Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Τετάρτη 24/6

zwdia-erwtikes-7-8-14

Κριός

Ελεύθεροι: Εξερευνήστε τις πολιτισμικές επιλογές και μπορεί να βρείτε κάτι που να σας ενδιαφέρει. Σε σχέση: Μπορεί να υπάρχουν εντάσεις στο σπίτι. Η ευκαιρία όμως να χαλαρώσετε και να κάνετε κάτι απολαυστικό σας δίνει την δυνατότητα να συζητήσετε τις επιλογές σας με χαλαρό τρόπο και να καταλήξετε σε αποτελέσματα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Μια ιδιαίτερη συνάντηση μπορεί να προκύψει όταν οι σκέψεις σας είναι αλλού και ο έρωτας είναι το τελευταίο πράγμα το μυαλό σας. Αν και μπορεί να θέλετε να δεσμευθείτε αυτό το πρόσωπο είναι πολύ ενδιαφέρον. Απολαύστε την ευκαιρία να γνωριστείτε χωρίς δεσμεύσεις καθώς αυτό μπορεί να είναι η αρχή για κάτι βαθύτερο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Ελεύθεροι: Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Λέοντα κάνει ένα ειδύλλιο πιο έντονο. Οι συζητήσεις μπορεί να είναι διασκεδαστικές και αυτό μπορεί να ενισχύσει τα αισθήματα θαυμασμού. Σε σχέση: Ο Άρης στον Καρκίνο σας ωθεί να διαμορφώσετε καλύτερα τα οικονομικά σας και ίσως να ενισχύσετε το εισόδημά σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Καθώς ο Άρης σχηματίζει όψη με τον Ήλιο στο ζώδιό σας θα είστε έτοιμοι για κάθε πρόκληση. Αν πάτε σε κάποια κοινωνική εκδήλωση θα υπάρχουν πολλά που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας καθώς και κάποιο πολύ sexy άτομο. Μην παρασυρθείτε από τα συναισθήματά σας ειδικά αν γίνεται όλα αυτό εμμονή. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Μια ζεστή και φιλική συζήτηση μπορεί να κάνει ένα ειδύλλιο καλύτερο. Αν σας φαίνεται σωστό ίσως αποφασίσετε να έχετε ένα ραντεβού και θα δείτε που θα καταλήξει. Πρέπει να είστε προσεκτικοί ακόμα και αισθάνεστε συναρπαστικά. Ίσως πρέπει να προχωράτε αργά ώστε να μην έχετε πολλές προσδοκίες. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Σε σχέση: Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να προσπαθήσει να σας δελεάσει με μια προσφορά που δεν μπορείτε να αρνηθείτε. Αν είναι κάτι που σας αρέσει θα χαρείτε να ακολουθήσετε αυτό το σχέδιο. Ελεύθεροι: Υπάρχουν πολλές κοινωνικές επιλογές σήμερα. Μπορεί όμως να αποφασίσετε να περάσετε χρόνο με μερικούς παλιούς φίλους, ειδικά με έναν που σας έλκει πολύ. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Σε σχέση: Η όψη του Άρη με την Σελήνη δείχνει πως θα αποφύγετε να πάρετε το μονοπάτι με την λιγότερη αντίσταση. Αν διαφωνείτε πείτε το ακόμα και αν δημιουργήσει εντάσεις. Ελεύθεροι: Ένα σεμινάριο μπορεί να είναι η αφορμή για μια συναρπαστική συνάντηση που οδηγεί σε μια νέα φιλία. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Η σημερινή ευθυγράμμιση των πλανητών μπορεί να σας συμβάλει θετικά στην ευτυχία σας. Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου πως όσο δύσκολα και να ήταν τα ερωτικά σας στο παρελθόν τώρα υπάρχει ευκαιρία να αλλάξουν όλα. Ο Άρης στον Καρκίνο δείχνει πως σήμερα θα είστε πρόθυμοι να δείξετε εμπιστοσύνη. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Ελεύθεροι: Το απόγευμα θα είναι συναρπαστικό με πολύ ενέργεια, ελπίδες και καλή συζήτηση. Μπορεί όμως να υπάρξουν κάποιες αμφιβολίες για το που βρίσκεστε σχετικά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Σε σχέση: Κάντε ένα διάλειμμά από τις δουλειές και απολαύστε την παρέα των φίλων που μετρούν πολύ για εσάς. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Μπορεί να συμμετάσχετε σε μια κοινωνική εκδήλωση που είναι πολύ έντονη και έχετε πολλές ευκαιρίες να βρεθείτε με άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς. Μπορεί να συναντήσετε και κάποιο άτομο που θα θελήσετε να γνωρίσετε καλύτερα. Η μοίρα θα παίξει τον ρόλο της καθώς αυτή η εκδήλωση θα γίνει αφορμή για πολλά στο σύντομο μέλλον. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Ελεύθεροι: Η γοητεία σας είναι πολύ ισχυρή οπότε υπάρχει περίπτωση τα συναισθήματά σας να βρουν αντίκτυπο. Τα συναισθήματα ψάχνουν να εκφραστούν οπότε μην κρατιέστε πίσω από της φόβο της απόρριψης. Σε σχέση: Μπορεί να υπάρχουν πλευρές της ερωτικής σας ζωής με τις οποίες δεν είστε πολύ ικανοποιημένοι. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Αν και οι φίλοι μπορεί να σας τηλεφωνούν και να εισβάλουν στην ησυχία σας μπορεί να αξίζει να αποδεχθείτε μια πρόσκληση σε μια γιορτή ή σε μια εκδήλωση. Σήμερα ίσως είναι η ευκαιρία σας να κερδίσετε την προσοχή ενός συγκεκριμένου προσώπου. Μπορεί τα νέα να είναι συναρπαστικά αν αναρωτιόσασταν αν πρέπει να συγκρατηθείτε ή να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.