Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Πέμπτη 25/6

erwtas-vres-agapi-zwdia

Κριός

Ελεύθεροι: Αν εσείς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει είστε πολυάσχολοι, αποδεχθείτε την πιο συναρπαστική πρόσκληση. Αν βρεθείτε σε νέους κοινωνικούς κύκλους ίσως κάνετε και νέους φίλους. Σε σχέση: Φαίνεται πως περνάτε μια ρομαντική φάση που σας επηρεάζει πολύ. Υπάρχει όμως πάντα περιθώριο βελτίωσης. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Μπορεί να είστε απασχολημένοι βρίσκοντας ιστορίες γιατί ένα συγκεκριμένοι πρόσωπο δεν έχει καλή διάθεση. Μπορεί να έχετε και μερικές ιδέες για το ποιο είναι πραγματικά το πρόβλημα. Η όψη της Αφροδίτης με την Σελήνη σήμερα σας κάνει σήμερα να δώσετε το περιθώριο της αμφιβολίας, τουλάχιστον για τώρα και έτσι μπορεί να χαλαρώσουν οι εντάσεις μεταξύ σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Ελεύθεροι: Μπορεί κάποιος φίλος να προσπαθεί να σας γνωρίσει ένα άτομο ώστε να ξεκινήσει ένα ειδύλλιο. Μπορεί να πετύχει. Σε σχέση: Χρησιμοποιήστε το ένστικτό σας ώστε να ξεκαθαρίσετε μια περίεργη σιωπή που δημιουργείται από την όψη του Πλούτωνα με την Σελήνη. Αν αυτό δεν πετύχει, ίσως μια ευθεία προσέγγιση να κάνει τον/την σύντροφό σας να μιλήσει. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Σε σχέση: Αν η ερωτική σας ζωή φαίνεται να έχει κολλήσει ίσως δίνετε περισσότερα από όσα παίρνετε πίσω. Αν όμως μιλήσετε για αυτό το θέμα ίσως τα πράγματα αλλάξουν προς το καλύτερο. Ελεύθεροι: Οι συζητήσεις είναι ενδιαφέρουσες αλλά μην θέσετε θέμα εξουσίας. Αν κάποιος σας πιέζει μην δώσετε δεύτερη ευκαιρία. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Ελεύθεροι: Η σημερινή ευθυγράμμιση προσφέρει μια έξοδο από την πίεση. Αν όμως νιώθετε έλξη για κάποιον μια κοινωνική εκδήλωση μπορεί να στρώσει τον δρόμο για ένα ειδύλλιο. Σε σχέση: Εσείς και ο/η σύντροφός σας μπορεί να είστε απασχολημένοι με σχέδια. Ίσως η συμβουλή κάποιου σας κάνει να κάνετε ακόμα μεγαλύτερα σχέδια. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Σε σχέση: Η παρουσία του Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να ενισχύσει την σχέση σας. Τώρα έχετε επικεντρωθεί ο ένας στην ευτυχία του άλλου. Ελεύθεροι: Το μονοπάτι για την πραγματική αγάπη μπορεί να μην είναι ομαλό σήμερα. Μια έντονη συνάντηση μπορεί να προκαλέσει μπελάδες εκτός και αν είστε έτοιμοι να καθίσετε, να συζητήσετε και να επιλύσετε τα θέματα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Η όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα και τον Δία σήμερα δείχνει ότι θα πρέπει να συμβιβαστείτε για να ξεδιπλωθούν τα πράγματα εύκολα και θετικά όπως θέλετε. Ευχάριστε συζητήσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις σας κάνουν να χαμογελάτε. Θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε με κόσμο που σας κάνουν να γελάτε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Η όψη του Πλούτωνα με την Σελήνη δείχνει ότι τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι υπερβολικά όπως και το πάθος. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις αυθόρμητες κινήσεις όμως καθώς μπορεί να μην πάρετε την απάντηση που ελπίζατε. Είναι πιθανό τα συναισθήματά σας να λειτουργήσουν ως κύμα και αύριο να μην είστε τόσο ενθουσιώδεις. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Ελεύθεροι: Η τωρινή ευθυγράμμιση είναι εξαιρετική για να συνδεθείτε με νέους φίλους και συνεργάτες. Το σωστό περιβάλλον και οι άνθρωποι μπορεί να δημιουργήσουν μια πολύ ευχάριστη συγκέντρωση. Σε σχέση: Θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε με άτομα που έχουν την ίδια αγάπη για την περιπέτεια με εσάς και αγαπούν τις προκλήσεις. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Ελεύθεροι: Θα περάσετε ευχάριστο χρόνο με έναν φίλο ή ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει με ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Αν αναζητάτε την διασκέδαση μια καλή ταινία ίσως είναι αυτό που χρειάζεστε. Σε σχέση: Ο Άρης σας βοηθά να κάνετε πιο ξεκάθαρες τις σχέσεις σας και να είστε και εσείς πιο ευθείες. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Η όψη της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να σας φέρει μια έκπληξη ίσως και μια πρόσκληση. Ίσως κάποιος που είχατε ξεχάσει να σας τηλεφωνήσει ή να σας καλέσει έξω ή ένα άλλο σημαντικό πρόσωπο να σας δείξει πόσο ενδιαφέρεται. Αν όμως μια πρόσκληση ακυρωθεί κάτι πολύ πιο συναρπαστικό μπορεί να εμφανιστεί. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Οι δυνάμεις επικεντρώνονται σήμερα και για την υπόλοιπη εβδομάδα στον ερωτικό σας τομέα. Αν είχατε συγκρατηθεί σχετικά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να το κάνετε τώρα. Η γοητεία σας είναι μυστηριώδης και αυτό επιδρά και πάνω στους άλλους. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.