Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Κυριακή 19/7

zwdia-erwtikes-7-8-14
Κριός

Οι επαφές σας μπορεί να είναι πιο βαθιές και πιο έντονες. Μπορεί να αναζητάτε κρυμμένα κίνητρα ή ίσως προσπαθείτε να βρείτε ποιο πραγματικά είναι το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει κάτω από την επιφάνεια. Η όψη του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε περιπετειώδεις. Μπείτε σε άλλη περιοχή και όλα μπορεί να συμβούν. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.
Ταύρος
Ελεύθεροι: Τα πράγματα είναι πολύ καλά αλλά εσείς μπορεί να είστε καχύποπτοι για τις προθέσεις κάποιου. Μην το παρακάνετε γιατί μπορεί να χάσετε την αρμονική ισορροπία της σχέσης. Σε σχέση: Αν ο/η σύντροφός σας είναι εκνευρισμένος μια ευαίσθητη προσέγγιση μπορεί να τον/την κάνει να ανοιχτεί. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.
Δίδυμοι
Τα πράγματα στον ερωτικό τομέα είναι πολύ έντονα. Αν επικεντρωθείτε στην διασκέδαση θα περάσετε καλά. Οι φραγμοί σας περιορίζονται και είστε πρόθυμοι να καλέσετε φίλους για μια συγκέντρωση. Αν αναζητάτε τον έρωτα, η πιθανότητα να βρείτε κάποιον που κινείται στο δικό σας μήκος κύματος είναι μεγάλη. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.
Καρκίνος
Ίσως είναι δύσκολο να αφήσετε κάποιον ακόμα και αν δεν έχετε πλέον τόσο δυνατά συναισθήματα. Ένα κομμάτι σας μπορεί να θέλει να συνεχίσει να προσπαθεί αν και ξέρετε πως μάλλον είναι χάσιμο χρόνου. Μια νέα φιλία δείχνει σημάδια ότι μπορεί να είναι το ειδύλλιο που περιμένατε, αν είστε ανοιχτοί. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.
Λέων
Αυτή η πολύ κοινωνική ημέρα σας δίνει την δυνατότητα για διασκέδαση και γέλιο. Η όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη δείχνει ότι ίσως ένα όνειρό σας πραγματοποιηθεί. Η γοητεία σας ενισχύεται και είναι μια καλή ημέρα να βρεθείτε με κάποιον που νοιάζεστε και να του/της ζητήσετε να βγείτε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.
Παρθένος
Σε σχέση: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σας δίνει μια γεύση από μικρές πολυτέλειες οπότε μπορεί να καταλήξετε να είστε υπερβολικοί. Ετοιμαστείτε να περάσετε καλά αλλά φροντίστε να μην σας κοστίσει πολύ μετά. Ελεύθεροι: Αν και μπορεί να έχετε σχέδια για απόψε η όψη του Ουρανού με τον Ερμή δείχνει ότι μπορεί να προκύψει μια απρόσμενη πρόσκληση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.
Ζυγός
Ελεύθεροι: Είστε σε πολύ καλή κατάσταση και οι φίλοι σας στρέφονται σε εσάς αν έχουν κάποιο πρόβλημα. Η ικανότητά σας να δίνετε σωστές συμβουλές σίγουρα θα ωθήσει την δημοτικότητά σας. Σε σχέση: Ο/Η σύντροφός είναι ικανός/ή να κάνει πολλά για εσάς. Η όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη δείχνει ότι αν χρειάζεστε κάτι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το ζητήσετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.
Σκορπιός
Ελεύθεροι: Μπορεί να αναζητάτε μέρη να πάτε. Μιλήστε με έναν φίλο και κανονίστε να κάνετε κάτι διασκεδαστικό μαζί. Ενώ είστε έξω μια φιλική συνάντηση μπορεί να σας δώσει πολλά για να σκεφθείτε. Σε σχέση: Η όψη την Αφροδίτης με την Σελήνη είναι τέλεια για μια ρομαντική βραδιά. Ο χρόνος για τους 2 σας μπορεί να είναι χαλαρωτικός και ωφέλιμος. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.
Τοξότης
Ελεύθεροι: Διασκεδάζατε πολύ αλλά τώρα φαίνεται πως ρίχνετε τον ρυθμό σας. Μια συζήτηση μπορεί να είναι πολύ ευχάριστη. Ίσως είναι η βάση για ένα ωραίο ραντεβού. Σε σχέση: Μπορεί να υπάρχει μια σύγκρουση απόψεων σχετικά με μια βραδιά έξω ή μια διασκεδαστική δραστηριότητα. Όλα όμως θα πάνε καλά στο τέλος. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.
Αιγόκερως
Ελεύθεροι: Μπορεί να υπάρχουν ρομαντικές ευκαιρίες οπότε χαλαρώστε και βγείτε. Αν δεν έχετε σχέδια για απόψε, μιλήστε με κάποιους φίλους και κανονίστε. Σε σχέση: Αν έχετε περάσει μια δύσκολη περίοδο και χρειάζεστε χαλάρωση, σκεφθείτε να πάτε για να ένα ρομαντικό δείπνο ή να δείτε μαζί μια ταινία. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.
Υδροχόος
Ελεύθεροι: Ο Δίας ενισχύει την διάθεσή σας. Μιλήστε με φίλους ή βγείτε με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μια περιπέτεια θα σας κάνει καλό. Σε σχέση: Μπορεί να έχετε πολλά να κάνετε αλλά να θέλετε ένα διάλειμμα κάντε το. Το σύμπαν σας υποστηρίζει. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.
Ιχθύες
Ελεύθεροι: Έχετε μια μεγάλη επιθυμία για έρωτα αλλά προσέξτε να μην παραδοθείτε πολύ εύκολα. Να θυμάστε ότι αξίζετε ευτυχία. Σε σχέση: Είναι τέλεια ημέρα να επικεντρωθείτε στα οικογενειακά ζητήματα και να τους φέρετε όλους κοντά. Είναι ώρα να διασκεδάσετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.