Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 15/03 Τετάρτη

kiniseis-apoplanisis-zwdia

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 15/03

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Η σκέψη σας έχει περάσει σε ένα καινούργιο πρόσωπο, που είναι κοντά στις δικές σας προδιαγραφές. Λίγη υπομονή κα θα δείτε και τον χαρακτήρα του.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ζυγός

Ταύρος: Εσείς είστε πάντα αυτοί, που πρέπει να δίνεται λύσεις σε οικονομικά αλλά και πρακτικά θέματα μέσα στην σχέση σας. Είναι στο κάρμα του ζωδίου!
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Τοξότης

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Όλα έχουν το όριο τους. Εσείς κάνετε υπομονή τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, αναμένοντας αλλαγές. Έχει έρθει η ώρα όμως να μιλήσετε.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Καρκίνος: Εσείς και ο ευαίσθητος σας χαρακτήρας, δεν μπορείτε να συνεχίσετε να τρέχετε πίσω από σχέσεις και συντρόφους, που δεν σας εκτιμούν.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

Λέων: Με τόσο καλές όψεις της Αφροδίτης και του Ερμή, προς όλα τα πύρινα ζώδια, εσείς καλείστε να βρείτε τον άνθρωπο που θα ζεστάνει την καρδιά σας.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Τοξότης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Παρθένος: Μια καινούργια γνωριμία, έχει εισβάλει στην καθημερινότητα σας και σας έχει αλλάξει την διάθεση. Το ίδιο έχετε κάνει και εσείς σε αυτήν.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Αιγόκερως

Ζυγός: Μην κυνηγάτε και μην παρακαλάτε κανέναν… και πόσο μάλλον τους πρώην σας. Όποιος θέλει ας κάνει το κόπο να σας ψάξει και να σας βρει.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Τοξότης

Σκορπιός: Μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε στην εργασία σας και στην αισθηματική σας ζωή. Τα άστρα είναι ευνοϊκά για εσάς.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης: Με τον ανάδρομο Δία να σας φέρνει μπροστά σας, υποθέσεις ημιτελείς από το παρελθόν, εσείς μόνο να μπερδευτείτε μπορείτε.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Καρκίνος

Αιγόκερως: Οι σκέψεις και τα αισθήματα σας, θα πρέπει τελικά να φανερωθούν στο άνθρωπο που αγαπάτε, να θέλετε και εσείς να δείτε ανταπόκριση.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Υδροχόος: Μια ματιά σας έχει γοητεύσει το άτομο που είναι μέσα στον φιλικό σας κύκλο. Ετοιμαστείτε για ερωτικές εξομολογήσεις, που θα σας εκπλήξουν.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Ιχθείς: Μια φρέσκια γνωριμία που έχετε κάνει από τον εργασιακό σας χώρο, είναι ερωτευμένη μαζί σας. Τα υπόλοιπα από την νέα εβδομάδα.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Ζυγός

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.