Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Πέμπτη 30/4

erwtas-kanones-stereotypa

Κριός

Ελεύθεροι: Η πιθανότητα για ένα ραντεβού φαίνεται πολύ καλή όπως και η επιτυχία σας. Μια χαλαρή προσέγγιση απέναντι σε μια πρόσκληση μπορεί να οδηγήσει σε ευχάριστα αποτελέσματα. Zwdia σε σχέση: Η Σελήνη στον Ζυγό σας προτρέπει να υποκύψετε στις κοινωνικές σας ορμές. Η συζήτηση με τους φίλους μπορεί να σας οδηγήσει στο συμπέρασμα πως μια πρόσφατη απόφασή σας ήταν σωστή. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ελεύθεροι: Κάντε μια καλή πράξη σήμερα και βοηθήστε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή ένα φίλο που χρειάζεται την βοήθειά σας. Μια συζήτηση μαζί σας μπορεί να τους επαναφέρει στον σωστό δρόμο. Zwdia σε σχέση: Να θυμάστε ότι όλοι έχουν το δικαίωμα της γνώμης τους. Ακόμα και αν έχετε δίκιο είναι καλύτερο να μην δημιουργήσετε θέμα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Η κοινωνική σας ζωή είναι χαλαρή και ήρεμη καθώς η Σελήνη στον Ζυγό σας βοηθά να βρεθείτε με ευχάριστους και χαλαρούς φίλους. Επίσης πρόκειται να πάρετε μια σημαντική απόφαση για μια σχέση σας ή για ένα ειδύλλιο. Θα έχετε μια συνεχή ανησυχία για τους λόγους που κάποιος θέλει να συνδεθεί μαζί σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Η επαφή του Ήλιου με τον Ποσειδώνα βοηθά μια συνάντηση με ένα πρόσωπο από μια άλλη χώρα, από άλλο πολιτισμό ή με διαφορετικά πιστεύω από τα δικά σας. Αυτό βοηθά να γίνει πιο έντονο το ενδιαφέρον σας. Αν και μπορεί τα πράγματα να γίνουν περίπλοκα, ίσως είστε πρόθυμοι να δώσετε μια ευκαιρία αν πιστεύετε πως υπάρχει λόγος. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Είτε είστε ερωτευμένοι, είτε το σκέπτεστε υπάρχουν θετικές ενέργειες που λειτουργούν υπέρ σας. Αναλογίζεστε για το αν πρέπει να πάρετε μια απόφαση και για το πόσο πρέπει να εμπλακείτε. Μπορεί να ανησυχείτε για τα υπερβολικά συναισθήματα. Να θυμάστε ότι έχετε περισσότερο έλεγχο απ’ όσο νομίζετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Ελεύθεροι: Ένα συναίσθημα ότι είστε οι χαμένοι, μπορεί να σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε και να δείτε τι επιλογές έχετε στην προσωπική σας ζωή. Ίσως δεν πρέπει να προσπαθείτε πάρα πολύ. Ακολουθήστε την ροή των πραγμάτων και μπορεί να είστε περισσότερο τυχεροί. Zwdia σε σχέση: Ήρθε η ώρα να βρείτε τρόπους να ομορφύνετε το σπίτι σας ή μπορεί να είστε διατεθειμένοι να αποδεχθείτε μια συναρπαστική πρόκληση σήμερα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Ελεύθεροι: Η επαφή της Σελήνης με τον  Δία δείχνει πως μια συζήτηση μπορεί να είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Η ικανότητα κάποιου να αφηγείται μια ιστορία μπορεί να σας εντυπωσιάσει. Zwdia σε σχέση: Η όψη του Ήλιου με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας κάνει να διαφοροποιήσετε τον τρόπο ζωής σας. Αν είστε έτοιμοι να αφήσετε τις κακές συνήθειες οι αλλαγές θα έρθουν.

 

Σκορπιός

Η επαφή του Ήλιου με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις σχετικά με το πώς μπορείτε να ενδυναμώσετε τον δεσμό σας με κάποιο άτομο, ειδικά αν έλκεστε. Μπορεί να ανησυχείτε για την απόρριψη. Αν κάνετε μικρά βήματα μπορείτε να βοηθήσετε την αυτοπεποίθησή σας. Αφήστε πρώτα χώρο στην φιλία να αναπτυχθεί πριν οτιδήποτε άλλο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Μπορεί να αναζητάτε καλή παρέα. Η επαφή του Κρόνου με την Σελήνη σας προειδοποιεί να μην αγνοήσετε ένα/μια πρώην ή την επίδραση που έχει επάνω σας καθώς μπορεί να υπάρχει εκεί ένα μάθημα για εσάς. Αν αισθάνεστε οκ, σκεφθείτε να συζητήσετε κάποια θέματα που δεν έχουν επιλυθεί, κυρίως συναισθηματικά. Ίσως έτσι να είναι ευκολότερο να προχωρήσετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Αιγόκερως

Σήμερα οι πλανήτες δείχνουν ότι θα είστε τυχεροί ειδικά αν ένας φίλος σας καλέσει σε ένα party ή σε μια συγκέντρωση. Είτε είστε σε μια μακροχρόνια σχέση, ή σε ένα πρόσφατο ειδύλλιο μια αισθησιακή ατμόσφαιρα μπορεί να ενδυναμώσει το πάθος. Είναι ευκαιρία να παραδοθείτε και να απολαύσετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Η χημεία που προκύπτει μετά από μια συνάντηση μπορεί να είναι λίγο άβολη αλλά και συναρπαστική. Μπορεί να μπείτε σε πειρασμό να υποχωρήσετε. Η επαφή του Κρόνου με την Σελήνη σας δίνει την δυνατότητα να χαλαρώσετε και να αναλογιστείτε τι είναι καλύτερο από πρακτική και συναισθηματική άποψη. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Αν και ανησυχείτε για άλλα πράγματα η ευθυγράμμιση στον Ταύρο φέρνει υποστήριξη από φίλους και τον/την σύντροφό σας ειδικά αν προσπαθείτε για κάτι πρώτη φορά. Ελεύθεροι: Μπορεί να αισθανθείτε έλξη για ένα άτομο που έχει έντονη δημιουργική φύση. Μια συζήτηση δημιουργεί νέες ευκαιρίες. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.