Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Δευτέρα 23/3

Κριός

Αν και θα έχετε ευκαιρίες να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας θα αναρωτιέστε αν έγιναν σαφή προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μπορεί να φαίνεται ότι καταλαβαίνουν αλλά μόνο θα ακούν. Αν δεν λαμβάνετε την απάντηση που θέλετε ίσως να τους αφήσετε και να επικεντρωθείτε σε κάτι που σας αρέσει. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ελεύθεροι: Απόψε είναι βραδιά για διασκέδαση οπότε περάστε καλά με φίλους ή ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μια συγκέντρωση φίλων στο σπίτι σας είναι καλή ιδέα. Zwdia σε σχέση: Η γενναιόδωρη διάθεση του/της συντρόφου σας είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να αισθανθείτε καλά. Οι πράξεις σας που δείχνουν κατανόηση θα συμβάλλουν σε ένα ωραίο βράδυ. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Ίσως είστε αβέβαιοι για το αν πρέπει να πάτε μια σχέση πιο πέρα. Ίσως ψάχνετε τρόπο να διακόψετε χωρίς να ντροπιαστείτε. Ακολουθήστε τα συναισθήματά σας. Ο Ερμής στους Ιχθύες σας ενθαρρύνει να ακολουθήσετε την ροή των πραγμάτων. Αν δεν δράσετε τίποτα δεν θα αλλάξει. Να είστε ανοιχτοί στο ενδεχόμενο ότι η ευχή σας μπορεί να πραγματοποιηθεί. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Zwdia σε σχέση: Η ερωτική αλλά και η προσωπική σας ζωή έχουν την δυνατότητα να είναι σε εξαιρετικό και θετικό σημείο. Καθώς τα πράγματα δείχνουν να είναι σε καλό σημείο με τον/την σύντροφό σας ίσως θέλετε να κάνετε κάτι συναρπαστικό ή να αποδεχθείτε μια πρόκληση μαζί. Ελεύθεροι: Υπάρχει η δυνατότητα για ένα διασκεδαστικό βράδυ που ίσως περιλαμβάνει και μια καινούργια γνωριμία. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Δεν είναι πάντα εύκολο να κρύψετε τα συναισθήματά σας σχετικά με τις απαντήσεις που λαμβάνετε από τον/την σύντροφό σας ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μπορεί να είναι δύσκολη περίοδος αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να ανέχεστε μια κατάσταση που δεν σας ικανοποιεί. Αν αισθάνεστε απογοητευμένοι ή έχετε μια αίσθηση ότι δεν είναι όλα καλά, κάντε το καλύτερο για τον εαυτό σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Αν θέλετε να αλλάζει η κοινωνική σας ζωή πρέπει να βρείτε νέους τρόπους διασκέδασης. Υπάρχουν ευκαιρίες να βγείτε απόψε και αν το κάνετε μπορεί να σας κάνει πολύ καλά. Αν αισθανθείτε ντροπή καθώς συζητάτε με κάποιον, μην ανησυχείτε. Το άτομο αυτό μπορεί να είναι πιο νευρικό και αμήχανο απ’ ότι εσείς. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.
Ζυγός

Zwdia σε σχέση: Αν εσείς και ο/η σύντροφός σας περιμένετε πληροφορίες για να ξεκινήσετε ένα σχέδιο, ετοιμαστείτε καθώς η σημερινή ημέρα μπορεί να σας φέρει νέα. Το να δουλεύετε μαζί μπορεί να είναι ευχάριστο και ικανοποιητικό. Ελεύθεροι: Η ερωτική σας ζωή μπορεί να αλλάξει και να ξεκινήσει να μοιάζει σας κεφάλαιο από ρομαντικό μυθιστόρημα αν επιλέξετε να κάνετε κάτι διαφορετικό και αν είστε διαθέσιμοι να τολμήσετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Η επαφή της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να ενισχύσει το αίσθημα του ρομαντισμού σε μια μακροχρόνια σχέση ή και σε μια καινούργια και να σας βγάλει συναισθήματα τρυφερότητας. Η επαφή του Πλούτωνα με την Σελήνη προσθέτει και το πάθος στην εξίσωση. Αν έχετε σχέδια για απόψε, θα είναι επιτυχημένα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Είστε ελκυστικοί, είτε το γνωρίζετε, είτε όχι και αυτό είναι πλεονέκτημα για εσάς. Η σημερινή ευθυγράμμιση σας κάνει να σκεφθείτε το ενδεχόμενο να αλλάξετε τακτική αν αναζητάτε την συντροφικότητα. Σκεφθείτε να χρησιμοποιήσετε την έκτη σας αίσθηση για να καθορίσετε την επόμενη κίνησή σας ειδικά αν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει φαίνεται να είναι σε θέση άμυνας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Η συζήτηση συνεχίσει σήμερα και φαίνεται ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο σε ένα ενδεχόμενο ραντεβού. Ίσως κάνει μια φιλία ισχυρότερη ή σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε ένα πρόσωπο καλύτερα. Η Αφροδίτη σας βοηθά να κάνετε καλύτερη εντύπωση ειδικά με τις γνώσεις σας σε θέματα πολιτισμού και μπορεί να δημιουργήσει τις καλύτερες προϋποθέσεις για μια σχέση που ξεκινά τώρα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Η αναζήτηση της διασκέδασης είναι ισχυρή αλλά μην θέσετε ψηλά τον πήχη των προσδοκιών σας καθώς θα πρέπει να ξανασκεφθείτε τις προτεραιότητές σας σχετικά με μια νέα γνωριμία. Ο Άρης σας δίνει την δυνατότητα να είστε δυναμικοί και παθιασμένοι αλλά προσέξτε τον αυθορμητισμό σας. Δοκιμάστε να λειτουργήσετε με την διαίσθησή σας ώστε να περάσετε καλά σε ένα ραντεβού με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Ελεύθεροι: Η σημερινή ευθυγράμμιση μπορεί να τονίσει τις διαφορές ανάμεσα σε εσάς και ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αυτός όμως μπορεί να είναι και ο λόγος που η σχέση σας είναι τόσο δυνατή και έντονη. Zwdia σε σχέση: Αν καταφέρετε και φύγετε μακριά από όλα και καταφέρετε να χαλαρώσετε μπορεί να σας κάνει καλό. Απολαύστε μια βραδιά έξω χωρίς υποχρεώσεις. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

zwdia-zodia-tarw