Ζυγός και παραψυχικές ικανότητες

zwdia-zygos

Κοινοποίηση:

Μέρος της παραψυχικής ικανότητας των Ζυγών είναι τηλεπαθητική και συνδέεται με τις πέντε αισθήσεις. Ανταποκρίνονται άμεσα και από ένστικτο στο χρώμα, τον ήχο και την οσμή. Έτσι μπορεί να τους έλξει η χρωματοθεραπεία ή η μουσικοθεραπεία, όπως και η χρήση αρωματικών ελαίων για θεραπεία ή για να βοηθηθούν να αποκτήσουν μια πιο δεκτική νοητική κατάσταση. Οι Ζυγοί δεν έλκονται από παραψυχικά θέματα και δραστηριότητες, όπως είναι ο υπνωτισμός, αλλά τους ταιριάζουν τεχνικές όπως το χρωμοτέστ του Λίσερ και οι ανθοθεραπείες του Μπαχ.

 

 

Η έμφυτη παραψυχική αίσθηση του ζωδίου δραστηριοποιείται σε κοινωνικές συναθροίσεις, όπου τη χρησιμοποιεί για να απαλύνει μια κατάσταση ή για να ταράξει τα νερά, όταν χρειάζεται λίγη έξαρση. Αυτή η μορφή έκτης αίσθησης ίσως αποδειχθεί χρήσιμη, γιατί λειτουργεί σαν προειδοποίηση του τι είναι πιθανό να κάνει ένας αντίπαλος. Παρόλο που το στρες μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια τα παραψυχικά χαρίσματα του ζωδίου, οι Ζυγοί ευαισθητοποιούνται περισσότερο στις παραψυχικές ή πνευματικές επιδράσεις κάτω από τις αρμονικότερες δυνατές συνθήκες. Κατευναστικά χρώματα, ήχοι και εικόνες που εμπνέουν, πιθανόν να βοηθήσουν να αναπτυχθεί μια δεκτική κατάσταση του νου. Η Ανατολή έλκει τους Ζυγούς, γεγονός που επεκτείνεται και στα παραψυχικά τους ενδιαφέροντα, έτσι η κινεζική αστρολογία και το Ι Τσινγκ τους γοητεύουν.

 

 

Αν παρουσιαστεί στους Ζυγούς ένα σημαντικό θεραπευτικό χάρισμα, συνήθως είναι κατάλληλο για να κατευνάζει νοητικές και νευρικές διαταραχές. Επομένως μπορούν να γίνουν εξαιρετικοί σύμβουλοι αν έχουν τη δυνατότητα να ακούνε αντικειμενικά και να υποστηρίζουν, αντί να προσπαθούν να πιέζουν κάποιον να πάρει μια απόφαση. Πρέπει να επιτρέπουν στους ασθενείς τους να παίρνουν από μόνοι τους τις αποφάσεις τους.

zodia-zvdia-22