ζωδιο ταυρος και εκδίκηση

ζωδιο-ταυρος-zwdia

ζωδιο ταυρος και εκδίκηση

 

Σε αντίθεση με το παρορμητικό ζωδιο του κριου, ο ταυρος μπορεί να γίνει πολύ υπομονετικός, και όταν έρθει η ώρα για εκδίκηση, δεν θα είναι παρορμητική ούτε άμεση. Αυτό το ζωδιο κρατά τον έλεγχο της μοίρας του, αλλά επίσης του αρέσει να έχει στην κατοχή του όλα τα στοιχεία πριν αποφασίσει το αποτέλεσμα. Έτσι, υπάρχει πάντα προσεκτικός σχεδιασμός στην εκδίκησή του, καθώς έχει απίστευτη μνήμη και πιστεύει πως πρέπει κανείς να πληρώνει τα χρέη του. Θα ήταν σοφό να αφήσετε πίσω σας την εντύπωση πως αυτό που κάνατε θα ξεχαστεί!

 

Για όσους πλήγωσαν έναν ταυρο, είναι αρκετά εύκολο μετά από μία περίοδο να ρίξετε τις άμυνές σας. Μήνες ή ακόμα και χρόνια μπορεί να περάσουν χωρίς κανένα αντίποινο του ταύρου, κάνοντας τον εχθρό να πιστεύει πως ο ταυρος τον έχει συγχωρέσει. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

 

Όλο αυτό τον καιρό, ο ταυρος σχεδιάζει με προσοχή τις κινήσεις του. Έτσι όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, εφαρμόζει το σχέδιό του χωρίς λάθη. Και επειδή έχει την τάση να κρίνει αυστηρά τους ανθρώπους, τα θύματά του πληρώνουν συνήθως περισσότερο από όσο πρέπει. Ο ταύρος θα μαζέψει κάθε ίχνος απογοήτευσης που ένιωσε και όταν έρθει η εκδίκηση, τα πάντα ισοπεδώνονται.

zodia-zvdia-22

 

Θέλεις και εσύ μια προσωπική και εξειδικευμένη πρόβλεψη για το ερωτικό η το επαγγελματικό σου μέλλον με ακρίβεια  και λεπτομέρειες;  Κάνε τώρα το τηλεφώνημα της ζωής σου και μέσα σε λίγα μόνο λεπτά θα μάθεις τα πάντα …  κάλεσε το μέλλον σου στο     9011  40 41 21

 

Η εκδίκησή του θα είναι ήσυχη, καθώς δεν τον ενδιαφέρει να τραβήξει την προσοχή, και επειδή βασίζεται στο συναίσθημα περισσότερο από το πνεύμα, η εκδίκηση θα χτυπήσει σκληρά αλλά θα είναι απλή.

 

Αυτό σημαίνει πως μπορεί να τηλεφωνήσει στην δουλειά σας και να οδηγήσει στην απόλυσή σας, ή να κάνει ζημιά στο αμάξι σας. Και στις δύο αυτές περιπτώσεις θα παραμείνει ανώνυμος, και έτσι το προτιμά. Όμως, εσείς θα ξέρετε ποιος ευθύνεται για τον πόνο που νιώθετε.

 

ζωδια-ζωδιο

 

ζωδιο ταυρος διαβάστε επίσης