Ημερήσιες Προβλέψεις ζωδια σημερα Παρασκευή 26/12

zwdia-imerisies-22-7-14

Κριός

ζωδια γενικά: πρόκειται να απολαύσετε την σημερινή ημέρα. Θα είναι γεμάτη πιθανότητες και ευκαιρίες. Μπορεί να ξεκινήσει συνηθισμένα, αλλά κρατήστε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά. Η νέα περιπέτεια σας μπορεί να αφορά ένα καθημερινό θέμα. Ίσως γνωρίσετε κάποιον στο ίντερνετ που α γίνει επαγγελματικός σας συνάδελφος. Ή ίσως γνωρίσετε ένα ερωτικό ενδιαφέρον στο ΑΤΜ. Η περιπέτεια είναι παντού γύρω σας.

ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας

zodia-taro-45

οικονομικά και καριέρα ζωδια: όσο και αν θέλετε να προχωρήσετε μπροστά σήμερα –καλύτερα να επιβραδύνετε. Χρησιμοποιήστε αυτή την ημέρα για να σχεδιάσετε και όχι απαραίτητα για να δράσετε. Επιδείξτε στους ανθρώπους πως δεν πρόκειται να κάνετε άλλη κίνηση αν δεν σιγουρευτείτε πως στέκεστε σε σταθερό έδαφος.

 

Ταύρος

Γενικά zwdia: ξεχάστε την δουλειά για αλλαγή και επικεντρωθείτε στην ερωτική σας ζωή. Είναι ένας τομέας που σίγουρα χρειάζεται προσοχή. Δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε από τον συντροφο σας να το κάνει. Εξαρτάται από εσάς. Γιατί να μην σχεδιάσετε ένα ρομαντικό σαββατοκύριακο; Θα κάνει θαύματα στη σχέση σας. Η δέσμευση πρέπει να σημαίνει περισσότερα από την ανεξαρτησία σας.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας

Οικονομικά και καριέρα zwdia: τα πράγματα θα είναι αρκετά καλά για εσάς σήμερα. Οι άνθρωποι θα αναγνωρίσουν και θα εκτιμήσουν την σκληρή δουλειά και την σταθερότητά σας καθώς και την αξιοπιστία και την ηθική σας. Ανταποκριθείτε στις προσδοκίες τους.

 

Δίδυμοι

Γενικά ζωδια: σήμερα θα είστε γεμάτοι ενέργεια! Η αυτοπεποίθησή σας είναι στα ύψη χάρη στα πρόσφατα γεγονότα. Έχετε κάθε λόγο να είστε υπερήφανοι για αυτά που έχετε πετύχει, ειδικά στην δουλειά. Όμως η ερωτική σας ζωή μπορεί να ωφεληθεί επίσης από το ίδιο επίπεδο δέσμευσης. Γιατί να μην δράσετε; Διοργανώστε ένα ρομαντικό απόγευμα με τον συντροφο σας.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: σήμερα δεν θα είστε τόσο ζωηροί όσο συνήθως στην εργασία σας, αλλά τα καλά νέα είναι πως θα τα πάτε μια χαρά. Η παραγωγικότητά σας θα είναι απίστευτη αρκεί να είστε επικεντρωμένοι σε αυτό που κάνετε.

 

Καρκίνος

Γενικά zvdia: έχετε ισχυρά ανθρωπιστικά ένστικτα. Σκέφτεστε τους συνανθρώπους σας περισσότερο από τον ίδιο σας τον εαυτό. Αυτό, σε συνδυασμό με το ένστικτο και την συμπόνια, σας κάνει ιδανικούς για επαγγέλματα που αφορούν την υγεία. Αν για κάποιο λόγο τα πράγματα στην δουλειά δεν πηγαίνουν πολύ καλά τελευταία, ίσως ακολουθείτε λάθος επαγγελματικό μονοπάτι.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας

Οικονομικά και καριέρα zvdia: νιώθετε πως όλοι σας ρίχνουν περίεργες ματιές σαν να ξέρουν κάτι που εσείς αγνοείτε. Μην αφήσετε την παράνοια αυτή να σας επηρεάσει. Αφήστε την πίσω σας και επικεντρωθείτε στην εργασία σας καλύτερα.

