Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Πέμπτη 19/2

Κριός

Μια παύση για σκέψη μπορεί να σας γλιτώσει από το να μπείτε σε μια σχέση με δυσκολίες σήμερα. Η έλξη και η επαφή ανάμεσα στον Ουρανό και τον Πλούτωνα μπορεί να κάνει την καρδιά σας να χτυπά πιο δυνατά σήμερα. Ίσως χρειαστεί να πάρετε μια απόφαση που θα σας ωφελήσει μακροπρόθεσμα. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ελεύθεροι:  Ένα συναίσθημα ότι βγαίνετε χαμένοι μπορεί να σας ενθαρρύνει να σκεφθείτε τις επιλογές σας. Ίσως να μην πρέπει να προσπαθείτε τόσο σκληρά. Ακολουθήστε την ροή των πραγμάτων και ίσως σταθείτε τυχεροί, περισσότερο απ’ όσο νομίζετε και σύντομα. Zwdia σε σχέση: Είναι στιγμή να σκεφθείτε τι πρέπει να κάνετε για να ομορφύνετε το σπίτι σας ή ίσως να βρείτε μια καινούργια πρόκληση. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Οι συναντήσεις θα είναι σημαντικές καθώς η όμορφη επαφή της Αφροδίτης και του Άρη φέρνει στιγμές χαράς και ηρεμίας με καλούς φίλους. Επίσης είστε έτοιμοι για μια μεγάλη δέσμευση αν και έχετε ακόμα κάποιες αμφιβολίες που θα πρέπει να ξεκαθαριστούν. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Ενθαρρύνονται οι σχέσεις που είναι υποστηρικτικές. Είναι καλή ημέρα για να βγείτε έξω με ένα φίλο ή ένα άτομο που σας ενδιαφέρει και να βρείτε καινούργιους τρόπους διασκέδασης. Αν δεν είστε σίγουροι για το αν πρέπει να πάτε μια σχέση στο επόμενο επίπεδο, μια συζήτηση με έναν φίλο ίσως σας δώσει τις απαντήσεις που θέλετε. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Βλέπετε περισσότερα σε μια κατάσταση απ’ όσα υπάρχουν και αυτό μπορεί να εμποδίσει μια φιλία που χτίζεται τώρα. Η επαφή Πλούτωνα Σελήνης υποδηλώνει ότι αναζητάτε σημάδια πως ένας δεσμός είναι παραπάνω από πλατωνικός. Αν όντως υπάρχει κάποια προοπτική είναι καλύτερα να το αφήσετε να συμβεί φυσικά και να μην πιέζετε καταστάσεις. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Ελεύθεροι: Είναι καλό να δώσετε το περιθώριο των αμφιβολιών σε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, καθώς μπορεί να λέει μικρά ψέματα για να εντυπωσιάσει. Zwdia σε σχέση: Ένας από τους 2 σας είναι αποφασισμένος να έχει δίκιο. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε την επαφή της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και να δείτε την οπτική της άλλης πλευράς. Ίσως σας βοηθήσει. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Αν υπάρχει κάτι που το έχετε ήδη πάρει απόφαση ότι και να σας πει ένας καλοπροαίρετος φίλος, θα πέσει στο κενό. Μπορεί η επαφή του Ερμή με τον Κρόνο να σας κάνει πεισματάρηδες το οποίο όμως δεν είναι υπέρ σας. Η επαφή του Ποσειδώνα με την Σελήνη βοηθά την επικοινωνία σας με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Η φαντασία σας είναι σε έξαρση και μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να ζητήσετε ραντεβού από ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Το να καλέσετε και έναν φίλο να έρθει μαζί δεν είναι καλή ιδέα. Φροντίστε να είστε μόνοι οι 2 σας ώστε να χαλαρώσετε και να περάσετε καλά. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Ελεύθεροι: Βγείτε και θα περάσετε καλά, ειδικά αν ένας φίλος έχει μια καλή ιδέα. Υπάρχουν πολλές θετικές πιθανότητες για ειδύλλιο γύρω σας με τους άλλους να σας υποστηρίζουν. Zwdia σε σχέση: Η οικογενειακή ζωή μπορεί να ήταν περίπλοκή αλλά η προθυμία σας να μιλήσετε μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να επιλύσετε το πρόβλημα. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Έντονα συναισθήματα μαζί με καθαρή χημεία μπορεί να σας βάζουν σε πειρασμό να ξεκινήσετε ένα ειδύλλιο. Ίσως συναντήσετε αυτό το ιδιαίτερο πρόσωπο αν επισκεφθείτε κάποιο καινούργιο μέρος ή αν πάτε για διασκέδαση. Αυτή η συνάντηση θα σας κάνει να χαρείτε ιδιαιτέρως και είναι προτιμότερο να χαλαρώσετε και να αποδειχθείτε την κάθε ημέρα όπως έρχεται. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Ελεύθεροι: Ο Κρόνος στον τομέα της προσωπικής σας ζωής υποδηλώνει πως λίγο «πνεύμα» είναι απαραίτητο όταν θέλετε να εντυπωσιάσετε ένα άτομο, ακόμα και αν χρειαστεί χρόνος για να πάτε τα πράγματα λίγο πιο κάτω. Zwdia σε σχέση:  Ασχοληθείτε με εκκρεμότητες νωρίς, ώστε να μπορέσετε να διασκεδάσετε νωρίτερα. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Ελεύθεροι: Υπάρχει η περίπτωση να γίνει μια γνωριμία που θα σας ενδιαφέρει πολύ και θα ξυπνήσει το πάθος. Φροντίστε να γνωρίσετε το άτομο πρώτα καλύτερα πριν αποφασίσετε να κάνετε κάποια κίνηση. Zwdia σε σχέση: Η επαφή της Αφροδίτης με τον Άρη σας προετοιμάζει για ένα διασκεδαστικό βράδυ και αναζωπυρώνει το πάθος. διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

zwdia-zodia-tarw