Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Σάββατο 21/3

dias-lewn-erwtiki-afthonia

Κριός

Zwdia σε σχέση: Είναι προτιμότερο να πείτε τα πράγματα όπως είναι και ακριβώς αυτό που αισθάνεστε. Τα άσχημα συναισθήματα μπορεί να σας χαλάσουν μια ημέρα που έχει πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση. Ελεύθεροι: Η Σελήνη στον Κριό φτιάχνει την διάθεσή σας και σας δίνει την ευκαιρία να βγείτε. Ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει μπορεί να έχει μια ιδέα που θα φτιάξει το σαββατοκύριακό σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Η επαφή του Πλούτωνα με την Σελήνη βοηθά τους άλλους να μοιραστούν τα προβλήματά τους μαζί σας. Ίσως χρειαστεί να είστε καλοί ακροατές αλλά να είστε σαφείς και στις συμβουλές που θα τους δώσετε είναι εξίσου σημαντικό. Αν οι συζητήσεις περιστρέφονται γύρω από τις σχέσεις, η επιλογή του να ξεχάσουν και να συγχωρήσουν είναι η καλύτερη. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Ελεύθεροι: Μπορεί να επικεντρώνεστε περισσότερο στους άλλους παρά στον εαυτό σας καθώς ο Κρόνος συνεχίζει την πορεία του στον Τοξότη. Αν σκέφτεστε μια συνάντηση με φίλους η επαφή της Σελήνης με τον Δία σας προσφέρει την τέλεια ευκαιρία. Zwdia σε σχέση: Η ευθυγράμμιση της σημερινής ημέρας μπορεί να οδηγήσει σε συζητήσεις που θα ξεκαθαρίσουν κάποιες καταστάσεις. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Ελεύθεροι: Οι φίλοι φαίνεται να παίζουν έναν υποστηρικτικό ρόλο στην ζωή σας τώρα και είναι πρόθυμοι να σας συμπεριλάβουν στα σχέδιά τους. Όσον αφορά τις σχέσεις, η υπομονή φέρνει την ανταμοιβή. Zwdia σε σχέση: Αν χρειάζεστε χρήματα ώστε να πάτε διακοπές τότε ίσως να χρειαστεί να σταματήσετε κάποιες μικρές πολυτέλειες. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Αν υπάρχει κάτι που θέλετε να πείτε σήμερα είναι καλή ημέρα να κάνετε αυτή την συζήτηση. Η ευθυγράμμιση φανερώνει πως αν αναφέρετε το λεπτό αυτό ζήτημα μπορεί το αποτέλεσμα να είναι καλύτερο από αυτό που νομίζετε. Μια απόφαση μπορεί να βοηθήσει την σχέση σας να μπει σε μια καινούργια φάση διασκέδασης που θα απολαύσετε πολύ. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Αν η διάθεσή σας είναι σοβαρή σήμερα μπορεί να φταίει το γεγονός ότι έχετε αναλάβει πολλές ευθύνες. Αν όμως μπορέσετε να βρείτε χρόνο για έναν καφέ με έναν φίλο μπορεί αυτό να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Αν απλά χρειάζεστε να μιλήσετε με τον/την σύντροφό σας, η υποστήριξή του/της μπορεί να κάνει όλη την διαφορά στην διάθεσή σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Ότι τυχόν εντάσεις υπάρχουν θα εξαφανιστούν καθώς η όψη της Σελήνης με τον Δία  κάνει την ενέργεια της ημέρας πιο χαρούμενη. Η σχέση σας με τους φίλους αλλά και τους συνεργάτες σας θα είναι πιο έντονη και χαλαρή. Ο Δίας παραμένει στον Λέοντα  και αυτό ενισχύει την γοητεία σας και ίσως αυτό δώσει την δυνατότητα σε κάποιον να συζητήσει μαζί σας και να σας ζητήσει ραντεβού. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Τα συναισθήματά σας ενισχύονται ανεξαρτήτως της κατάστασης της σχέσης σας. Μπορεί όμως να έχει μια ευερέθιστη διάθεση. Ότι και να κάνετε και με όποιον και να είστε προσέξτε να μην θίξετε θέματα που μπορεί να δημιουργήσουν διαμάχες και φροντίστε να έχετε μια αρμονική συμπεριφορά. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Ελεύθεροι: Η επαφή της Σελήνης με τον Ουρανό αποκαλύπτει ότι ψάχνετε για διασκέδαση σήμερα η οποία μπορεί να βρεθεί να συναντηθείτε με φίλους που σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο με εσάς. Κανονίστε κάτι διαφορετικό που θα σας ανανεώσει. Zwdia σε σχέση: Ο/Η σύντροφός μπορεί να είναι λίγο εριστικός/η οπότε μην τους υπολογίζετε για τίποτα σημαντικό ακόμα και αν υποσχεθούν ότι θα συμμετέχουν. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Μπορεί να μην σας αρέσει αυτό που θα ακούσετε από έναν φίλο σήμερα, αλλά είναι καλύτερα να προσαρμοστείτε από το να διαφωνήσετε. Κάποιες αντιφατικές ενέργειες για ένα θέμα που υπάρχει εδώ και καιρό μπορεί να υπάρξουν και να χαλάσουν την διάθεσή σας. Να θυμάστε ότι μπορείτε να αντιμετωπίσετε το θέμα με ευαισθησία ή να αδιαφορήσετε για τώρα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Zwdia σε σχέση: Αν και γενικά τα πάτε καλά με τον/την σύντροφό σας, σήμερα μπορεί να σκέφτεστε με διαφορετικό τρόπο. Αν όμως το βράδυ βγείτε έξω μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε τα πράγματα προς το καλύτερο. Ελεύθεροι: Μια συνάντηση μπορεί να σας δημιουργήσει την επιθυμία να δείτε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ξανά. Ίσως να πρέπει να μάθετε περισσότερα πρώτα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Αν θέλετε τα πράγματα ανάμεσα σε εσάς και ένα άλλο πρόσωπο να παραμείνουν χαλαρά, μπορείτε να το επιτύχετε αλλά μάλλον το αντίθετο θα συμβεί. Η ενέργεια που υπάρχει στην ατμόσφαιρα μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια συναισθήματα που προσπαθείτε να καταπιέσετε. Θα χρειαστεί να διαλέξετε ανάμεσα στο να κρατήσετε χαλαρά τα πράγματα μεταξύ σας ή στο να επιτρέψετε σε έντονα συναισθήματα να εμφανιστούν. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

zwdia-zodia-tarw