ζωδια σαββατοκύριακο 18-19/06 Α

astrologia-martioy-2014

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκύριακο 18-19/06 A

ζωδια Κριός
Βασίζονται τα όνειρά σας σε μια σταθερή δομή, Κριοί; Το Σάββατο, η Σελήνη και ο άρχοντας του σχεδιασμού-Κρόνος-μπαίνουν στον επεκτατικό ένατο Οίκο σας. Ενώ η οραματίστρια φύση του ζωδίου σας, μισεί να αισθάνεται περιορισμένη, αυτός ο κοσμικός συνδυασμός σας ενθαρρύνει να επιβραδύνεται τους ρυθμούς σας.

Σπάστε ένα συναρπαστικό έργο σε διαχειρίσιμες φάσεις και δραστικά βήματα. Προτού το καταλάβετε, θα πετύχετε το στόχο σας. Ο ένατος Οίκος κυβερνά τα ταξίδια και τις παγκόσμιες συνδέσεις, καθιστώντας αυτή την ημέρα εξαιρετική για να δημοσιεύσετε μια τολμηρή θέση σας ή να μοιραστείτε τις ιδέες σας με ένα ευρύτερο ακροατήριο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Σελήνη της Κυριακής στον Τοξότη, συνεχίζει να ενεργοποιεί τον περιπετειώδη ένατο Οίκο σας, καθώς συγχρονίζεται με τον απρόβλεπτο Ουρανό. Έτοιμοι να ξεφύγετε από την αποτελμάτωση; Εάν έχετε ξεχάσει πόσο συναρπαστική μπορεί να είναι η ζωή, προετοιμαστείτε να σας το υπενθυμίσουν με έναν τρομερό τρόπο. Αλλά μην κάθεστε περιμένοντας από το τηλέφωνό σας να χτυπήσει. Απευθυνθείτε σε έναν παλιό φίλο, αγοράστε εισιτήρια για συναυλία ή αναζητήστε πτήσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ο ένατος Οίκος κυβερνά επίσης τη φιλοσοφία, οπότε τσεκάρετε κάποιο πνευματικό εργαστήρι ή τον ομαδικό διαλογισμό που σκεφτόσασταν να κάνετε.

ζωδια Ταύρος
Δεν είστε για μια βραδιά στο κρεβάτι, κυριολεκτικά ή μεταφορικά, με τον οποιοδήποτε. Ωστόσο, μερικές φορές η ορμή σας για ευχαρίστηση κερδίζει τη μάχη εναντίον του υπερεγώ σας. Το Σάββατ, η Σελήνη και ο προσεκτικός Κρόνος πατάνε τα φρένα σε όποιες τυχόν κοινοπραξίες ή ρομαντικά καμώματα κανονίζατε. Προτού μπείτε πάρα πολύ βαθιά, ρωτήστε τον εαυτό σας: εμπιστεύεστε πραγματικά αυτό το πρόσωπο ή γνωρίζετε την ιστορία του; Η χημεία μετράει πολύ, αλλά αν αυτό είναι το μόνο που έχετε για να προχωρήσετε, κάντε μια παύση για να το σκεφτείτε καλύτερα.

Το πάθος και η προστασία της ιδιωτικής ζωής είναι το τσιτάτο της Κυριακής,καθώς η Σελήνη, στον περιπετειώδη Τοξότη, διαπερνά τον ερωτικό όγδοο Οίκο σας και ενώνει τις δυνάμεις της με τον απρόβλεπτο Ουρανό. Αισθάνεστε την ανάγκη να δεθείτε, Ταύροι, και λαχταράτε μια πραγματική σύνδεση ψυχής. Μπορεί να μην είστε σε θέση να συγκρατήσετε τα συναισθήματά σας – αλλά γιατί θα έπρεπε να τα συγκρατήσετε; Ενώ το λίγο μυστήριο μπορεί να κάνει τα πράγματα ακόμα πιο σαγηνευτικά, εάν παίζετε για τα καλά, ίσως καλύτερα να ανοίξετε όλα σας τα χαρτιά στο τραπέζι. Μια δημιουργική συνεργασία θα μπορούσε επίσης να γεννηθεί σήμερα. Ξεκινήστε ένα έργο μαζί και δοκιμάστε τα νερά.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Δίδυμοι
Ως το σύμβολο των διδύμων, έχετε κατά πολύ να κάνετε με τα δυναμικά ντουέτα. Αλλά η περιοριστική συνάντηση Σελήνης – Κρόνου το Σαββάτο στον Οίκο της σχέση σας, θα σας κάνει να σκεφτείτε διπλά πριν επισημοποιήσετε το έτερο ήμισύ σας. Μπορεί να χτυπήσετε ένα φράγμα σε με μια ρομαντική ή επιχειρηματική σχέση, που θα σας κάνει να σταματήσετε και να κάνετε πίσω. Αυτό δεν είναι κακό, Δίδυμοι, το ταχύτατο ζώδιό σας συχνά παραλείπει τις βασικές αρχές. Τώρα κάντε ένα βήμα πίσω, και βεβαιωθείτε ότι αυτή η συμμαχία είναι χτισμένη στη στεριά. Αν διαπραγματευόσασταν μια συμφωνία, κάντε τις δύσκολες ερωτήσεις. Μέχρι το τέλος της ημέρας, θα μπορούσατε να είστε έτοιμοι να βάλετε την υπογραφή σας στην διακεκομμένη γραμμή.

