Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Σάββατο 20/6

erwtikes-provlepseis-deytera-12-5

Κριός

Ελεύθεροι: Σήμερα θα είναι μια ευχάριστη κοινωνικά ημέρα και υπάρχει η πιθανότητα ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να σας κάνει πολύ χαρούμενο. Θα διασκεδάσετε πολύ, ειδικά αν φροντίσετε να βγείτε έξω με καλή παρέα. Σε σχέση: Μπορεί να είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε καθώς η όψη του Πλούτωνα με τον Κρόνο κρύβει μια μικρή παρεξήγηση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Σε σχέση: Αν υπάρχει κάτι που θέλετε να βγάλετε από μέσα σας δεν είναι κακό να δείξετε την τρυφερή πλευρά σας. Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να δείξει μεγάλη υποστήριξη και να ξεκινήσει μια προσωπική συζήτηση που θα σας βοηθήσει πολύ. Ελεύθεροι: Πρέπει να δράσετε αν θέλετε περισσότερη διασκέδαση. Ο έρωτας είναι πιθανός αλλά θα πρέπει να κάνετε την πρώτη κίνηση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Ελεύθεροι: Η όψη της Σελήνης με τον Ουρανό δείχνει ότι κάποιο άτομο που μόλις γνωρίσατε μπορεί να έχει μεγάλη επιρροή πάνω σας και να σας κάνει να αναζητήσετε καινούργια πράγματα. Σε σχέση: Η όψη του Ουρανού με τον Δία σας κάνει να κινηθείτε σε νέους κοινωνικούς κύκλους που φαίνεται ότι είναι συναρπαστικοί και θα σας ανταμείψουν. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Ίσως αναζητάτε μεγαλύτερη συναισθηματική ικανοποίηση σε κάποια σχέση. Μπορεί να αναζητάτε μια σύνδεση σε βάθος καθώς και την πιθανότητα θετικών αλλαγών. Μια σχέση που σας κρατά σε εγρήγορση και έχει καλές και δύσκολες στιγμές μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεστε και ίσως αποφασίσετε να δώσετε μια ευκαιρία. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Ελεύθεροι: Η ημέρα θα είναι κάθε άλλο παρά συνηθισμένη γεμάτη εκπλήξεις αλλά και απογοητεύσεις. Ίσως χρειαστεί να είστε αυτός που θα καθορίσει το τι θα κάνετε σήμερα, εσείς αλλά και οι φίλοι σας. Σε σχέση: Η Σελήνη στο ζώδιό σας σχηματίζει όψη με την Αφροδίτη και τον Δία και κάνει την αποψινή βραδιά τέλεια για ένα υπέροχο ραντεβού. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Ελεύθεροι: Ένας μυστικός έρωτας μπορεί να φτιάξει την ημέρα σας. Η προσμονή της διασκέδασης μπορεί να σας κάνει να αποδεχθείτε την πρόσκληση ενός φίλου ειδικά αν ένα σημαντικό πρόσωπο θα παρευρίσκεται. Σε σχέση: Αν η χθεσινή συζήτηση με ένα αγαπημένο πρόσωπο δημιούργησε καινοτόμες ιδέες μπορεί να οδηγήσει σε υλοποίηση σήμερα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Ελεύθεροι: Η γοητεία σας αυξάνεται και τραβάτε την προσοχή. Η όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη σας βάζει στο επίκεντρο και αυτό μπορεί να λειτουργήσει υπέρ σας. Σε σχέση: Αποφύγετε να πειστείτε και να κάνετε μια λάθος κίνηση. Ακούστε και εκφράστε πιθανές αμφιβολίες αν αισθάνεστε δισταγμό σχετικά με ένα προτεινόμενο σχέδιο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Ελεύθεροι: Τελευταία έχετε την τάση να σκέπτεστε υπερβολικά το αν πρέπει να μπείτε σε ένα ειδύλλιο ή όχι. Η σημερινή ευθυγράμμιση δείχνει ότι σήμερα πρέπει να εμπιστευθείτε το ένστικτό σας. Σε σχέση: Σήμερα είναι ώρα να ασχοληθείτε σοβαρά με ένα σχέδιο καθώς πολύ συζήτηση και λίγη δράση δε θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τίποτα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Ελεύθεροι: Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αποδεχθείτε μια πρόσκληση. Οι άλλοι σας βρίσκουν εξαιρετική παρέα. Η ευθυγράμμιση μπορεί να παρουσιάσει ένα ειδύλλιο αν βγείτε έξω. Σε σχέση: Σκεφθείτε να κανονίσετε μια αυθόρμητη συνάντηση καθώς υπάρχει η ευκαιρία να κάνετε και έναν νέο φίλο με αυτό τον τρόπο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Ελεύθεροι: Μην αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε να αντέξετε σχετικά με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ειδικά αν δεν είναι στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς. Αφήστε το ένστικτό σας να σας κατευθύνει. Σε σχέση: Σήμερα θα έχετε πολλές κοινωνικές επιλογές. Η όψη της Αφροδίτης με την Σελήνη κάνει την αποψινή νύχτα ιδανική για ραντεβού και έκφραση του πάθους. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Ελεύθεροι: Μην επιτρέψετε σε κουτσομπολιά να δημιουργήσουν πρόβλημα στην σχέση σας με ένα ιδιαίτερο πρόσωπο. Ακολουθήστε την αλήθεια. Αν αισθάνεστε καλά, συνεχίστε. Σε σχέση: Ίσως ο/η σύντροφός σας να παίζει παιχνίδια με το μυαλό σας αλλά σήμερα θα απολαύσετε λεκτικά και φιλοσοφικά παιχνίδια. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Ελεύθεροι: Η κοινωνική σας ζωή και ο έρωτας είναι έντονα ίσως γιατί κάποιο άτομο σας εντυπωσιάζει πολύ. Σε σχέση: Η ανάγκη του/της συντρόφου σας για αλλαγή σας προκαλεί πρόβλημα. Βοηθά όμως να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα και να συνεννοηθείτε. Ίσως ήρθε η ώρα για μια συζήτηση που θα σας βοηθήσει να βελτιωθείτε σε πολλούς τομείς. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.