Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Τρίτη 30/6

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Κριός

Ελεύθεροι: Τα πράγματα δείχνουν καλά καθώς τα νέα σχετικά με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει μπορεί να φτιάξουν την διάθεσή σας. Ένας φίλος μπορεί να επιμένει να αποδεχθείτε μια πρόσκληση. Ακολουθήστε την συμβουλή του καθώς θα περάσετε πολύ καλά. Σε σχέση: Το μυαλό και η καρδιά και των 2 φαίνεται πως είναι συγχρονισμένα σχετικά με το τι θέλετε να κάνετε και πώς να το κάνετε. Η επιτυχία είναι δική σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ελεύθεροι: Οι πιθανότητες για έρωτα είναι πολύ καλές τώρα με την φαντασία να παίζει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σας. Σήμερα, το τι θέλετε εσείς μπορεί να είναι καθοριστικός παράγοντας στην απόφασή σας για ένα ιδανικό ραντεβού. Σε σχέση: Η επιθυμία για λίγο ποιοτικό χρόνο μπορεί να είναι η αφορμή για ένα ιδιαίτερο ραντεβού απόψε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Αν μια αλλαγή σκηνικού δεν αλλάζει τα πράγματα, θα θελήσετε να αναλάβετε δράση ώστε να επεκτείνετε τους κοινωνικούς σας ορίζοντες. Ίσως είναι καιρός να ενταχθείτε σε μια ομάδα με την οποία έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα. Εν τω μεταξύ, αν και φαίνεται να είστε θετικοί ένας φίλος που ίσως έχει πρόβλημα μπορεί να επωφεληθεί από τις κουβέντες και τις συμβουλές σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Σε σχέση: Είναι καιρός να μοιραστείτε την θετική σας ενέργεια, να καλέσετε φίλους για ένα γεύμα και να μοιράσετε χαμόγελα. Μια καλή γιορτή κρατά την ατμόσφαιρα θετική. Ελεύθεροι: Αν είστε πρόθυμοι για μια καλή παρέα τότε μια ενεργητική προσέγγιση θα βοηθήσει. Μια ωραία ρομαντική ευκαιρία μπορεί να σας γεμίσει με προσμονή για συναρπαστικές στιγμές που θα έρθουν. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Ελεύθεροι: Οι σκέψεις για κάποιον που είναι μακριά μπορεί να σας κάνουν να έρθετε σε επαφή. Αν δεν έχετε μιλήσει για λίγο καιρό μπορεί ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα να σας φέρει πάλι κοντά. Σε σχέση: Μπορεί να έχετε στο μυαλό σας σχέδια διακοπών ή μια μικρή απόδραση και αλλαγή σκηνικού που θα σας κάνει καλό. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Η όψη του Ήλιου με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας βοηθήσει συναισθηματικά και να ενισχύσει συναισθήματα που δεν ξέρατε ότι είχατε. Μπορεί να αισθάνεστε ιδιαίτερα για κάποιον σήμερα. Σίγουρα και αυτό το πρόσωπο έχει ελαττώματα οπότε μην τον/την βάζετε σε θρόνο. Καλύτερα να γνωριστείτε πρώτα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Ελεύθεροι: Η όψη της Αφροδίτης με τον Δία σας κάνει πολύ ελκυστικούς αλλά στρώνει τον δρόμο και για ειδύλλια ένα από τα οποία μπορεί να είναι πολύ ιδιαίτερο. Σε σχέση: Κάποια οικονομικά θέματα μπορεί να χρειάζονται την προσοχή σας. Ίσως αποφασίσετε να εκμεταλλευθείτε μια προσφορά, μετά από μερική έρευνα, στην οποία δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Ελεύθεροι: Η απόφαση ενός φίλου μπορεί να καθυστερεί τα πράγματα ή ακόμα και να αλλάζει ένα πιθανό ειδύλλιο. Μια τέτοια αλλαγή όμως μπορεί να είναι προς όφελός σας. Σε σχέση: Ένα σχέδιο μπορεί να λειτουργήσει αν είστε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε. Μια διαμάχη όμως μπορεί να χαλάσει την ευκαιρία για παραγωγικές ομιλίες. Χαλαρώστε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Μια καλή και θετική διάθεση δείχνει πως είστε πρόθυμοι να εντυπωσιάσετε, ειδικά καθώς η όψη του Ερμή με την Σελήνη μπορεί να σας κάνει να σπάσετε τον πάγο. Αν όμως έχετε πολλά στο μυαλό σας μπορεί να παρερμηνεύσετε τα σήματα που σας στέλνει κάποιο άτομο. Αν δεν είστε σίγουροι για το τι συμβαίνει τότε συζητήστε την κατάσταση με έναν στενό φίλο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Ελεύθεροι: Η τωρινή ευθυγράμμιση μπορεί να σας κάνει να μιλήσετε με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Φαίνεται πως ο πάγος σπάει και τα πράγματα επιταχύνονται. Σε σχέση: Δώστε στον/στην σύντροφό σας το περιθώριο της αμφιβολίας καθώς κάτι μπορεί να μην πάει καλά σήμερα. Μια ταινία αργότερα μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα και να βοηθήσει το βράδυ σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Η μίξη των ενεργειών σήμερα θα σας βοηθήσει αν θέλετε να συζητήσετε ένα δύσκολο ζήτημα. Συζητήστε τα πράγματα και θα επιλύσετε ένα πρόβλημα πιο γρήγορα. Επίσης μια πρόσκληση ή κάποια ξαφνικά νέα μπορεί να  φτιάξουν την ημέρα σας. Αν είστε έτοιμοι να διασκεδάσετε είστε έξω είτε στο σπίτι σίγουρα θα το επιτύχετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Αν και είστε πρόθυμοι να επεκτείνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας μπαίνετε σε μια φάση που θέλετε χαλάρωση και ηρεμία. Αν είστε κοινωνικά απασχολημένοι θα επωφεληθείτε πολύ από τον χρόνο ηρεμίας. Τα όνειρά σας μπορεί να σας φέρουν θετική καθοδήγηση σε σημαντικές σχέσεις αν είστε πρόθυμοι να τα ακούσετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.