ζωδια: μηνιαίες προβλεψεις Δεκεμβριος- ιχθυες

miniaies-zwdio-ixtheis

ζωδια: ο Δεκέμβριος ξεκινά με εσάς να δίνετε τεράστια προσοχή στο σπίτι σας. Η Πανσεληνος στον 4ο οικο, τον οικο της οικογένειας και του σπιτιού στις 6 Δεκεμβρίου, θα φέρει συναισθηματικά νέα από έναν συγγενεή –μάλλον θηλυκό. Θα χρειαστεί να δείξετε πόσο υποστηρικτικοί είστε κατά τη διάρκεια αυτή, και αν το κάνετε θα αποτελέσετε ωκεανό συμπόνιας χωρίς δισταγμό. Απλά προσέξτε να μην επηρεαστείτε από τα συναισθήματα του άλλου, καθώς έχετε την τάση να δίνετε υπερβολικά πολλά!

 

Αν δεν συμβεί τίποτα σοβαρό στο σπίτι σας, η πανσεληνος θα έχει να κάνει με μία μετακόμιση ή με αλλαγές στο περιβάλλον του σπιτιού. Κάποιος ίσως φύγει από το σπίτι σας ή θα ολοκληρώσετε μία ανακαίνιση.

 

Οι φιλίες και οι ευκαιρίες για κοινωνική ζωή θα είναι στο επίκεντρο αυτό το μήνα. Στις 10 του μηνός, η αφροδιτη περνά στον 11ο οικο σας, τον οίκο των κοινωνικών σας κύκλων, όπου θα παραμένει μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2015. Θα απολαύσετε αρμονία με τους φίλους σας και θα έχετε την ευκαιρία να παρευρεθείτε σε αρκετά απολαυστικά γεγονότα. Μετά την Νέα σεληνη στις 21 Δεκεμβρίου, στον ίδιο τομέα του χάρτη σας, θα θελήσετε να ξεκινήσετε μία ιστοσελίδα, να αποδεχτείτε την πρόσκληση σε κάποια εκπομπή, ή να ξεκινήσετε κάποια κοινωνική καμπάνια. Να περιμένετε υπέροχα αποτελέσματα.

zodia-taro-45

 

Ο κρόνος θα αλλάξει ζώδιο στις 23 Δεκεμβρίου, περνώντας στον 10ο οικο σας, τον οίκο της καριέρας, για πρώτη φορά μετά από 29 περίπου χρόνια. Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017 θα έχετε την ευκαιρία να αφήσετε το στίγμα σας στον επαγγελματικό τομέα. Αν δεν είστε εκεί που θέλετε ακόμα, ο κρονος θα σας βοηθήσει να φτάσετε. Σηκώστε τα μανίκια σας και ετοιμαστείτε για δουλειά!

 

ζωδια Δεκέμβριος διαβάστε επίσης

 

zwdia