Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Δευτέρα 30/3

erwtas-kanones-stereotypa

Κριός

Η ατμόσφαιρα βελτιώνεται με την Σελήνη στον Λέοντα να σας βοηθά να χαλαρώσετε. Να είστε αυθόρμητοι και να παίρνετε τα πράγματα όπως έρχονται χωρίς κάποιο σχέδιο. Με αυτό τον τρόπο θα είστε ανοιχτοί σε συμπτώσεις που μπορούν να φέρουν ξαφνικές συναντήσεις και γνωριμίες. Μια έλξη προς έναν συνάδελφο ή το αφεντικό σας μπορεί να υπάρξει. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ελεύθεροι: Μπορεί να θέλετε να περάσετε ένα ήσυχο βράδυ μέσα στο σπίτι αλλά ίσως κάποιες συγκυρίες εκτινάξουν το πάθος και αποφασίσετε να εκμεταλλευτείτε την εμπειρία περνώντας χρόνο με ένα ιδιαίτερο πρόσωπο. Zwdia σε σχέση: Ένα περίπλοκο ζήτημα μπορεί να σας προκαλέσει σύγχυση. Ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης είναι να ρωτήσετε έναν ειδικό αν μπορείτε να το επιλύσετε μόνοι σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Αν και είναι καλό να μεγαλώνετε τον κύκλο των φίλων σας, επικεντρώνεστε σε ανθρώπους που σας εμπνέουν και ενισχύουν την άγρια πλευρά σας. Η Σελήνη στον Λέοντα ενισχύει την διασκέδαση οπότε αν βρείτε μπορεί να ανακαλύψετε νέες ευκαιρίες. Επίσης ίσως ανακαλύψετε πως έχετε έναν μυστικό θαυμαστή. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Ελεύθεροι: ΟΙ φίλοι σας φαίνεται πως είναι πρόθυμοι να συζητήσουν αλλά ίσως θέλετε ένα ωραίο, χαλαρό ραντεβού με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Το να είστε στο ίδιο μήκος κύματος με έναν άλλο άτομο σας φέρνει πιο κοντά. Zwdia σε σχέση: Εσείς και ο/η σύντροφός σας ίσως έχετε διαφορετικές απόψεις για ένα θέμα του σπιτιού, βέβαια αν τις συζητήσετε μπορεί να καταλήξετε σε καινοτόμες απαντήσεις. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Αν και δεν έχετε σχέδια για έξοδο σήμερα υπάρχει πιθανότητα να έχετε ένα ρομαντικό ειδύλλιο. Η επαφή της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να μετατρέψει μια καλή συζήτηση σε συναρπαστική. Η επαφή της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να ενισχύσει ένα ειδύλλιο και να εντείνει την διασκέδαση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Ελεύθεροι: Κάποιος με διαφορετικό τρόπο ζωής μπορεί να αποτελέσει έμπνευση. Η απελευθερωτική οπτική τους ίσως σας δώσει νέες ελπίδες. Zwdia σε σχέση: Ο/Η σύντροφός σας ίσως έχει μια έκπληξη για εσάς που θα κάνει την ημέρα σας ιδιαίτερη. Επίσης το πάθος μπορεί να κορυφωθεί και να πολλαπλασιάσει την διασκέδαση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Όταν αρχίσετε να σκέφτεστε ένα ιδιαίτερο πρόσωπο θα είναι δύσκολο να σταματήσετε. Η επαφή της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να σας κάνει να προσπαθήσετε σκληρά να εντυπωσιάσετε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Βέβαια, μόλις πάρετε ότι θέλετε μπορεί εύκολα να βαρεθείτε. Κάποιος που κρατά το μυστήριο μπορεί να σας ιντριγκάρει. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Ένα ειδύλλιο που είναι στον πάγο εδώ και καιρό ίσως τώρα αναπτύξει το πάθος και την έντονη ενέργεια. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια κρυμμένα συναισθήματα και πριν το αντιληφθείτε θα τα μοιράζεστε. Μην πείτε όμως πολλά, αν και θα μπείτε σε πειρασμό, καθώς είναι καλύτερα να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Ελεύθεροι: Μια έντονη επιθυμία μπορεί να σας οδηγήσει στο λάθος μονοπάτι. Ίσως θέλετε ένα συγκεκριμένο άτομο αλλά δεν φαίνεται να σας ταιριάζει. Να είστε υπομονετικοί, καθώς κάτι μπορεί να δημιουργείται. Zwdia σε σχέση: Είναι ώρα για σχεδιασμό και όχι για αυθόρμητες δράσεις. Θα παίξει ρόλο η έντονη διαίσθησή σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Zwdia σε σχέση: Μπορεί να είναι δύσκολο να έρθετε σε επαφή με τον/την σύντροφό σας ή ένα μέλος της οικογένειάς καθώς η επαφή της Αφροδίτης με τον Πλούτων αναλαμβάνει. Η υπομονή είναι το κλειδί καθώς η διάθεσή σας μπορεί να αλλάξει. Ελεύθεροι: Σήμερα η ημέρα έχει την ευχάριστη πλευρά της, ειδικά αν είστε πολύ κοινωνικοί. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Η επιθυμία σας για νέες γνωριμίες μπορεί να δώσει την ευκαιρία να μπείτε σε μια ομάδα. Πολλά μπορούν να γίνουν οπότε να περιμένετε το απροσδόκητο. Ελεύθεροι: Μια πρόσκληση μπορεί να είναι διασκεδαστική και συνδυασμένη με ρομαντικές ευκαιρίες. Zwdia σε σχέση: Αν γίνετε μέλη μιας ομάδας μπορεί να βοηθήσετε την σχέση σας καθώς εσείς και ο/η σύντροφός σας θα κινηθείτε σε νέους κοινωνικούς κύκλους. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Μια σκέψη μπορεί να οδηγήσει σε εμμονή καθώς η επαφή της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα εντείνει τα συναισθήματα. Σκεφθείτε καλά πριν αποκαλύψετε τα συναισθήματά σας ειδικά αν πρόκειται για κάποιο άτομο που παρατηρείτε από μακριά. Καλό θα ήταν να γνωριστείτε πρώτα πριν προβείτε σε αποκαλύψεις. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

zwdia-zodia-tarw