Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Δευτέρα 20/7

erwtiki-astrologia

Κριός

Σε σχέση: Αν και μπορεί να είστε απασχολημένοι στο σπίτι, αποδεχθείτε προσκλήσεις και ευκαιρίες που μπορεί να σας κάνουν να γνωρίσετε νέο κόσμο και εμπειρίες. Θα μάθετε και κάτι προς όφελός σας. Ελεύθεροι: Έχετε την τάση να διασκεδάσετε σήμερα αλλά η όψη του Άρη με τον Πλούτωνα βάζει και το κομμάτι της επιθυμίας στο παιχνίδι. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Σε σχέση: Δεν θα είναι δύσκολο να ταιριάξετε με τους άλλους που θέλουν μαζί σας να κάνουν κάτι διασκεδαστικό απόψε. Κάποιες οικογενειακές απαιτήσεις μπορεί να σας κάνουν να επικεντρωθείτε σε καθημερινές ευθύνες. Ελεύθεροι: Το βράδυ σηματοδοτείται από έρωτα καθώς η Αφροδίτη στον Παρθένο δείχνει πως μια συζήτηση ίσως επιφέρει αλλαγές.  Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Σε σχέση: Μια ευκαιρία να ενισχύσετε το εισόδημά σας μπορεί να σας βοηθήσει ψυχολογικά και να σας κάνει να σκεφθείτε και άλλους τρόπους να βγάλετε σχήματα. Ελεύθεροι: Η Αφροδίτη σας σας βοηθά να κανονίσετε ευχάριστες κοινωνικές εκδηλώσεις στο σπίτι σας. Αν υπάρχει κάποιος που θέλετε να εντυπωσιάσετε είστε σε σωστό δρόμο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Είστε σκεπτικοί σήμερα και μάλλον θα είστε επιλεκτικοί με τον ποιον  θέλετε να κάνετε παρέα σήμερα. Μπορεί να ασχοληθείτε με προβλήματα που δεν έχουν καμία σχέση με εσάς. Ένα άσχημο ραντεβού ενός φίλου ή ένας εκνευρισμός ενός άλλου μπορεί να δείχνουν ότι έχουν την ανάγκη σας.

 

Λέων

Ελεύθεροι: Να είστε προσεκτικοί σε ποιον λέτε τις σκέψεις σας καθώς κάποιος μπορεί να μην σέβεται την ανάγκη σας για ιδιωτικότητα.  Αν είναι ένα προσωπικό ζήτημα καλύτερα να το κρατήσετε για τον εαυτό σας. Σε σχέση: Η παρουσία του Ερμή στον Καρκίνο μπορεί να σας ενθαρρύνει να προγραμματίσετε τον τρόπο που θα δράσετε ειδικά αν είστε πρόθυμοι να προοδεύσετε τις επόμενες εβδομάδες.

 

Παρθένος

Η μοίρα μπορεί να εμπλακεί στην προσωπική σας ζωή σήμερα καθώς τα γεγονότα μπορεί να δείξουν ότι ίσως είστε την σωστή στιγμή στο σωστό σημείο για μια ιδιαίτερη συνάντηση σήμερα. Υπάρχει μια ενέργεια στην ατμόσφαιρα που μπορεί να δείχνει πως μια κατάσταση έλξης ίσως δεν βγαίνει από το μυαλό σας. Είναι καλό να μην βιάζεστε όμως. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Αν μπορείτε να είστε ευαίσθητοι απέναντι σε κάποιον άλλο αλλά και να επιτρέπετε να λεει την γνώμη του/της, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ διασκεδαστικό. Μπορεί να αισθανθείτε ότι περπατάτε στο όριο αν προκύψει μια άβολη συζήτηση. Πείτε όμως την γνώμη σας καθώς έτσι μπορεί να προχωρήσετε πολύ. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Ίσως έχετε τα ανάγκη και επιθυμία να ψάξετε για κάποιον που είναι ο/η τέλεια σύντροφος για εσάς. Η όψη της Σελήνης με τον Άρη και τον Πλούτωνα μπορεί να σας κάνει να βυθιστείτε στα συναισθήματα. Μια επιθυμία να αποδεχθείτε μια πρόσκληση μπορεί να να είστε καταλυτική και να οδηγήσει σε μια υπέροχη συνάντηση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει μπορεί να δείχνει σημάδια έντασης καθως κάποια έντονα συναισθήματα μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια. Αντί να κατηγορείτε τον/την σύντροφό σας για αυτό που αισθάνεστε δείτε καλύτερα μέσα σας. Είναι πιθανό να πρέπει να αλλάξετε την συμπεριφορά σας ή να δείτε προσεκτικά τα συναισθήματα σας που σας έχουν δημιουργήσει πρόβλημα. Με την σωστή προσέγγιση η αλλαγή είναι εφικτή. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Υπάρχουν ευκαιρίες για ένα υπέροχο βράδυ, είτε είστε σε σχέση είτε είναι το πρώτο ραντεβού. Αν είστε ερωτευμένοι μην αφήσετε τα νεύρα σας να σας επηρεάσουν. Παρά τις επιφυλάξεις σας όλα θα πάνε καλά. Η όψη της Σελήνης με τον Άρη μπορεί να σας κάνει να βρείτε το θάρρος να μετατρέψετε το βράδυ σε μια επιτυχία. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Υπάρχει η τάση να χαλαρώσουν οι ρυθμοί σχετικά με ένα ειδύλλιο ή μια σχέση. Η όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο δείχνει πως μπορεί μια συζήτηση να μην καταλήξει καλά για έναν από τους 2. Όμως ακόμα και έτσι δεν είναι σωστό να κρατήσετε κακία αλλά κάντε ότι μπορείτε για να το ξεχάσετε και να προχωρήσετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Υπάρχει η πιθανότητα για έρωτα ειδικά αν το έρθετε κοντά με κάποιον είναι ο καταλύτης για την αλλαγή. Αν έχετε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει στο μυαλό σας ίσως είναι καιρός να κάνετε την πρωτη κίνηση παρά το άγχος. Αν δεν είστε σίγουροι τι να κάνετε η σημερινή ευθυγράμμιση σας βοηθά να εμπιστευθείτε το ένστικτό σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

zodia-zvdia-yy