 

Λέων

Γενικά ζωδια: τις τελευταίες ημέρες ήσαστε περισσότερο αληθινοί με τον εαυτό σας. Αυτό οφείλεται στο ψάξιμο που κάνατε μέσα σας. μπορείτε πραγματικά να αλλάξετε την ζωή σας. Όμως χρειάζεται χρόνο και δέσμευση. Έχετε κάνει μεγάλη πρόοδο. Συνεχίστε στο μονοπάτι αυτό και θα βρεθείτε σε ένα καλύτερο μέρος. Μην χάσετε τον στόχο από τα μάτια σας, αλλά μην ξεχάσετε να απολαύσετε και το ταξίδι.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: ίσως απογοητευτείτε στην εργασία σας σήμερα αν νιώθετε περιορισμένοι από κανόνες και παραδόσεις που θεωρείτε ξεπερασμένους. Μην διστάσετε να προσεγγίσετε τους ανωτέρους σας για το θέμα αυτό, αλλά δημιουργήστε ένα σταθερό σχέδιο πριν το κάνετε.

 

Παρθένος

Γενικά zwdia: έχετε αυτοπεποίθηση και νιώθετε πιο άνετα με τον εαυτό σας σήμερα. Είστε τόσο επιτυχημένοι, αλλά είστε πάντα οι τελευταίοι που το καταλαβαίνουν. Προσπαθήστε να σηκώσετε κεφάλι και να κοινωνικοποιηθείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Είστε τόσο επικεντρωμένοι στην εργασία σας που οι σχέσεις σας υποφέρουν. Περάστε λίγο ποιοτικό χρόνο με αυτούς που νοιάζεστε.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας

Οικονομικά και καριέρα zwdia: η λίστα που θα κάνετε στην αρχή της ημέρας, θα τακτοποιηθεί γρήγορα καθώς θα είστε αποτελεσματικοί χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Συγχαρείτε τον εαυτό σας διότι σας αξίζει.

 

Ζυγός

Γενικά ζωδια: ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε. Η πλανητική ευθυγράμμιση φέρνει έναν νέο κύκλο ανεκτικότητας και κατανόησης στον δρόμο σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα δύο. Κάντε μικρά βήματα καθώς συστήνετε τον ευγενικότερο εαυτό σας στους φίλους και συνεργάτες σας. Δεν θα αποδεχτούν αμέσως τον μετασχηματισμό, για αυτό οι αλλαγές πρέπει να είναι μικρές. Ακούστε περισσότερο και μιλήστε λιγότερο.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: κανείς δεν θα σας πάρει στα σοβαρά στην εργασία σας σήμερα, εκτός αν έχετε σταθερά γεγονότα και συμπαγείς αποδείξεις για να υποστηρίξουν αυτά που λέτε. Αν χρειαστεί να κάνετε κάποιου είδους παρουσίαση, να είστε καλά προετοιμασμένοι. Οι άλλοι θα βλέπουν μόνο τρύπες στα σχέδιά σας.

 

Σκορπιός

Γενικά zvdia: θυμάστε όλες τις αποφάσεις που είχατε πάρει στο παρελθόν; Ήρθε η ώρα να δεσμευτείτε ξανά με αυτές. Όλα τα σημάδια δείχνουν πως πρέπει να φροντίσετε καλύτερα τον εαυτό σας. δουλεύετε τόσο σκληρά που πλέον η σωματική άσκηση έγινε μία πολυτέλεια που δεν μπορείτε να έχετε. Στην πραγματικότητα η σωματική άσκηση και η σωστή διατροφή είναι πολυτέλειες που δεν μπορείτε να αγνοείτε.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας

Οικονομικά και καριέρα zvdia: είναι μία καλή ημέρα για να κάνετε οποιαδήποτε είδους έρευνα έχει να κάνει με την εργασία σας. Αν ψάχνετε για εργασία, είναι μία φανταστική ημέρα να κοιτάξετε τις αγγελίες και στο ίντερνετ για να βρείτε την δουλειά που θέλετε.

