Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Κυριακή 17/5

zwdia-erwtikes-21-7-14

Κριός

Η επιθυμία μπορεί να σας κάνει να μιλάτε με κάποιο άτομο ακόμα και αν έχετε αντιληφθεί ότι δεν ενδιαφέρεται. Καλύτερα να προχωρήσετε. Αν προσπαθείτε να τραβήξετε αυτό το άτομο προς το μέρος σας, μάλλον πρέπει να κοιτάξετε άλλου. Μην ανησυχείτε, υπάρχουν πολλές ευκαιρίας που θα έρθουν σύντομα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Η πρακτική σας πλευρά συνδυάζεται με την Σελήνη στο ζώδιό σας και δεν σας αφήνει να υποφέρετε. Ο Πλούτωνας μπορεί να φέρει μερικά συναισθήματα στην επιφάνεια. Ίσως αναρωτιέστε για το αν πρέπει να ακούσετε την καρδιά σας ή να πάρετε μια πιο λογική απόφαση. Καλύτερα να σκεφθείτε ποια είναι η καλύτερη επιλογή. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Zwdia σε σχέση: Αν και μπορεί να είστε ευαίσθητοι εξαιτίας ενός σημαντικού προβλήματος η πολύ συζήτηση μπορεί να σας αφήσει με περίεργα συναισθήματα. Δώστε χρόνο στο μυαλό σας να καθαρίσει και να δείτε το όλο θέμα από μια πιο ξεκάθαρη οπτική. Ελεύθεροι: Αν έχετε αμφιβολίες για ένα ειδύλλιο μπορεί να είναι πολύ καλύτερο απ’ όσο νομίζετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Ελεύθεροι: Μπορεί να είστε κουρασμένοι και να έχετε ανάγκη από ξεκούραση και αυτοσυγκέντρωση. Αν βρείτε χρόνο να μιλήσετε με έναν φίλο μπορεί να σας βοηθήσει. Σε σχέση: Αν επιλύσετε ένα ζήτημα με όσο περισσότερες πληροφορίες γίνεται τότε η απόφασή σας θα είναι πιο εύκολη. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Μπορεί οι φίλοι να επικοινωνήσουν μαζί σας και να ταράξουν την ηρεμία σας ίσως είναι καλό να αποδεχθείτε μια πρόσκληση για ένα party. η σημερινή ενέργεια μπορεί να κάνει κάποιο ιδιαίτερο άτομο να σας προσέξει. Αν αναρωτιέστε αν αξίζει τον κόπο, οι πλανήτες δείχνει ότι πρέπει να το κάνετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Ελεύθεροι: Προσέξτε ένα απρόσμενο δώρο ή μια πρόταση για ραντεβού. Μπορεί να υπάρξουν μερικά μικρά προβλήματα επικοινωνίας αλλά με λίγη προσπάθεια όλα θα πάνε καλά. Σε σχέση: Με την όψη του Ποσειδώνα και της Αφροδίτης ακόμα παρούσα εκμεταλλευθείτε την ευκαιρία να δείτε μια ωραία ταινία και να ταξιδέψετε λιγο σε έναν φανταστικό κόσμο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Μπορεί να υπάρχουν πολλά που δεν έχετε καταλάβει ειδικά αν έχετε ακούσει ένα κουτσομπολιό που αφορά ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Δεν ξέρετε αν αληθεύει. Να είστε παρατηρητικοί, καθώς μπορεί να μάθετε πολλά και να πάρετε μια απόφαση. Ανεξάρτητα με το αν είστε ελεύθεροι ή όχι έχετε πολλές πιθανότητες να διασκεδάσετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Πρέπει να βρείτε τρόπο να διασκεδάσετε ειδικά αν έχετε κουραστεί και θέλετε να ξεχάσετε αυτά που σας ανησυχούν. Μην πιστεύετε ότι ακούτε σήμερα καθώς μπορεί κάποιος να προσπαθεί να σας ξεγελάσει. Η σημερινή ευθυγράμμιση δείχνει πως ίσως είστε πιο ευάλωτοι σήμερα και θα πρέπει να χαλαρώσετε αλλά και να παραμείνετε συγκεντρωμένοι. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Μπορεί να πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αναλογιστείτε την προσωπική σας ζωή. Μπορεί να έχετε προσπαθήσει πολύ τελευταία αλλά το αποτέλεσμα να μην ήταν καλό. Μην απογοητεύεστε. Χρησιμοποιήστε την ευκαιρία για να σκεφθείτε τον τρόπο προσέγγισής σας. Ίσως το να μην βγαίνετε καθόλου ραντεβού αυτή την περίοδο να είναι το καλύτερο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Τα πράγματα φαίνονται ότι είναι καλά αν προσπαθείτε να τραβήξετε την προσοχή ενός ενδιαφέροντος ατόμου. Η Σελήνη σας ενισχύει να ξεχάσετε την δουλειά και να διασκεδάσετε. Αν ψάχνετε για ένα ευχάριστο ραντεβού μπορεί να έχετε ένα αλλά πολλά που περιμένουν. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Ελεύθεροι: Αν ένα ειδύλλιο φαίνεται να έχει συναντήσει εμπόδια ή ίσως φαίνεται ότι χρειάζεται περισσότερα από εσάς, μην απελπίζεστε. Χρησιμοποιήστε την ευκαιρία να ξανασκεφθείτε την θέση σας και να προσπαθήσετε κάτι καινούργιο. Zwdia σε σχέση: Η όψη του Άρη με τον Δία ενισχύει τα ωραία, ζεστά συναισθήματα και σας δίνει την δυνατότητα να περάσετε καλά με ωραία παρέα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Οι εκπλήξεις μπορεί να συμβούν παντού και στις πιο περίεργες στιγμές ειδικά τώρα που η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα τις ενισχύει. Σήμερα με τον Δία να κατευθύνει τον τρόπο ζωής σας ίσως συναντήσετε ένα πολύ εντυπωσιακό άτομο σε ένα κατάστημα ή στο γυμναστήριό σας. Οι πιθανότητες είναι αμέτρητες τώρα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.