Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 26/06 Κυριακή

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 26/06

Η πολλή ενασχόληση σας με τα επαγγελματικά Κριοί, τελικά θα σας αφήσει μόνους. Δώστε μια παραπάνω προτεραιότητα και στη προσωπική σας ψυχαγωγία.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Λέων

Οι περισσότεροι Ταύροι είναι σε σκέψεις, για να κάνουν μια παραπάνω κίνηση για να δώσουν ευκαιρίες για να ξαναζωντανέψει συναισθηματικά
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Ζυγός

 

Οι Δίδυμοι αποφασίζουν τις επόμενες ημέρες, για την προσωπική τους ζωή. Το πιο πιθανόν είναι να θελήσουν να μείνουν μόνοι τους.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Ιχθείς

zodia-taro-45

Για τους Καρκίνους που είναι σε διάθεση συμφιλίωσης, τα άστρα είναι συμμαχικά και ενισχύουν τις πρωτοβουλίες για κάτι περισσότερο.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Αφήστε τους τρίτους να κάνουν Λέοντες, την πρώτη κίνηση. Είσαστε εδώ και καιρό ξεκάθαροι στα αιτούμενα σας. Αν μπορεί κάποιος να τα καλύψει, τότε ας σας παρουσιαστεί.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Σκορπιός

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Οι μέρες θα κυλήσουν πολύ θετικά για όλους τους Παρθένους, που αναζητούν την ψυχική τους ηρεμία. Φίλοι και γνωστοί παραμένουν δίπλα σας.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Τοξότης

Οι Ζυγοί που έχουν την ελευθερία τους πια από αισθηματικές δεσμεύσεις, που τους ταλαιπώρησαν, το μόνο που μπορούν να κάνουν τώρα είναι να οργανώσουν τις διακοπές τους.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Αιγόκερως

Αν κάποιος σας ενδιαφέρει Σκορπιοί, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να του μιλήσετε και να τους εκφράσετε, αυτό που υπάρχει στην βούληση σας.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Ιχθείς

Για τους ακράτητους Τοξότες το μόνο σίγουρο είναι, ότι πριν το τέλος του Ιουνίου, θα τους έρθουν νεώτερα που θα τους κάνουν να σκεφτούν και πάλι το παρελθόν τους.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι που σκέφτονται να περάσουν αυτές τις Καλοκαιρινές διακοπές μόνοι τους, ίσως και να βρεθούν προ εκπλήξεων, από παλιά τους ερωτική ιστορία.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Στον έρωτα είσαστε λίγο αδέξιοι. Όλα σας φταίνε Υδροχόοι, και ποτέ εσείς. Στην εν λόγω τωρινή εποχή, αν κάνετε λίγο υπομονή θα δείτε παλιά πρόσωπα να σας πλησιάζουν.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Ταύρος

Ανταλλάξτε ιδέες με τον άνθρωπο Ιχθείς με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Αυτό πιθανόν να σας φέρει και πιο κοντά αισθηματικά.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Ζυγός

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.