Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Σάββατο 20/12

zwdia-erwtiki-symvatotita

Κριός    

zwdia σε σχέση: Προσπαθήστε να συνεργαστείτε με το σύντροφό σας για χάρη της αρμονίας, καθώς η σημερινή επαφή της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσει μια μικρή θύελλα στη σχέση σας. Αν μπορείτε παραβλέψτε την ιδιόμορφη συμπεριφορά του. Ελεύθεροι: Αν και είστε πρόθυμοι να περάσετε χρόνο με τους φίλους σας, η ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε ενδέχεται να συγκρουστεί με τυχόν εορταστικές ευθύνες. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Η επαφή της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να συμπέσει με μια τυχαία συνάντηση υπό ασυνήθιστες περιστάσεις. Είναι μια από εκείνες τις ημέρες, που η χαρισματική αύρα κάποιου ενθαρρύνει τη θέληση σας να μάθετε περισσότερα γι’ αυτό το άτομο. Η επαφή μεταξύ Ερμή και Ποσειδώνα μπορεί να βοηθήσει ένα εκκολαπτόμενο ειδύλλιο να γίνει πιο οικείο και όμορφο μέσα από μια ήπια συνομιλία. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Δίδυμοι

Μια σχέση φαίνεται να αναβράζει από την θετική ενέργεια. Υπάρχει μια σαγηνευτική ενέργεια στον αέρα, με την σημερινή ευθυγράμμιση να ενισχύει τις σχέσεις σας. Ελεύθεροι: Αν υπάρχει κάποιος που σας ενδιαφέρει, κάντε μια κίνηση, καθώς το εορταστικό κλίμα ενισχύει το ρομαντισμό. zwdia σε σχέση: Με τον Τοξότη στη Σελήνη μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για ένα πάρτι ή μια μάζωξη. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Καρκίνος

Zwdia σε σχέση: Φαίνεται πως τα συναισθήματά σας είναι κάπως έντονα και μπορεί να οδηγηθείτε σε μια μικρή αψιμαχία. Ωστόσο στη συνέχεια το πάθος θα επανέλθει με ευχάριστο τρόπο. Ελεύθεροι: Προσέξτε καθώς μπορεί να μπλεχτείτε σε μια διαμάχη. Ο σιωπηλός και νευρικός χαρακτήρας σας συνήθως λέει περισσότερα απ’ ό,τι εννοεί, γι’ αυτό πρέπει να προσέξετε πως θα αντιδράσετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Λέων

Ελεύθεροι: Μια συνομιλία μπορεί να αποκαλύψει πολλά ιδίως αν γίνει κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού, ίσως να σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε πόσο ταιριάζετε ο ένας με τον άλλο. zwdia σε σχέση: Η κοινωνική σας ζωή μπορεί να είναι ακριβώς όπως σας αρέσει, γεμάτη ενέργεια και διασκέδαση. Μην χάνετε την ευκαιρία να απολαύσετε την παρέα των άλλων. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Παρθένος

Ελεύθεροι: Η αναπτυσσόμενη επαφή μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα δείχνει ότι μπορεί να συναντήσετε κάποιον πολύ σύντομα. Πρόκειται για ένα άτομο που ελκύει το ενδιαφέρον σας, σίγουρα δεν είναι μια μέρα για να μείνετε μόνοι. zwdia σε σχέση: Καθώς η εβδομάδα των διακοπών ξεκινάει, μπορεί να είναι η τέλεια στιγμή για να χαλαρώσετε ή να αφιερώσετε λίγο χρόνο σε άσκηση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Ζυγός

Ελεύθεροι: Με τον Τοξότη στη Σελήνη υπάρχει μια ιδιαίτερη ευθυμία σε κάθε κοινωνική εκδήλωση που θα βρεθείτε, και βέβαια βοηθάει και το εορταστικό κλίμα. Ο ρομαντισμός είναι πολύ δυνατός και είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί κάτι νέο στη ζωή σας. Η σημερινή επαφή της Αφροδίτης με τον Ουρανό προτείνει να είστε έτοιμοι για το απροσδόκητο. Zwdia σε σχέση: Μια ρομαντική χειρονομία μπορεί να προσθέσει μια νότα μαγείας στην ημέρα σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Σκορπιός

Φαίνεται πως πρόκειται να ταρακουνήσετε τα πράγματα σήμερα. Ελεύθεροι: Ετοιμαστείτε για μια καταπληκτική βραδιά, μια έκπληξη σας περιμένει. Αν ένα εκκολαπτόμενο ειδύλλιο σας φαινόταν «χλιαρό» τώρα τελευταία, περιμένετε, σύντομα θα γίνει πολύ πιο ενδιαφέρον. zwdia σε σχέση: Δεν χρειάζεται να συμβουλευτείτε κάποιον άλλον για την σημερινή ημέρα, τα πράγματα θα κυλήσουν τέλεια για σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Τοξότης

Σήμερα υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για ρομαντισμό. Αργότερα, τα πράγματα μπορεί γίνουν πιο ένθερμα με την Αφροδίτη να σας δελεάζει και να σας ωθεί να γίνετε πιο ενεργοί κοινωνικά. Αρκετές ενδιαφέρουσες εκπλήξεις και συναντήσεις μπορεί να συμβούν σήμερα, κάποιες από αυτές θα σας τραβήξουν  την προσοχή περισσότερο. Μια ξεχωριστή ευθυγράμμιση υποδηλώνει πως μια έξοδος για διασκέδαση μπορεί να οδηγήσει σε μια γοητευτική συνάντηση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Αιγόκερως

Zwdia σε σχέση: Ο σύντροφός σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος σήμερα, ίσως περισσότερο από το συνηθισμένο, χρειάζεται την υποστήριξή σας. Συζητήστε μαζί του τα θέματα που τον προβληματίζουν. Ελεύθεροι: Ακόμα και αν τα σχέδιά σας δεν λειτουργήσουν όπως τα περιμένατε, το να κάνετε κάτι απολαυστικό είναι ακόμα στους στόχους σας. Μια ευκαιρία για χαλάρωση και αναζωογόνηση είναι ότι πρέπει. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Υδροχόος

Μπορεί να είναι η σωστή περίοδος για να αλλάξετε συνήθειες και να διευρύνετε τις επιλογές σας. Ρομαντικές ευκαιρίες μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους όταν είστε πρόθυμοι να εξερευνήσετε άγνωστα μονοπάτια. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και τους φίλους σας. Θα σας βοηθήσουν να βρείτε το θάρρος και να έρθετε πιο κοντά με άτομα που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα και ανησυχίες με σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Ιχθύες

Η μουσική και ο χορός μπορεί να είναι ένας από τους τρόπους για να σπάσει ο πάγος, ειδικά τη στιγμή που μπορεί να πιάσετε κουβέντα για μουσικούς καλλιτέχνες και συγκροτήματα. Θα διαπιστώσετε ότι έχετε κάνει τεράστια άλματα όσον αφορά το εκκολαπτόμενο ειδύλλιο που βρίσκεστε αυτή τη στιγμή. Εν τω μεταξύ, μια επαφή του Ερμή με τον Ποσειδώνα υποδηλώνει πως μια παρεξήγηση με έναν ξεχωριστό φίλο αργά ή γρήγορα θα λυθεί. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

zwdia-3-zodia