Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Παρασκευή 20/3

erwtikes-evdomadiaies-provlepseis-9-15-6

Κριός

Πριν περάσει ο Ήλιος στο ζώδιό σας σήμερα πρέπει να αντιμετωπίσετε την έκλειψη. Ίσως χρειαστεί να προσφέρετε την βοήθειά σας σε κάποιον που αντιμετωπίζει μια δύσκολη κατάσταση. Μόλις μπει ο Ήλιος στο ζώδιό σας θα είστε έτοιμοι να χαρείτε ένα βράδυ έξω με φίλους. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Η έκλειψη του Ηλίου σήμερα συμπίπτει με αλλαγές στην κοινωνική σας ζωή, τώρα αλλά και στο μέλλον που μπορεί να προκύψουν από εσάς ή από αναπάντεχα γεγονότα. Σκεφθείτε το σαν τις πόρτες που περιστρέφονται και κάποιοι φίλοι μπορεί να φύγουν και άλλοι να εμφανιστούν και όλα αυτά θα προκύψουν φυσικά. Αν ψάχνετε για σχέση, ψάξτε για ένα άτομο δημιουργικό. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Είναι ώρα να δικτυωθείτε καθώς θα έχετε πολλές ευκαιρίες για νέες φιλίες και διασκέδαση. Καθώς ο Ήλιος μπαίνει στον Κριό φροντίστε αυτός ο μήνας να είναι γεμάτος θετικούς ανθρώπους που είναι έξυπνοι και ωραίοι συνομιλητές. Έχοντας αυτό στο μυαλό σας κανονίστε ένα γεύμα, μια επίσκεψη ή μια γιορτή. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Zwdia σε σχέση: Η ιδέα των διακοπών μπορεί να επαναφέρει την σπίθα στην σχέση σας. Για την ακρίβεια όποιο σχέδιο έχετε στο μυαλό σας που είναι γεμάτο προκλήσεις μπορεί να ενισχύσει τον δεσμό σας. Ελεύθεροι: Η έκλειψη του Ηλίου συμπίπτει με μια συνάντηση που μπορεί να επεκτείνει τους ορίζοντές σας και να σας βάλει σε υπέροχες περιπέτειες. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Μπορεί να παρατηρήσετε μια θετική αλλαγή στον τρόπο που σχετίζεστε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. Η προθυμία να έρθετε πιο κοντά είναι προφανής. Αν θέλετε να προχωρήσετε τα πράγματα περαιτέρω μπορείτε, απλά αφήστε τον εαυτό σας να ευχαριστηθεί μια βαθιά εμπειρία. Όσο πιο κοντά έρχεστε τόσο προθυμότεροι θα είστε να δεθείτε ακόμα περισσότερο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Όποια τυχόν ένταση υπάρχει είναι εξαιτίας της έκλειψης του Ήλιου που φέρνει στην επιφάνεια τα συναισθήματά σας. Αν η σχέση σας είναι δυνατή τότε η έκλειψη βοηθά να βελτιώσετε κάποια θέματα και να αναπτύξετε μια θετικότερη στάση. Αν όμως τα πράγματα είναι έντονα και δύσκολα τότε ήρθε η ώρα να συζητήσετε για τον πυρήνα του προβλήματος που αντιμετωπίζετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Αν και η ευθυγράμμιση μπορεί να φέρει κάποιες εντάσεις εσείς μπορεί να βρείτε διέξοδο καθώς ο Ήλιος στον Κριό σας κάνει ριψοκίνδυνους. Αν ένας φίλος ή ο/η σύντροφός σας, σας προτείνει μια καινούργια εμπειρία, σκεφθείτε το. Όχι μόνο θα φτιάξει την διάθεσή σας αλλά ίσως είναι κάτι που θα θέλατε να δοκιμάσετε ξανά. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Ο ρομαντισμός ενισχύεται από την έκλειψη του Ήλιου και σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες μαζί με την σημερινή ευθυγράμμιση. Το πάθος δεν μπορεί να συγκρατηθεί σήμερα και ίσως τα πράγματα ανάμεσα σε εσάς και ένα άλλο πρόσωπο ίσως ξεκινήσουν έντονα. Η όψη της Σελήνης με τον Κρόνο δείχνει πως μια απόφαση μπορεί να έχει συνέπειες. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Ίσως προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε μια έντονη κατάσταση. Είτε είστε σε μια μακροχρόνια σχέση, είτε ψάχνετε για σχέση τα πράγματα στο σπίτι σας μπορεί να σας δημιουργούν άγχος. Η έκλειψη του Ήλιου σήμερα σας δίνει την δυνατότητα για μια καινούργια αρχή και αυτό σημαίνει ότι ίσως χρειαστεί να είστε απόλυτα ειλικρινείς με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Οι κουβέντες σας έχουν μεγαλύτερη δύναμη σήμερα καθώς η έκλειψη του Ήλιου επηρεάζει την επικοινωνία. Μια συζήτηση ή κάποια νέα μπορεί να συμπέσουν με μια απόφαση που ίσως επιφέρει πολλές αλλαγές. Μην βιαστείτε για τίποτα. Αν υπάρχει κάτι που αναπτύσσετε τώρα κάντε ότι χρειάζεται αλλά αναβάλλετε επιλογές ή αποφάσεις για λίγο αργότερα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Μπορεί η μέρα να ξεκινήσει με πολλές υποσχέσεις και μια δυνατότητα για εξαιρετική συζήτηση αλλά ίσως καταλήξει τελείως διαφορετικά. Η σημερινή ευθυγράμμιση ενισχύει μια βαθιά σύνδεση με τους γύρω σας γι’ αυτό μην εκπλαγείτε αν η σχέση σας με έναν φίλο γίνει πιο βαθιά και ίσως πιο προσωπική αργότερα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σας φέρνει ευκαιρία για αλλαγές, συμπεριλαμβανομένων και των σχέσεων. Αυτό, μαζί με μια εκ βαθέων συζήτηση που προκαλείται από τον Ερμή , φαίνεται πως σας οδηγεί στην λύση ενός ρομαντικού γρίφου που αφορά ένα αινιγματικό πρόσωπο. Μην βιαστείτε όμως για τίποτα. Καλό είναι να περιμένετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

zwdia-zodia-tarw