσετε να τερματίσετε την σχέση και να προχωρήσετε. Δεν υπάρχει λόγος να ανέχεστε τέτοιες καταστάσεις. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Να είστε έτοιμοι καθώς θα είστε στο επίκεντρο σήμερα και θα μπορέσετε να το εκμεταλλευθείτε. Καθώς η Αφροδίτη μπαίνει στην Παρθένο σας δίνει την δυνατότητα να αποκαλύψετε νέα ταλέντα σας καθώς και το πόσο υπέροχοι είστε. Μην συγκρατήστε αλλά λάμψε. Επίσης θα πρέπει να διασκεδάσετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Σε σχέση: Να είστε προσεκτικοί σε συναισθηματικές επιπλοκές που συνδυάζονται με παρεξηγήσεις. Σήμερα πείτε την γνώμη σας αντί να υποθέτετε πως ο/η σύντροφός σας μπορεί να την ξέρει. Ελεύθεροι: Η ευθυγράμμιση κάνει την σημερινή ημέρα καλή στιγμή για μια συνάντηση ή ένα party. Διασκεδάστε αλλά αποφύγετε όσους είναι πρόθυμοι να μιλήσουν για τα προβλήματά τους. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Ελεύθεροι: Αν θέλετε να συνεχίσει έτσι η κοινωνική σας ζωή συνεχίστε να είστε θετικοί και αποδεχθείτε μια διασκεδαστική πρόσκληση. Ένας φίλος μπορεί να θέλει να σας συστήσει σε κάποιο άτομο που βλέπει ότι ταιριάζετε. Σε σχέση: Προσπαθήστε να μην εμπλακείτε σε μια διαμάχη καθώς μπορεί να κάνει τα πράγματα χειρότερα. Καλύτερα να παραμείνετε θετικοί. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Τι θέλετε πραγματικά από μια σχέση; Δείτε τι μπορεί να μην σας αφήνει να προχωρήσετε. Ίσως είναι καιρός να διώξετε ότι καταστρέφει την ψυχολογία και την αυτοεκτίμησή σας. Δείτε τι είναι καλύτερο για εσάς καθώς έτσι μπορείτε να κάνετε ένα ειδύλλιο καλύτερο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.