Ημερήσιες Προβλέψεις ζωδια σημερα Κυριακή 14/12

imerisies-provlepseis-tetarti-16-4-14

Κριός

ζωδια γενικά: Χρησιμοποιήστε τα μέσα που διαθέτετε για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη σήμερα. Συνειδητοποιήστε ότι υπάρχει πιθανότατα ένας ευκολότερος τρόπος για την αντιμετώπιση κάθε εργασίας. Αν κάτι σας φαίνεται δύσκολο, μην διστάσετε να ζητήσετε συμβουλές από τους άλλους. Η ανταλλαγή πληροφοριών θα παίξουν μεγάλο ρόλο στην καθημερινή σας ζωή.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Οπλιστείτε με τα γεγονότα πριν βγείτε έξω στο πεδίο μάχης. Φροντίστε να είστε πανέτοιμοι πριν προσεγγίσετε έναν συνάδελφο ή τον εργοδότη σας με περιφρόνηση. Αν χειριστείτε την κατάσταση με προσοχή, θα ανεβείτε στην κορυφή και θα γνωρίσετε τεράστια επιτυχία.

 

 

Ταύρος

Zwdia γενικά: Να είστε προσεκτικοί με τις πληροφορίες που συναντάτε στο δρόμο σας. Οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν αδικαιολόγητους ισχυρισμούς και ψευδείς κατηγορίες. Η ημέρα  είναι ονειρική και σας τραβάει να βγείτε έξω και να την απολαύσετε. Όταν ολοκληρώσετε όλες τις δουλειές σας, μη διστάσετε να εξερευνήσετε την πόλη.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αναθέστε καθήκοντα και σε άλλους αντί να τα αναλαμβάνετε όλα εσείς. Βρίσκεστε σε μια θέση κλειδί. Είστε σε ένα πλεονεκτικό σημείο. Δώστε στους ανθρώπους καθήκοντα που θα τους βοηθήσουν να πετύχουν τους στόχους τους.

 

 

Δίδυμοι

Zvdia γενικά: Μην διστάσετε να ερευνήσετε τον κόσμο της φαντασίας σας και να αφήσετε τα συναισθήματά σας να σας ταξιδέψουν σε έναν άλλο κόσμο. Αφήστε τη φαντασία σας να σας παρασύρει. Μοιραστείτε αυτή την ανάλαφρη διάθεση σας με τους άλλους.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Σήμερα η ευελιξία σας θα τεθεί σε δοκιμασία. Άλλοι είναι απρόθυμοι να θέσουν σε κίνδυνο τη θέση τους. Μην μπείτε στον κόπο να προσπαθήσετε να τους πείσετε να ακολουθήσουν μια διαφορετική κατεύθυνση. Απλά δεν θα λειτουργήσει. Εσείς είστε αυτοί που θα κάνουν την αλλαγή.

 

 

Καρκίνος

ζωδια γενικά: Μπορεί να διαπιστώσετε ότι τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα απ’ ότι ήταν τις τελευταίες μέρες. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Ελευθερώστε το μυαλό σας από καθήκοντα και υποχρεώσεις. Μην ανησυχείτε για το τι θα γίνει αύριο. Επικεντρωθείτε στο σήμερα.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Οι άνθρωποι γύρω σας λαμβάνουν υπόψη τους όλα όσα κάνετε. Ακόμα και τα πιο ασήμαντα πράγματα που κάνετε για τους άλλους. Μπορεί να μην το δείχνουν όλοι, αλλά το εκτιμούν. Συνεχίστε με αυτή τη γενναιόδωρη διάθεση και θα ανταμειφθείτε.

 

 

Λέων

ζωδια γενικά: Ένα μεγάλο βάρος πρέπει να φύγει από τους ώμους σας σήμερα. Τα πράγματα έχουν αρχίσει να ξεκαθαρίζουν και η επικοινωνία είναι ευκολότερη πλέον. Μπορείτε να μάθετε πολλά αν συντονιστείτε με τις φαντασιώσεις των άλλων. Συζητήστε τα πρόσφατα επιτεύγματα σας. Θα έχετε κάτι σημαντικό να μάθετε.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Θέλετε να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά σας, αλλά αυτό μπορεί να είναι πιο εύκολο στα λόγια παρά στη πράξη. Δεν βλέπει ο καθένας τα πράγματα όπως ακριβώς τα βλέπετε εσείς. Μην πιέζετε τους άλλους να κάνουν κάτι με το οποίο δεν νιώθουν άνετα.

 

 

 

Παρθένος

Zwdia γενικά: Οι άνθρωποι μπορεί να είναι σκληροί και απόμακροι σήμερα, αλλά θα δείτε μετά από μια προσεκτική εκτίμηση ότι δεν πρόκειται να σας βλάψουν. Πιθανόν αυτή η κατάσταση έχει δημιουργηθεί λόγω κάποιας παραπληροφόρησης. Σίγουρα θα βρουν όλοι από ένα τρόπο για να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση. Βασιστείτε στη δική σας εξυπνάδα για να μειώσετε την διάσταση του προβλήματος.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Όταν τα πράγματα σοβαρεύουν, όλοι θα εκτιμήσουν τη σκληρή δουλειά και την ευέλικτη στάση σας ακόμη περισσότερο. Θα στραφούν σε σας για να τους βοηθήσετε να βρουν τις απαντήσεις που ψάχνουν. Με το προσγειωμένο και σταθερό χαρακτήρα που διαθέτετε, θα τους βοηθήσετε. Θα συνειδητοποιήσουν πόσο πολύτιμοι είστε γι’ αυτούς.

