Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 15/05 Δευτέρα

ζωδια-προβλεψεις

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 15/05

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Ξεχάστε λοιπόν, όλα αυτά τα άσχημα που συντελέστηκαν μέσα στην σχέση σας, και ασχοληθείτε με το καλό – δημιουργικό σας παρόν.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ιχθείς

Ταύρος: Λίγες ημέρες έμειναν, με τον ήλιο πάνω στον Οίκο σας. Αυτό που έχει σημασία, είναι άμεσα να ξεκαθαρίσετε την σχέση σας με τον άνθρωπο σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Λέων

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Είσαστε ικανοί λοιπόν για τα πάντα. Αυτό που πρέπει να επισπεύσετε είναι να λύσετε τα αισθηματικά σχοινιά… με το παρελθόν
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Καρκίνος: Οι σκέψεις και τα αισθήματα σας, έχουν αποδειχτεί πολλές φορές μέχρι τώρα στο παρελθόν. Αφήστε τον σύντροφο σας, να κάνει κάτι ανάλογο.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ιχθείς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων: Η δουλειά σας έχει γίνει εμμονή. Μπορεί να περνάτε μια ερωτική απογοήτευση, αλλά βάλτε και λίγο χρώμα στην καθημερινότητα σας.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Παρθένος: Έχετε πολλά μέτωπα ανοιχτά. Αυτό που συσχετίζεται άμεσα με το παρελθόν, μάλλον σας βάζει σε ατέρμονους κύκλους, χωρίς όφελος.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Ζυγός: Οι ερωτικές ανατροπές είναι πολλές. Αυτό που έχει σημασία είναι να μείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτά που θέλετε και ζητάτε από τον άνθρωπο σας.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

Σκορπιός: Έχετε πολλά να ολοκληρώσετε πριν λήξει ο Μαιος. Σκεφτείτε και κάντε τις άμεσες προτάσεις σας, και θα δείτε που όλα θα εξελιχτούν υπέρ σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Τοξότης: Δεν δέχεστε εσείς την κριτική. Ίσως και να μην είστε έτοιμοι, να κάνετε κάποιες παραχωρήσεις μέσα στην αισθηματική σας σχέση.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Με τον ήλιο να περνάει, προσεχώς στους Διδύμους, εσείς θα έχετε όλες τις ευκαιρίες, για να ξεκαθαρίσετε αυτά που θέλετε μέσα στον δεσμό σας.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Υδροχόος: Οι ψευδαισθήσεις υποχωρούν και αυτό που ζητάτε, θα γίνει. Ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει, θα έχει πολλά να σας προσφέρει.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Ιχθείς: Μην κυνηγάτε την ουρά σας. Δεν έχει σημασία τι έγινε στο παρελθόν. Ελάτε στο τώρα και κάντε νέα και παραγωγικά ξεκινήματα.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Ζυγός

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.