Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Παρασκευή 24/4

erwtiki-astrologia

Κριός

Μόλις τελειώσετε με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις μπορείτε να χαρείτε και να απολαύσετε την αρχή του σαββατοκύριακου. Υπάρχουν οι ευκαιρίες να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Μπορεί να αισθανθείτε πάθος να αναπτύσσετε για ένα νέο πρόσωπο στον κύκλο σας ή στην περιοχή σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Zwdia σε σχέση: Αν προσπαθείτε να καλύψετε τα ίχνη σας σε σχέση με ένα αθώο ψέμα τότε μπορεί να δημιουργηθούν επιπλοκές. Η σημερινή ευθυγράμμιση δείχνει ότι ο καλύτερος τρόπος είναι η αλήθεια. Ελεύθεροι: Είστε σε καλή διάθεση αλλά μπορεί ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να χρειαστεί την βοήθειά σας για να αισθανθεί καλύτερα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Ίσως χρειάζεται να είστε υπομονετικοί σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή. Αν είστε ελεύθεροι, βοηθά αν είστε χαλαροί και ψύχραιμοι πριν ζητήσετε από ένα πρόσωπο να βγείτε. Ο Κρόνος δείχνει πως μάλλον θα αισθανθείτε έλξη για άτομα που έχουν εμπειρίες ή για κάποιο πρόσωπο στην ηλικία σας που έχει ταξιδέψει πολύ και αγαπά να μιλά για αυτό. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Αν και η κοινωνική σας ζωή είναι πηγή ποικίλων συναισθημάτων, από τα οποία κάποια δεν είναι ευχάριστα, είναι καλή ιδέα να βγείτε και να γνωρίσετε νέα άτομα. Εξαιτίας της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλετε τελευταία κάποιες γνωριμίες φαίνονται πολλά υποσχόμενες. Υπάρχει περίπτωση σήμερα να ενισχυθεί μια επαφή που δείχνει πως μπορεί να εξελιχθεί σε ειδύλλιο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Zwdia σε σχέση: Μπορεί να κάνετε εσωτερική αναζήτηση σχετικά με την προσωπική σας ζωή ειδικά αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα. Με λίγη προσπάθεια το πάθος μπορεί να αναζωπυρωθεί. Ελεύθεροι: Οι συζητήσεις μπορεί να είναι γοητευτικές, μιλήστε για αυτά που σας αρέσουν και μπορεί να εντυπωσιάσουν ένα άτομο που γνωρίσατε τώρα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Zwdia σε σχέση: Κάποια οικογενειακά ζητήματα μπορεί να σας δημιουργούν άγχος. Μια χαλαρή προσέγγιση όμως μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση. Ελεύθεροι: Μια συζήτηση μπορεί να γίνει πιο προσωπική σήμερα. Όσο πιο σύντομα δείξετε τα συναισθήματά σας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο τόσο το καλύτερο και για τους 2 σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Ελεύθεροι: Μπορεί να υπάρχουν πολλές ευκαιρίες σήμερα γύρω σας. Αν ψάχνετε όμως για κάτι πιο ρομαντικό η σημερινή ευθυγράμμιση σας δίνει την δυνατότητα για ένα χαλαρό ραντεβού με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. zwdia σε σχέση: Αν δουλεύετε σαν ομάδα μπορεί να επιταχύνετε και να προχωρήσετε ακόμα και αν έχετε ένα περίπλοκο πρόβλημα που πρέπει να επιλυθεί στην αρχή. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, η ανυπομονησία και η προθυμία μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη καθώς η όψη της Σελήνης και του Πλούτωνα φέρνει το πάθος στην επιφάνεια. Αν έχετε συναισθήματα για κάποιον τότε μια χαλαρή προσέγγιση μπορεί να είναι το καλύτερο γιατί δεν θέλετε να τον/την απομακρύνετε. Θα πρέπει να είστε άνετοι και ψύχραιμοι. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Ελεύθεροι: Η έντονη κοινωνική ζωή μπορεί να βελτιώσει τις πιθανότητές σας να ερωτευθείτε ή να βελτιώσει ένα ειδύλλιο. Η παρουσία του Ερμή στους Διδύμους σας δίνει ακόμα περισσότερες διασκεδαστικές επιλογές. Zwdia σε σχέση: Η διάθεση του/της συντρόφου σας μπορεί να αλλάξει καθώς η επαφή του Πλούτωνα με την Σελήνη μπορεί να συνηγορήσει με μια δραστική απόφαση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Zwdia σε σχέση: Μπορεί να δημιουργηθεί μια συναισθηματική ευαισθησία σήμερα και να χρειαστεί να συζητήσετε κάποια θέματα. Μια εκ βαθέων συζήτηση μπορεί να σας βοηθήσετε να επαναφέρετε την αρμονία. Ελεύθεροι: Η επαφή της Σελήνης με τον Άρη δημιουργεί αίσθημα ανυπομονησίας ειδικά αν η συζήτηση με ένα νέο άτομο στον κοινωνικό σας κύκλο σας δημιουργεί συναισθήματα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Ελεύθεροι: Σήμερα η γοητεία σας μπορεί να σας βοηθήσει να τραβήξετε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει πιο κοντά σας. Είτε είστε σπίτι, είτε έξω με φίλους η λάμψη σας μπορεί να ενισχύσει τον δεσμό σας. zwdia σε σχέση: Αν δεν έχετε σχέδια για απόψε, απρόσμενοι επισκέπτες μπορεί να κάνουν το βράδυ σας διασκεδαστικό. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Ελεύθεροι: Η Σελήνη στον Καρκίνο αποκαλύπτει μια υπέροχη ευκαιρία για ρομαντισμό. Η υπέροχη ατμόσφαιρα με τους φίλους μπορεί να φτιάξει την διάθεσή σας και η σημερινή ευθυγράμμιση μπορεί να κάνει το βράδυ σας ιδιαίτερο. Zwdia σε σχέση:  Απόψε τα πάντα είναι πιθανά και οι ρομαντικές σχέσεις μπορούν να αναπτυχθούν πολύ. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

zodia-zvdia-yy