Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Τρίτη 19/5

zwdia-erwtikes-7-8-14

Κριός

Οι σχέσεις αναπτύσσονται με πολλούς τρόπους και εσείς μπορεί να ελέγχετε τα όριά σας για μια σημαντική σχέση για τις επόμενες εβδομάδες ή μπορεί να ψάχνετε να δείτε ποιο θα είναι το μέλλον μια σχέσης. Έχετε να κάνετε πολλές συζητήσεις και μπορεί κάποιες από αυτές να σας βάλουν σε καινούργια εδάφη. Θα απολαύσετε πάντως αυτά που θα βρείτε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Μπορεί να αναρωτιέστε για το πώς να στρέψετε μια σχέση προς την κατεύθυνση που θέλετε και μπορεί να προσπαθήσετε να διαχειριστείτε τους γύρω σας για τις επόμενες ημέρες. Μπορεί να κάνετε ένα δώρο στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή να βγείτε για δείπνο και αυτό είναι απαραίτητο αν πρόκειται να βοηθήσει την σχέση σας να γίνει πιο δυνατή. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Μπορεί να ανακαλύψετε πως ένα πρόσωπο κάτω από το αυστηρό παρουσιαστικό μπορεί να είναι πολύ πιο τρυφερό. Αν ελπίζετε να εντυπωσιάσετε ή αν βγαίνετε έξω για πρώτη φορά μπορεί να σας φανεί πως η σιωπή μερικές φορές είναι άβολη αλλά δεν χρειάζεται να είναι. Μάλλον και το άλλο πρόσωπο είναι τόσο νευρικό όσο εσείς αλλά είναι αποφασισμένος/η να μην το δείξει. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Αν αισθάνεστε πως θέλετε να απομονωθείτε από την κοινωνική ζωή και τα ραντεβού κάντε το καθώς ίσως είναι μια ευκαιρία να ξανασκεφθείτε τις προτεραιότητές σας. Υπάρχουν στιγμές που είστε ευτυχισμένοι με την παρέα του εαυτού σας και αυτό θα δείξουν και οι επόμενες ημέρες. Δεν χρειάζεται να γίνετε ερημίτες, απλά χαλαρώστε λίγο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Καθώς ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή το παρελθόν μπορεί να εισβάλει στο παρόν, είτε το θέλετε είτε όχι. Οι επόμενες εβδομάδες μπορεί να φέρουν ξανά στην ζωή σας ενδιαφέροντες ανθρώπους, από παλιούς φίλους μέχρι παλιά ειδύλλια. Μπορεί να αναπτυχθεί ένα παλιό ειδύλλιο ξανά αν ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει είναι ελεύθερο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Ελεύθεροι: Αν εμπιστεύεστε το ένστικτό σας σχετικά με ένα ειδύλλιο προχωρήστε καθώς μπορεί να επωφεληθείτε. Με την όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να χρειάζεστε προσεκτική προσέγγιση. Αν και όλα φαίνονται εντάξει μπορεί να υπάρχουν κρυφά κίνητρα. Zwdia σε σχέση: Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να βοηθήσει να επιλυθεί ένα υφιστάμενο πρόβλημα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Ελεύθεροι: Αν μια γνωριμία υπόσχεται πολλά τώρα δεν είναι τώρα να υποχωρήσετε. Ένα ειδύλλιο μπορεί να ανθίσει να είστε πρόθυμοι να προσπαθήσετε. Zwdia σε σχέση: Φτιάξτε την διάθεση του/της συντρόφου σας σήμερα κάνοντας κάτι ξεχωριστό για αυτόν/ήν. Η όψη της Σελήνης με τον Δία δείχνει πως ένα δείπνο και μια ταινία μπορεί να σας βοηθήσουν να επιτύχετε αυτό που θέλετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Οι ετοιμασίες για μια κοινωνική εκδήλωση μπορεί να είναι διασκεδαστικές αλλά και κουραστικές. Σταθείτε και αναλογιστείτε γιατί το κάνετε αυτό. Αν το κάνετε για να τραβήξετε την προσοχή κάποιου μάλλον θα το καταφέρετε έτσι και αλλιώς καθώς η γοητεία σας και η εξυπνάδα σας είναι ωραίος συνδυασμός. Στο τέλος ο μαγνητισμός σας θα κερδίσει. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Ελεύθεροι: Καλωσορίστε κάθε ευκαιρία να βρεθείτε με κόσμο, ειδικά με άτομα που έχουν ωραίες ιδέες και έντονη φαντασία. Κάποιος που είναι συνεσταλμένος μπορεί όντως να αξίζει. Zwdia σε σχέση: Η αισιοδοξία είναι υπέροχη σε μια σχέση αλλά φροντίστε να μην ελπίζετε και οι 2 για το καλύτερο σε μια κατάσταση που απαιτεί άμεση δράση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Τα καλά πράγματα είναι γύρω σας αλλά χρειάζεται μόνο λίγη ώθηση ώστε να συμβεί κάτι καλό. Ίσως εμφανιστεί ένας καλός φίλος ή μια καινούργια σχέση, λίγο αινιγματική, μπορεί να σας τραβήξει. Δείτε τις επιλογές σας. Η ημέρα έχει πολύ ρομαντισμό. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Είναι καλύτερα να συμμετέχετε και να είστε μέρος μιας ωραίας κοινωνικής ζωής. Είστε κοινωνικοί αλλά μπορεί να είστε σε μια φάση όπου προτιμάτε ανάλαφρες, χαλαρές σχέσεις. Κάνοντας ότι θέλετε και απολαμβάνοντας την δική σας παρέα μπορεί να είναι πολύ ικανοποιητικό και ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Ελεύθεροι: Ασυνήθιστοι τρόποι διασκέδασης μπορεί να κάνουν την ημέρα υπέροχη και μια ταινία μπορεί ακόμα και να σας εμπνεύσει. Ένα νέο πρόσωπο μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον σας. zwdia σε σχέση: Αν έχετε διάθεση να κοινωνικοποιηθείτε τότε μια συνάντηση θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε και την χαλάρωση που έχετε ανάγκη. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.