Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Πέμπτη 19/3

erwtikes-provlepseis-deytera-9-6-14-zwdia

Κριός

Ελεύθεροι: Αν αυτό που ζητάτε είναι η διασκέδαση, μπορείτε να το έχετε. Αλλά μάλλον ζητάτε σήμερα κάτι πιο χαλαρό. Η μουσική ή μια καλή ταινία μπορεί να σας χαρίσει την συναισθηματική ώθηση που χρειάζεστε. Είστε πολύ ελκυστικοί όταν διασκεδάζετε. Zwdia σε σχέση: Έχετε πάρει μια κοινή απόφαση η οποία σας καλεί σε δράση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Η Αφροδίτη συνεισφέρει στο σεξαπίλ σας. Ίσως αποφασίσετε να αναλάβετε δράση, όπως σας προτρέπει και η σημερινή ευθυγράμμιση. Αν το κάνετε ίσως συνδεθείτε με κάποιον που σας κάνει να αισθάνεστε ιδιαίτεροι και τονώνει την αυτοπεποίθησή σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Χρειάζεστε ελευθερία και μια ευκαιρία να πειραματιστείτε ώστε να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και τα ενδιαφέροντά σας. Βέβαια αυτό που ίσως σας φέρει σε επαφή με ένα άτομο ή μια ομάδα ίσως είναι οι αξίες και τα πιστεύω σας. Σήμερα αν μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με έναν φίλο που καταλαβαίνει ίσως σας βοηθήσει να δεθείτε πιο γρήγορα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Ένα συναίσθημα προσμονής και ευχής μπορεί να εμφανιστεί σήμερα, ειδικά αν σκέφτεστε ένα ρομαντικό όνειρο. Όσο και να θέλετε να έρθετε πιο κοντά με κάποιο άτομο, δεν μπορείτε να πιέσετε την κατάσταση. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια πίεση ώστε να συμβούν κάποια πράγματα αλλά ίσως είναι καλύτερα να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν φυσικά. Αυτό δεν είναι απαραιτήτως κάτι κακό. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Ελεύθεροι: Είστε κοινωνικά άτομα και σας αρέσει να είστε στο επίκεντρο των party, γι’ αυτό έχετε και τόσους φίλους.  Να είστε προσεκτικοί όμως με την σημερινή ευθυγράμμιση. Zwdia σε σχέση: Όσον αφορά μια αγορά, κάντε μια έρευνα πρώτα πριν αγοράσετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Zwdia σε σχέση: Αν παρατηρήσετε εντάσεις να δημιουργούνται ίσως είναι εξαιτίας της έκλειψης του Ηλίου καθώς κρυμμένα συναισθήματα μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια. Ίσως όμως και η ευκαιρία για ένα ωραίο νέο ξεκίνημα. Ελεύθεροι: Αν απόψε έχετε ένα ερωτικό ραντεβού θα περάσετε καλά. Ίσως είναι η αρχή για κάτι ιδιαίτερο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Ελεύθεροι: Αν θέλετε να συνεχίσετε να είστε κοινωνικοί, συνεχίστε με αυτό τον ρυθμό και αποδεχθείτε μια πρόσκληση που μπορεί να έχετε απόψε. Ένας φίλος μπορεί να θέλει να σας συστήσει σε κάποιο άτομο που θεωρεί ότι ταιριάζετε. Zwdia σε σχέση: Προσπαθήστε να μην εμπλακείτε σε διαμάχη καθώς τα πράγματα μπορεί να γίνουν χειρότερα. Να είστε χαλαροί και θετικοί σήμερα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Zwdia σε σχέση: Συνεργαστείτε με τον/την σύντροφό σας ώστε να εκμεταλλευτείτε μια εξαιρετική ευκαιρία. Ίσως χρειαστεί να ετοιμαστείτε πολύ γρήγορα. Ελεύθεροι: Η κοινωνική σας ζωή δεν είναι καθόλου βαρετή, ειδικά με την ευθυγράμμιση που πραγματοποιείται. Ίσως χρειαστεί να κάνετε το πρώτο βήμα ώστε να σπάσει ο πάγος. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Ελεύθεροι: Αν είστε έτοιμοι να είστε τολμηροί μπορεί μια σχέση να εμφανιστεί που θα σας κάνει χαρούμενους. Ένα χαρούμενο γεγονός μπορεί να είναι λόγος για μια αυθόρμητη γιορτή. Zwdia σε σχέση: Φαίνεται ότι όλα είναι καλά και έχετε την δυνατότητα για συζήτηση και σχέδια. Οι αλλαγές μπορεί να είναι ξαφνικές αλλά είναι ευχάριστες. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Ελεύθεροι: Η κατανόηση για έναν φίλο μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Να θυμάστε ποιο είναι το συμφέρον σας. Αν ψάχνετε για σύντροφο ίσως η λύση να βρίσκεται σε ένα site γνωριμιών. Zwdia σε σχέση: Μπορεί να έχετε την διάθεση να διοργανώσετε τις καλοκαιρινές διακοπές, για τις οποίες ανυπομονείτε, από τώρα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Ελεύθεροι: Αν δεν έχετε βγει καιρό για φαγητό κάντε το σήμερα καθώς η παρέα θα σας κάνει να περάσετε καλά. Αν είστε μαζί με κάποιον για τον οποίο έχετε συναισθήματα προσέξτε να μην πιέσετε την κατάσταση. zwdia σε σχέση: Η βραδιά είναι υπέροχη για χαλάρωση. Εκμεταλλευτείτε το και περάστε χρόνο με τον/την σύντροφό σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Ελεύθεροι: Κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο είναι στο μυαλό σας και σας κάνει να ονειρεύεστε. Μην αφήσετε μια μικρή παρεξήγηση να μπει ανάμεσά σας, ειδικά αν οφείλετε σε εκνευρισμό. Zwdia σε σχέση: Τα ωραία συναισθήματα κυριαρχούν και τώρα μπορείτε να απολαύσετε την ευτυχία που σας προσφέρει το σπίτι σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

zwdia-zodia-tarw