ζωδια για ελεύθερους 22/07 Σάββατο

skylos-antras

ζωδια για ελεύθερους 22/07 Σάββατο

ζωδια Κριος
Ζείτε σε έναν υλικό κόσμο και τα υλικά αγαθά μεταφέρουν κάποια μηνύματα. Αυτό όμως, δεν σας κάνει ρηχό άτομο. Σκεφτείτε το θέμα σαν ένα ξεκάθαρο φρόνημα. Τι λένε οι εξωτερικές λεπτομέρειες για το καινούργιο σας αμόρε;

ζωδια Ταυρος
Αυτή η επαφή με τον – ξέρετε ποιον – μπορεί να μην χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια αλλά η μακροπρόθεσμη διατήρησή της μπορεί να είναι μεγάλη πρόκληση. Πιστεύετε ότι αξίζει για την ένταση των συναισθημάτων που εσείς οι δύο βγάζετε όταν είστε μαζί.

 

ζωδια Διδυμοι
Φαίνεστε σε τέλεια φόρμα. Ακούγεστε τέλεια. Μυρίζετε υπέροχα. Οπότε γιατί τόσα ραντεβού σας καταλήγουν σε φιάσκο; Εξετάστε τα βαθύτερα κίνητρά σας. Μπορεί να οφείλεται στο ότι στην πραγματικότητα δεν σας ενδιαφέρει να ερωτευτείτε. Βρείτε τι είναι αυτό που θέλετε πραγματικά.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Μπορεί να γνωρίσετε κάποιο αξιολάτρευτο άτομο πάνω από έναν πάγκο με λαχανικά. Αρχίστε να ψωνίζετε στην τοπική αγορά οπωροκηπευτικών, γίνετε εθελοντής σε κάποιο συσσίτιο ή σε κάποια άλλη κοινωνική δράση. Τα γαστρονομικά ενδιαφέροντα μπορεί να σας φέρουν πιο κοντά στον έρωτα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λεων
Το να αρνιέστε ότι είστε ερωτευμένοι, δεν θα κάνει αυτό που αισθάνεστε να εξαφανιστεί, όσο και αν το θέλετε. Παραδεχθείτε ότι αυτό το πρόσωπο σας ενδιαφέρει. Αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να κάνετε κάτι για αυτό. Πριν το καταλάβετε, θα σας περάσει.

ζωδια Παρθενος
Τόσες πολλές επιλογές στον ερωτικό τομέα – τι να κάνει ένας μόνο άνθρωπος; Θέλετε την έξαψη που συνοδεύει ένα καινούργιο αίσθημα ή το παλιό και δοκιμασμένο λειτουργεί καλύτερα για εσάς; Το να μηρυκάζετε την κατάσταση δεν θα σας βοηθήσει – κάντε μια επιλογή και γρήγορα.

ζωδια Ζυγος
Η αυτοπεποίθησή σας είναι στα ύψη και για καλό λόγο. Οι άνθρωποι χαίρονται να είναι κοντά σας – και μερικοί άνθρωποι θα ήθελαν επίσης να είναι και ερωτευμένοι μαζί σας. Να θυμάστε να είστε επιλεκτικοί – μην αρπάζετε οποιαδήποτε ευκαιρία βρεθεί στο δρόμο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια Σκορπιος
Μερικές φορές μοιάζει σαν να είναι όλος ο κόσμος ζευγαρωμένος αλλά στατιστικά αυτό δεν είναι αλήθεια. Αν περιτριγυρίζεστε από ζευγάρια, ήρθε η ώρα να κάνετε μερικές νέες γνωριμίες. Κάντε κάποια καινούργια μαθήματα ή συμμετέχετε σε κοινωφελείς δράσεις.

ζωδια Τοξοτης
Μερικές φορές καλό θα ήταν να αναρωτηθείτε τι τρέχει με τους φίλους σας. Πώς γίνεται να κάνουν συνεχώς τα ίδια λάθη στα ερωτικά τους; Μια στιγμή – μήπως να αναρωτηθείτε το ίδιο και για τον εαυτό σας;

ζωδια Αιγοκερως
Δείτε τα πράγματα από μια πιο ευρεία προοπτική. Αυτή η στιγμή είναι μόνο ένα κομμάτι από τη μεγαλύτερη εικόνα της ερωτικής σας ζωής. Πιστέψτε ότι εκεί έξω υπάρχει και κάτι άλλο που σας περιμένει. Να περιμένετε μια ευχάριστη και διαφωτιστική έκπληξη.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Υδροχοος
Η αρχή «ένα πράγμα τη φορά», λειτουργεί επίσης όταν εφαρμόζεται στον τομέα των ραντεβού. Είναι δύσκολο να βάλετε όρια στη φαντασία σας και να μην οραματίζεστε το μέλλον με κάποιον με τον οποίο έχετε βγει το τέλειο ραντεβού, αλλά καλό θα ήταν να βλέπετε τα πράγματα όπως έχουν, εντάξει;

ζωδια Ιχθυες
Βασιστείτε στην οικογένειά σας. Τα αδέλφια στέκονται επάξια στο πλευρό σας και σας βοηθούν στις δοκιμασίες της ερωτικής σας ζωής. Η τόση συνεχής παρουσία αγάπης στη ζωή σας, σας υπενθυμίζει όλα εκείνα για τα οποία θα πρέπει να αισθάνεστε ευγνώμονες.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις