zwdia Ζυγος μηνιαιες προβλεψεις Αυγουστος 2015

zwdio-ζωδιο-ζυγος-εκδικηση-ωροσκοπιο-2015

Κοινοποίηση:

Μήπως κατά τις 2 με 3 Αυγούστου νομίζετε ότι περπατάτε επάνω σε κινούμενη άμμο;
Μην σας πιάνει πανικός. Όταν τα πάντα γύρω σας δείχνουν να κινούνται σε αργή κίνηση, θεωρείστε ότι είναι ο τρόπος που το πεπρωμένο σας , προειδοποιεί ότι έφτασε η στιγμή να σταματήσετε να τρέχετε με ταχύτητα φωτός και να αρχίσετε να μετακινείστε αργά. Πολύ αργά όμως. Οφείλεται στον ίδιο σας τον εαυτό μια ανάσα αυτόν τον Αύγουστο.

Οπότε αφήστε τον , ώστε το είναι σας να αναπνεύσει. Μην παιδευτείτε με ανησυχίες τύπου πως θα μείνετε πίσω σε ότι κάνετε. Πιστέψτε με, ήρθε η ώρα να βγάλετε από τον εγκέφαλο σας τους πάντες και να αφοσιωθείτε αποκλειστικά σε εσάς.

Την 9η και 10η Αυγούστου είναι τρομερά πιθανόν να σας ζητηθεί να λάβετε μέρος σε κάποιο πνευματικού γκρούπ ή να σας ζητηθεί ακόμα και να αποτελέσετε τον ομιλητή κάποιου σεμιναρίου τύπου συγκέντρωσης. Άλλωστε η σκέψη σας είναι πολύτιμη όχι μόνο για το είναι σας αλλά και το υπόλοιπο της ανθρωπότητας οπότε , εάν έχετε ακολουθήσει τη συμβουλή μου και έχετε χαμηλώσει τις ταχύτητες σας, θα μπορείτε κάλλιστα να αναλάβετε αυτό το πόστο με πλήρη αποδοχή από΄το πλήθος και επιτυχία.

zodia-zvdia-22

zodia-zvdia-75

σεξ ωροσκοπιο Αυγουστος 2015

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

Εάν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να κάνει τη διαφορά , ε τότε είστε εσείς. Συνειδητοποιήστε το απόλυτα και προχωρήστε. Όσο αφορά λοιπόν αυτό το έργο ζωής που ετοιμάζεται από τότε που γεννηθήκατε ως σήμερα, έχει ήδη γερές βάσεις, μορφή και σίγουρα άτομα που σας υποστηρίζουν πλήρως- ίσως βρείτε στις λεπτομέρειες , στοιχεία που σας κάνουν να θεωρείται ότι ζούμε στον μεσαίωνα αντί της σημερινής εποχής, όμως μη τα αφήσετε να μπούνε στη μέση, ακόμα και εάν τα πάντα δεν είναι του αιώνα σας , ο εχθρός σας δεν είναι οι λεπτομέρειες αυτές.

Ο εχθρός σας ήταν και παραμένει η δημιουργία ενός εσώτερου φόβου, στο ασυνείδητο σας , που σας μπλοκάρει και σας αφήνει στα μισά του έργου σας χρόνια τώρα. Αυτό τον Αύγουστο όμως τέρμα… αφού ξέρετε τον εχθρό σας , μην τον αφήσετε να σας καθηλώσει.Στην πραγματικότητα είναι ανύπαρκτος, απλά εσείς φοβάστε υπέρμετρα όπως λειτουργείτε υπέρμετρα και παγώνετε στο κενό.

zwdia-zvdia-taro-00

σεξ ωροσκοπιο Αυγουστος 2015

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

Ξεπεράστε το κάθε τι , το μέλλον είναι στα ακροδάχτυλα σας, αγγίξτε το. Αυτή τη φορά δικαιούστε να ορθώσετε το ανάστημα σας μπροστά στο πλήθος και να αναφωνήσετε «Ναι αυτό είναι δικό μου δημιούργημα». Οι απολαβές από το έργο σας είναι πολύ μεγαλύτερες από την όποια κριτική σας ακολουθήσει.

Εάν νιώθετε ότι χρειάζεστε κάποιες μίνι διακοπές η περίοδος 23 με 25 του μήνα είναι ιδανικές Η καλύτερη επιλογή είναι , η επιλογή ΄του αγνώστου. Επιλέξτε αυθαίρετα ένα άγνωστο μέρος και πάρτε μαζί σας τα απόλυτα οικεία και απαραίτητα, την οδοντόβουρτσα σας, ένα επιπλέον ζευγάρι ρούχα και το γούρι σας, ετοιμάστε ένα μικρό σακίδια τριημέρου και αφεθείτε σε μία ταξιδιώτική εμπειρία ελευθερίας και απελευθέρωσης.

straub_03.large