ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Κυριακή 04.10

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Κυριακή 04.10

 

Η Κάρτα λενορμαντ της  Κυριακής 26. Το Βιβλίο (Δέκα καρό)

Ερωτικό  μυστικό, κρυμμένα λάθη του παρελθόντος, περίπλοκη  προσωπικότητα, καταπιεσμένος – πλατωνικός έρωτας

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

 

ζωδια – Κριός:  Τακτοποιήστε τώρα οικογενειακά και ερωτικά θέματα. Αυτοί που έχουν χωρίσει τον τελευταίο καιρό -εβδομάδες, θα έχουν ειδήσεις που θα τους αναστατώσουν ευχάριστα._

 

ζωδια – Καρκίνος: Έχει ανέβει απότομα ο εγωισμός σας, και αυτό σας έχει απομακρύνει από τον ερωτικό σύντροφο σας. Οι ημέρες που ακολουθούν θα σας δώσουν τις  απαντήσεις που χρειάζεστε.

 

ζωδια – Ζυγός:  Μοιράζεστε σε πολλές και διαφορετικές καταστάσεις – κοινωνικά- επαγγελματικά -, και έχετε αφήσει τα προσωπικά σας στην τελευταία προτεραιότητα.

 

ζωδια – Αιγόκερως: Τα μεγάλα σχέδια σας είναι ένα βήμα πριν γίνουν αληθεία. Επικοινωνήστε περισσότερο και βάλτε σε όλα αυτά το αγαπημένο  ταίρι σας…θα βοηθήσει πολύ στο μεταξύ σας μελλοντικό δέσιμο.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

ζωδια – Ταύρος: Σταθεροποιούνται όλες οι σχέσεις και σε όλα τα επίπεδα. Αυτοί που έχουν χωρίσει θα καταφέρουν να βρουν τη χρυσή τομή για τη επανένωση με το πρώην συντροφικό ταίρι τους.

 

ζωδια – Λέων: Δυσαρέσκεια και γκρίνια θα εισπράξετε τις επόμενες ημέρες από τον άνθρωπο σας… καθώς η μεταξύ σας θέρμη – ενθουσιασμός έχει πλέον χαθεί. Κάντε αυτό που χρειάζεται  να αναθερμάνετε το κλίμα.

 

ζωδια – Σκορπιός: Προσπαθήστε πια να μην εμπλέκεστε σε κουβέντες που δεν σας οδηγούν σύντομα κάπου αποτελεσματικά. Αφήστε και τον σύντροφο σας όταν θα είναι έτοιμος, να κάνει πράματα για την καλή σχέση σας.

 

ζωδια – Υδροχόος:  Καθυστερήσεις θα έχετε μέσα στις επόμενες ημέρες-εβδομάδες στα πλάνα που έχετε οργανώσει για την σχέση σας. Αποφύγετε να πιέσετε…και δώστε χρόνο σε όλες τις πλευρές.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

ζωδια – Δίδυμοι: Μεγαλώστε τον κύκλο των γενικότερων γνωριμιών σας, εσείς οι ελεύθεροι και θα δείτε πολύ  κόσμο να σας πλησιάζει. Όσοι έχουν ήδη βρει κάτι ενδιαφέρον… ας  κάνουν μια ακόμη προσπάθεια να το κρατήσουν.

 

ζωδια – Παρθένος: Αντιμετωπίστε άκρως ρεαλιστικά – πρακτικά τις καταστάσεις και μην πιέσετε χρονικά κανέναν. Ο σύντροφος σας είναι σε βαθιές σκέψεις να σας αποκαλύψει τα σχέδια του για το κοινό σας μέλλον.

 

ζωδια – Τοξότης: Οι μέρες είναι κατάλληλες για να συζητηθούν πολλές συναισθηματικές υποθέσεις όχι μόνο για  τον παρόν σας. Οτιδήποτε εμφανιστεί θα πρέπει να είστε σε θέση να το χειριστείτε σωστά και άμεσα.

 

ζωδια – Ιχθύς: Ακατάλληλες ημέρες μέχρι τις 08/10, για να συζητηθούν και να σταθεροποιηθούν τα σοβαρά θέματα μέσα σε ζευγάρια που έχουν απομακρυνθεί ή έχουν αποστασιοποιηθεί τον τελευταίο.