 

 

Ζυγός

Zvdia γενικά: Μην επικρίνετε την κατάσταση μέχρι να έχετε καταλήξει σε μια καλύτερη λύση. Να είστε δημιουργικοί. Μπορείτε να πετύχετε πολλά αν προσεγγίζετε κάθε κατάσταση με αυτοπεποίθηση. Η απαισιοδοξία δεν θα σας βοηθήσει να βρείτε κάποια λύση. Χαλαρώστε και αφήστε τη διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Μην αγοράζετε κάτι μόνο επειδή το έχουν και οι άλλοι. Το ότι πρόκειται για ένα αντικείμενο  της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας δεν σημαίνει ότι θα σας βοηθήσει κιόλας. Μπορεί να χάσετε περισσότερο χρόνο προσπαθώντας να καταλάβετε πως λειτουργεί αυτή η νέα συσκευή από ό,τι αν το κάνατε με τον παλιό τρόπο.

 

 

Σκορπιός

ζωδια γενικά: Οι σκέψεις σας έχουν μια ονειρική ποιότητα. Θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα σήμερα είναι λιγότερο σταθερά από ότι ήταν τις τελευταίες μέρες. Μην αφήσετε τους απαισιόδοξους ανθρώπους να σας αποθαρρύνουν. Χρησιμοποιήστε τις δικές σας δημιουργικές λύσεις. Έχετε εμπιστοσύνη στις σκέψεις και τις ιδέες σας.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Έχετε φτάσει σε ένα δυσάρεστο σημείο όσον αφορά την εργασία σας. Μπορεί να νιώσετε σαν να θέλετε να τρέξετε και να κρυφτείτε. Ίσως αισθάνεστε σαν να έχετε χάσει τον έλεγχο από κάτι που είναι πολύ σημαντικό για σας. Μην ανησυχείτε. Ότι συμβαίνει τώρα είναι για το καλό σας.

 

 

Τοξότης

ζωδια γενικά: Τα συναισθήματά σας είναι στα ύψη και θα πρέπει να αισθανθείτε ελεύθεροι να αφήσετε τον εαυτό σας να επιδοθεί σε μεγαλύτερες φαντασιώσεις. Κάντε ένα διάλειμμα από την πραγματικότητα για μια στιγμή. Αφήστε το παιδί που κρύβεται μέσα σας ελεύθερο. Η αυτοπεποίθησή σας επηρεάζει τους άλλους ανθρώπους. Προσοχή όμως σε όποιον σας ζητά να κάνετε μια σταθερή δέσμευση σήμερα. Δεν σκέφτονται το δικό σας καλό.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Όλα σας φαίνονται απολύτως βαρετά. Σήμερα είναι μια από εκείνες τις ημέρες που πρέπει να καταπιέσετε τον εαυτό σας προκειμένου να αντιμετωπίσετε όλα τα βαρετά θέματα. Κάντε υπομονή και η κατάσταση θα γίνει όλο και πιο ενδιαφέρουσα.

 

 

Αιγόκερως

Zwdia γενικά: Επιβραβεύστε τον εαυτό σας με ένα δώρο σήμερα. Αγοράστε κάτι που θέλατε εδώ και καιρό. Μοιραστείτε τις φαντασιώσεις σας με τους άλλους και εκφράστε αυτά που σκέφτεστε πλήρως. Μην ξοδέψετε όλη την ενέργειά σας όμως, αποθηκεύστε μέρος αυτής για τον εαυτό σας. Ωστόσο μην διστάσετε να βοηθήσετε τους άλλους όντα βρίσκονται σε ανάγκη.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι αξίες και οι προσωπικές πεποιθήσεις έρχονται στο προσκήνιο. Τί είναι σημαντικό για εσάς; Η δουλειά σας αντηχεί σε αυτό που πραγματικά θέλετε να κάνετε; Η αμοιβή σας είναι δίκαιη ή αξίζετε περισσότερα; Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας.

 

 

Υδροχόος

Zvdia γενικά: Η βαρύτητα των τελευταίων ημερών φαίνεται ότι υποχωρεί. Θα βρείτε κάτι το οποίο θα βοηθήσει στο να φτιάξει η διάθεσή σας. Επικοινωνήστε με τους ανθρώπους γύρω σας. Αφήστε τη γνώμη σας να ακουστεί.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Συγκεντρωθείτε σε κάτι σταθερό και μην ξοδεύετε όλη σας την ενέργεια προς όλες τις κατευθύνσεις. Θα πετύχετε περισσότερα αν έχετε ρυθμό. Σε συνδυασμού αυτών των δύο θα καταφέρετε πολλά περισσότερα.

 

 

Ιχθύες

ζωδια γενικά: Τώρα που υπάρχει μια σταθερότητα στην κατάστασή σας, απρόσμενα πράγματα μπορεί να αλλάξουν τα γεγονότα που ξέρατε μέχρι τώρα. Μπορεί εκεί που νιώθατε άνετα ξαφνικά να χάσετε τη γη κάτω από τα πόδια σας. Μην θυμώνετε. Απλά συνειδητοποιήστε ότι αυτό είναι ένα πιθανό σημάδι ότι πρέπει να προχωρήσετε παρακάτω. Μοιραστείτε τις σκέψεις και τις ιδέες σας με τους άλλους.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Αφιερώστε λίγο χρόνο και συζητήστε με τον εαυτό σας για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σας. Η ειρήνη και η ηρεμία είναι το κλειδί για την λογική σας. Θα εργαστείτε καλύτερα αν είστε μόνοι. Μην αφήσετε να σας αποσπούν την προσοχή οι άλλοι γύρω σας.

 

zwdia-3-zodia