Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Παρασκευή 23/1

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Κριός

Αν κάτι χαλάσει τα σχέδιά σας σήμερα θα εκνευριστείτε ιδιαιτέρως. Πιθανότατα να εμπλακείτε σε μια έντονη συζήτηση ή οποία όμως μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να δείτε την σχέση σας με άλλα μάτια και τελικά να πάρετε τις απαντήσεις που ζητούσατε. Εν τω μεταξύ καθώς ο Ήλιος συνεργάζεται με τον Κρόνο η κοινή λογική γίνεται πράξη που αλλάζει τα πάντα προς το καλύτερο. διαβαστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ελεύθεροι: Θα θελήσετε να σας περιποιηθούν σήμερα. Μια μέσα σε spa, με μασαζ είναι ακριβώς ότι χρειάζεστε. Αν καταφέρετε να διώξετε ότι σας απασχολεί σίγουρα θα χαλαρώσετε. Αργότερα μιλήστε με έναν φίλο και κανονίστε μια ευχάριστη έξοδο. Zwdia σε σχέση: Μια χαλαρή βραδιά στο σπίτι με τον/την σύντροφό είναι αυτό που χρειάζεστε. διαβαστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Ελεύθεροι: Μια συζήτηση μπορεί να κρύβει περισσότερα απ’ όσα νομίζετε. Μιλήστε για αυτά που αγαπάτε και πιθανόν να προκύψει κάτι πολύ ενδιαφέρον. Zwdia σε σχέση: Ίσως να σας φαίνεται πως η καθημερινότητα σας έχει κουράσει αλλά με μια προσεκτικότερη ματιά και χαλαρή συζήτηση ανακαλύψετε ότι το πάθος βρίσκεται ακόμα εκεί. διαβαστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Η συναναστροφή με φίλους θα σας φτιάξει την ημέρα και η σύνδεση της Σελήνης με τον Άρη θα τονίσει την ρομαντική σας πλευρά και την ευκαιρία να δεθείτε με νέους ανθρώπους. Θα θελήσετε να γνωρίσετε κάποιον καλύτερα αλλά θα χρειαστεί να τον ενθαρρύνετε ώστε να κάνει το πρώτο βήμα. διαβαστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Ελεύθεροι: Η σημερινή ευθυγράμμιση θα σας κάνει να αισθανθείτε έλξη και να θελήσετε να δεσμευτείτε. Αν είστε πρόθυμοι να ξεπεράσετε το παρελθόν και τα αντιφατικά συναισθήματα τότε κάτι καλό σας περιμένει. Zwdia σε σχέση: Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να έχει μια καλή πρόταση ώστε να κάνετε ακόμα πιο ενδιαφέρουσα μια επερχόμενη έξοδο ή ένα ταξίδι. διαβαστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Ελεύθεροι: Μια συζήτηση μπορεί να πάρει αναπάντεχη τροπή. Αφήστε τους άλλους να καταλάβουν τις προθέσεις σας ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και διαφωνίες. Zwdia σε σχέση: Θέματα την οικογένειας ή του σπιτιού σας προβληματίζουν και σας δημιουργούν άγχος. Μπορεί μία προσέγγιση πιο χαλαρή και άνετη να σας κάνει να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και να ηρεμήσετε. διαβαστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Ελεύθεροι: Εμφανίζονται πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση και χαλάρωση. Αν όμως αυτό που ζητάτε είναι κάτι πιο ρομαντικό η σημερινή ευθυγράμμιση σας δίνει μια ευκαιρία για μια χαλαρή βραδιά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. zwdia σε σχέση: Το να δουλεύετε ως ομάδα σας βοηθά να επιταχύνετε και να κάνετε καλή πρόοδο ακόμα και όταν μπροστά σας υπάρχουν εμπόδια. διαβαστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Ελεύθεροι: Ετοιμαστείτε για μια απρόσμενη πρόσκληση. Αν και μπορεί να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις εξαιτίας κάποιων προβλημάτων επικοινωνίας, συνεχίστε να χαμογελάτε και το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Zwdia σε σχέση: Η προθυμία να δοκιμάστε κάτι διαφορετικό θα σας προκαλέσει και θα κάνει πιο έντονη τη σχέση σας. Θα επαναφέρει το πάθος στην επιφάνεια. διαβαστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Μια διαφορετική οπτική ή αλλαγή στα πιστεύω μπορεί να δώσει την λύση σε ένα σημαντικό θέμα που απασχολεί την σχέση σας. Ίσως το να κάνετε μια αναζήτηση ή να διαβάσετε βιβλία μπορέσει να σας δώσει απαντήσεις. Αν κάποιος άλλος έχει περάσει από αυτή την κατάσταση ζητήστε συμβουλές. Η αποφασιστικότητά σας θα σας βγάλει από το αδιέξοδο. διαβαστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Ο ρομαντισμός φαίνεται πως κυριαρχεί οπότε αξίζει να ζητήσετε από κάποιον/α να βγείτε ώστε να δείξετε το ενδιαφέρον σας. Επίσης, ο μαγνητισμός της Σελήνης προς τον Άρη ενδυναμώνει την πιθανότητα μια φιλία να μετατραπεί σε σχέση αρκεί να γνωριστείτε περισσότερο. Αυτό που απαιτείται είναι χρόνος. διαβαστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Ελεύθεροι: Η ευαίσθητη και συμπονετική φύση σας είναι στην επιφάνεια και κάποιος μπορεί να εκτιμήσει ιδιαιτέρως το χρόνο που δίνετε για να τον/την ακούσετε. Zwdia σε σχέση: Τα συναισθήματά σας, σας κάνουν πιο δοτικούς και χαλαρούς σήμερα. Μια ειλικρινής συζήτηση με τον/την σύντροφό σας είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται η σχέση σας. διαβαστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Μπορεί να αισθάνεστε ότι πρέπει να κρατάτε πράγματα για τον εαυτό σας, ίσως τα συναισθήματά σας, τα σχέδιά σας αλλά και τις αδυναμίες σας. Μια όψη της Σελήνης με τον Άρη όμως στο ζώδιό σας αποκαλύπτει πως  πρέπει τελικά να τα μοιραστείτε. Ίσως  να αποκαλύψετε περισσότερα από αυτά που είχατε σκοπό αλλά θα αισθανθείτε καλά και θα βοηθήσετε την σχέση σας να εξελιχθεί. διαβαστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

zwdia-zodia-tarw