 

Τοξότης

Γενικά ζωδια: σήμερα θα έχετε την ενέργεια και τον ενθουσιασμό για να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές στη ζωή σας. Θα χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά, αλλά είστε έτοιμοι για αυτό. Αρχικά επικεντρωθείτε στις σχέσεις. Οι αγαπημένοι σας δεν ενδιαφέρονται για τις επαγγελματικές σας επιτυχίες. Θέλουν (και ίσως χρειάζονται) να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί σας. Φέρτε την ισορροπία στη ζωή σας.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: κανονικά σας αρέσει να πετάτε την προσοχή στα σκουπίδια και να αφήνετε την καλή τύχη να σας βοηθά σε οποιοδήποτε σχέδιο στην εργασία σας. σήμερα είναι η μέρα για να κάνετε ακριβώς το αντίθετο. Υιοθετήστε μία πιο συντηρητική προσέγγιση και να έχετε και σχέδιο Β.

 

Αιγόκερως

γενικά zwdia: έχετε απίστευτη δημιουργικότητα μέσα σας. Τη χρησιμοποιείτε; Ο δημιουργικός αυτός κύκλος θα κρατήσει για περίπου ένα μήνα ακόμα.  Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία αχρησιμοποίητη. Ξεκινήστε το σχέδιο, την ζωγραφική ή το γράψιμο. Η απλή δημιουργία ξεκλειδώνει το μυαλό.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας

Οικονομικά και καριέρα zwdia: ένας νέος κύκλος ξεκινά στην εργασία σας σήμερα και θα σας φέρει αρκετή τύχη στην καριέρα σας. Είναι υπέροχη στιγμή για να ζητήσετε αύξηση ή προαγωγή. Σας αξίζει και μπορείτε να την πάρετε.

 

Υδροχόος

Γενικά ζωδια: η σημερινή ημέρα θα είναι τέλεια! Τα πάντα θα πάνε όπως θέλετε. Δεν μπορειτε να χάσετε. Στην εργασία, όλοι θα σας βλέπουν σαν αρχηγό. Στο σπίτι, τα μέλη της οικογένειας θα εκφράσουν ευγνωμοσύνη και στοργή. Θα μπείτε στον πειρασμό να δοκιμάσετε την τύχη σας στο καζίνο, αλλά μην είστε παρορμητικοί. Ειστε ήδη νικητές.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: η ανοργάνωτη προσέγγιση σας σήμερα στην εργασία, δεν θα κερδίσει πολλούς πόντους από το αφεντικό σας σήμερα –ή με τους συνεργάτες σας. είναι σημαντική στιγμή να δείξετε στους άλλους πως είστε πρακτικοί παρά την τάση σας για καινοτομία.

 

Ιχθύες

Γενικά zvdia: είναι μία καλή ημέρα για ήσυχη περισυλλογή. Ανησυχείτε αρκετά για τα οικονομικά σας τελευταία, αλλά δεν υπάρχει λόγος πια. Όλα δείχνουν πως η οικονομική σας τύχη πρόκειται να αλλάξει. Δουλεύετε σκληρά και θα πάρετε τις ανταμοιβές που πρέπει. Η σημερινή ευθυγράμμιση σηματοδοτεί πως θα πάρετε αυτά που σας αξίζουν

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Για να πετύχετε τους στόχους σας στην καριέρα, θα χρειαστεί να προσγειωθείτε περισσότερο. Κρατήστε τα ονειρα σας αλλά μην ξεχνάτε πως πρέπει να είστε ρεαλιστές για να κατακτήσετε τους στόχους σας.

 

zwdia-3-zodia