Ερωτική Συμβατότητα ζωδίων – Οκτ’17

synastries

Ερωτική Συμβατότητα ζωδίων – Οκτ’17

Ο μήνας του Οκτωβρίου θα χαρακτηριστεί από μοιραία αστρολογικά φαινόμενα πάνω σε όλον τον ζωδιακό κύκλο, που θα σπρώξει αισθήματα και οικονομικές καταστάσεις, στα άκρα. Μόνο ότι αξίζει … θα σωθεί!

Πιο αναλυτικά:

 

Οι Κριοί που έχουν χωρίσει, οι Λέοντες που χωρίζουν … αλλά και οι Τοξότες που ήδη κάνουν σκέψεις γύρω από χωρισμό … μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Οκτωβρίου, θα έχουν απρόβλεπτες ανατροπές, που ίσως και κάποιους με εύκολο τρόπο να τους οδηγήσει, σε μια επανασύνδεση με μόνιμο χαρακτήρα. Το ξαφνικό χρήμα, θα παίξει τον ρόλο του.
Τυχερές ημερομηνίες : 10 και 14 Οκτωβρίου
Εύνοια με Καρκίνους και Ιχθείς

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Οι σταθεροί Ταύροι, οι περίεργοι Παρθένοι αλλά και οι σκληροπυρηνικοί Αιγόκεροι, έχουν πάρα πολλά εκκρεμή θέματα να τακτοποιήσουν … μέσα στον καινούργιο μήνα. Οι περισσότεροι αναμένουν, ένα πρώην ταίρι, ή κάποιες εξηγήσεις, που θα ανοίξουν δρόμους για επανένωση. Επειδή αυτό μπορεί και να αρχίσει, σίγουρα και με μια δική σας πρώτη κίνηση πιθανόν … σκεφτείτε μήπως και το τολμήσετε τελικά.
Τυχερές ημερομηνίες : 05 και 17 Οκτωβρίου
Εύνοια με Λέοντες και Τοξότες

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Μεγάλες και μόνιμες ανατροπές … θα έχουν οι αγαπητοί Δίδυμοι, οι Ζυγοί, και οι δύσκολοι σε όλα τους Υδροχόοι, σε κάθε τομέα της ζωής τους, από το δεύτερο 10ημερο του Οκτωβρίου … και μετά. Ξεκινώντας, με τα οικονομικά σας, που θα εξελιχθούν αλλά θα σας βγουν και νέες προτάσεις – συνεργασίες. Ερωτικά, θα βρείτε τις πολύτιμες ισορροπίες με το άτομο που αγαπάτε, και πιθανόν μέχρι να λήξει το τρέχον έτος …. να προκύψουν δεσμεύσεις. Πάντως, μια τυχερή – θετική είδηση οικονομικού περιεχομένου, σας έρχεται.
Τυχερές ημερομηνίες : 12 και 19 Οκτωβρίου
Εύνοια με Ταύρους και Ιχθείς

Είσαστε κάτω από την εύνοια του σύμπαντος εσείς οι Καρκίνοι, ακόμη περισσότερο οι Σκορπιοί, αλλά και οι Ιχθείς, που φέτος μια μέχρι να φύγει η χρονιά θα δώσουν ρεσιτάλ στην αγάπη. Πολλά τα ευχάριστα στους μόνους και τους εργένηδες που θα βρεθούν τετ – α – τετ, με τον έρωτα τον καρμικό της ζωής τους. Μια μερίδα… είναι πιθανόν και να επανασυνδεθούν μέσα από πρωτοβουλίες, της άλλης πλευράς.
Τυχερές ημερομηνίες : 03 και 18 Οκτωβρίου
Εύνοια με Ταύρους και Καρκίνους

zwdia-768