Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Τρίτη 23/6

zwdia-shmera-erwtikes-201014

Κριός

Ελεύθεροι: Μπορεί να είστε ειλικρινείς αλλά αν ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει έχει μυστικά θα πρέπει να ανακαλύψετε τι πραγματικά συμβαίνει. Ίσως μια ταινία ή ένα βιβλίο να είναι προτιμότερα. Σε σχέση: Οι εύκολες αποφάσεις οδηγούν σε ένα χαλαρό απόγευμα. Η ημέρα θα έχει τα επάνω και τα κάτω της αλλά και πάλι θα είναι απολαυστική. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ελεύθεροι: Με την Σελήνη στην Παρθένο μια νηφάλια και προσγειωμένη οπτική μπορεί να σας κάνει να πάτε ένα ειδύλλιο πιο πέρα. Έντονα συναισθήματα και μεγάλες προσδοκίες μπορεί να μονοπωλούν τον χρόνο σας. Σε σχέση: Αν ο/η σύντροφός σας φαίνεται εκνευρισμένος δεν υπάρχει λόγος να μείνετε εκεί. Κάντε κάτι καλό για τον εαυτό σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Ελεύθεροι: Μπορεί να αισθάνεστε τις αλλαγές να έρχονται. Σήμερα, ο συνδυασμός των ενεργειών σας βάζει να ακολουθήσετε το ένστικτό σας και αυτό μπορεί να έχει μια θετική επίδραση επάνω στην κοινωνική σας ζωή. Σε σχέση: Εκμεταλλευθείτε την όψη του Ερμή με τον Ποσειδώνα και στραφείτε προς τις ανάγκες του/της συντρόφου σας. Μπορεί η ημέρα σας να γίνει πολύ ιδιαίτερη. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Ελεύθεροι: Μπορεί να θέλετε να αλλάξετε την εμφάνισή σας ώστε να αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Η τωρινή ευθυγράμμιση δείχνει πως αν κάνετε λίγες αλλαγές μπορεί να αισθάνεστε καλύτερα. Σε σχέση: Αν έχετε ένα συναρπαστικό σχέδιο στο μυαλό σας θα χρειαστεί να γεμίσετε με ενθουσιασμό να για να ξεκινήσετε. Θα αισθανθείτε καλύτερα αν το κάνετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Ελεύθεροι: Μια συζήτηση με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει μπορεί να επεκτείνει τους ορίζοντές σας για διασκέδαση αλλά η όψη του Ήλιου με τον Άρη δείχνει πως ένας συμβιβασμός μπορεί να είναι απαραίτητος αν θέλετε να κρατήσετε τρυφερά τα πράγματα. Σε σχέση: Το να μείνετε μόνοι με τις σκέψεις σας μπορεί να είναι δελεαστικό και αυτό που χρειάζεστε για να χαλαρώσετε. Ένα διάλειμμα ίσως είναι αυτό που χρειάζεστε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Ελεύθεροι: Ο Ήλιος σας ενθαρρύνει να αποδεχθείτε μια πρόσκληση ή μια συνάντηση με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και φαίνεται ελκυστικό. Αισθάνεστε καλά για να κάνετε μια προσπάθεια. Σε σχέση: Θα πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη σήμερα αν για κάποια πράγματα πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Μην αφήσετε εκκρεμότητες. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Ελεύθεροι: Όσον αφορά τον ερωτικό τομέα είναι λογικό να έχετε προσδοκίες ειδικά αν υπάρχει περίπτωση να πραγματοποιηθούν. Ετοιμαστείτε για μια έκπληξη. Σε σχέση: Το να διασκεδάσετε είναι σημαντικό τώρα, οπότε κάντε το. Αν η ερωτική σας ζωή χρειάζεται ενίσχυση, θα πρέπει να είστε πρόθυμοι να πειραματιστείτε καθώς μπορεί να κάνει την διαφορά. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Ελεύθεροι: Να είστε ενεργητικοί ώστε να εκμεταλλευθείτε πλήρως την ημέρα, ειδικά καθώς μια πρόσκληση μπορεί να σας ανεβάσει ψυχολογικά. Χρησιμοποιήστε αυτή την ευκαιρία για να ενισχύσετε μια φιλία ή ένα ειδύλλιο. Σε σχέση: Αν το άγχος της καθημερινότητας σας έχει καταβάλλει σκεφθείτε μια προσωπική συζήτηση. Η ομαδική δουλειά θα σας βοηθήσει πολύ. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Ελεύθεροι: Η όψη του Ουρανού με τον Δία σας προδιαθέτει για διασκέδαση. Αν δεν έχετε κάποιο λόγο για να διασκεδάσετε απόψε, ίσως πρέπει να βρείτε έναν λόγο. Σήμερα μια σύμπτωση ίσως δείξει πως η τύχη είναι με το μέρος σας. Σε σχέση: Ίσως χρειάζεστε περισσότερο πάθος στην ερωτική σας ζωή. Ένα ιδιαίτερο ραντεβού γα τους 2 σας μπορεί να κάνει υπέροχη την βραδιά σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Ελεύθεροι: Κάντε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά σας και δοκιμάστε κάτι διαφορετικό. Η αλλαγή του σκηνικού και καλή παρέα μπορεί αν σας δώσουν την ώθηση που θέλετε. Σε σχέση: Μπορεί να αισθάνεστε χαμένοι σήμερα. Ίσως ένα εστιατόριο ή ένα μέρος με καλές κριτικές να είναι η απάντηση. Ίσως αποφασίσετε να χαλαρώσετε που επίσης θα είναι ικανοποιητικό για εσάς. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Τώρα δεν πρέπει να αφήσετε μια ευκαιρία να πάει χαμένη. Αν φοβάστε ότι θα χάσετε ένα σημαντικό πρόσωπο πρέπει να αναλάβετε δράση. Ένα σχέδιο μπορεί να βοηθήσει, αλλά αυτά που θα πει η καρδιά σας είναι σημαντικά και μπορεί να φανερώσουν το πραγματικό ζήτημα. Μην επιτρέψετε στο άγχος να σας σας αποτρέψει από το να κάνετε αυτό που πρέπει. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Ελεύθεροι: Κρατηθείτε σταθερά στο έδαφος, ειδικά αν έχετε βλέψεις και συναισθήματα για κάποιο άτομο. Η όψη του Ερμή με τον Ποσειδώνα ίσως σας κάνει να μπαίνετε πολύ βαθιά σε μια κατάσταση. Σε σχέση: Ο/Η σύντροφός σας ίσως απολαύσει πραγματικά την παρέα σας σήμερα, ειδικά αν αποφασίσετε να διασκεδάσετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.