Την Κυριακή, μην αγχώνεστε για μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής των σχεδίων σας. Αυτό είναι ένα πιθανό σενάριο, καθώς η Σελήνη στον Τοξότη, περιστρέφετε μέσα σε ένα τρίγωνο με τον ακανόνιστο Ουρανό στον παρορμητικό Κριό. Και επειδή είναι στους Οίκους των “ανθρώπων” σας, δεν θα είστε σε θέση να προβλέψετε- πόσο μάλλον να ελέγξετε- τη συμπεριφορά των άλλων. Σε περίπτωση που τα ραντεβού σας ακυρώνονται, αφήστε την απογοήτευση ή τον εκνευρισμό και δείτε το σαν ευκαιρία για να στριμώξετε μια συνάντηση ή ένα ραντεβού που δεν πιστεύατε ότι θα βρείτε τον χρόνο να το προλάβετε. Όταν η ζωή σας ρίχνει λεμόνια, φτιάξτε κοκτέιλ μαργαρίτα!

zwdia - love

ζωδια Καρκίνος
Είναι τόσο εύκολο να πάρετε την υγεία σας ως δεδομένη όταν αισθάνεστε καλά. Αλλά η συνάντησηΣελήνης – Κρόνου του Σαββάτου, στον Οίκο της ευεξίας σας, σας θυμίζει ότι η πρόληψη αξίζει πολύ περισσότερο από την θεραπεία. Μόνο και μόνο επειδή μπορείτε να συντρίψετε μια σακούλα πατατάκια με ρίγανη ή τρεις καφέδες την ημέρα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνετε (προφανώς). Αλλά ακόμα και αν ασκείστε τακτικά και τρώτε καλά, να θυμάστε ότι πολλές ασθένειες σχετίζονται με το στρες και όχι μόνο με τον καθιστικό τρόπο ζωής. Πάρτε μέτρα για να απλοποιήσετε και να φέρετε περισσότερη γαλήνη στην ζωή σας και φυσικά, να κινείστε τακτικά. Οι μακροπρόθεσμες ωφέλειες θα αξίζουν τον κόπο!

Το χρήσιμο τρίγωνο της Κυριακής ανάμεσα στη Σελήνηστον έκτο Οίκο, της υγείας σας και της οργάνωσης, με τον μετασχηματιστικό Ουρανό, στον προσανατολισμένο στον στόχο δέκατο Οίκο σας, θα μπορούσε να δώσει ακριβώς αυτή την ορμή που περιμένατε στο ψηλόμεσο τζιν σας. Η αυτοπειθαρχία έρχεται εύκολα υπό αυτή τη διέλευση, οπότε σκεφτείτε τι είναι αυτό που θέλετε να ολοκληρώσετε. Να δοκιμάσετε μια διαφορετική προπόνηση; Να αγοράσετε ένα νέο αποχυμωτή; Τι λέτε για την πλήρη ανακατάταξη του γραφείου στο σπίτι σας; Με οτιδήποτε καταπιαστείτε, κάντε το με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και κάνοντας τις δραστηριότητες της ημέρας να μείνουν.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Λέων
Δείτε σοβαρά τα ταλέντα σας αυτό το Σαββατοκύριακο, Λιοντάρια. Το Σάββατο, η Σελήνη και ο δομημένος Κρόνος συναντιούνται στον δημιουργικό πέμπτο Οίκο σας. Αν είστε καλλιτέχνης ή συγγραφέας, μπορείτε να ξεκινήσετε να ψάχνετε ατζέντη ή ευκαιρίες για να δείξετε τη δουλειά σας. Ίσως να αποφασίσετε να κάνετε μαθήματα φωνητικής ή να δουλέψετε με έναν εκπρόσωπο διαφήμισης. Ακόμα κι αν δεν έχετε το μικρόβιο της τέχνης, μπορείτε ακόμα να επωφεληθείτε από την εκπαίδευση στην καθημερινή σας ζωή. Ο πέμπτος Οίκος κυβερνά επίσης την αγάπη και τη γονιμότητα. Ένα ειδύλλιο θα μπορούσε να πάρει μια στροφή προς την επισημοποίηση, ή μπορεί να ξεκινήσετε να μελετάτε μια νέα προσθήκη στην οικογένεια.

Τα σχέδια της Κυριακής για την αντιμετώπιση πρακτικών θεμάτων που έχετε στη λίστα σας, μπορεί να γίνουν καπνός, χάρη στο τρίγωνο Σελήνης-Ουρανού στα ευερέθιστα ζώδια της φωτιάς. Η Σελήνη συνεχίζει να υποδαυλίζει τον πέμπτο Οίκο σας, του πάθους και του ρομαντισμού και υπερφορτίζεται από τον απρόβλεπτο Ουρανό στον ανήσυχο Κριό. Καλύτερα να κάνετε μια ημερήσια εκδρομή, ή να συναντήσετε το ταίρι σας ή τον καλύτερο σας φίλο για καφέ και μια βόλτα. Τροφοδοτείστε τη γόνιμη φαντασία σας και θα επιστρέψετε με μια λαμπρή ιδέα στο γραφείο τη Δευτέρα.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Παρθένος
Οικογενειακές υποχρεώσεις μπορεί να σας βαρύνουν αυτό το Σάββατο, χάρη σε μια επιφορτισμένη συνάντηση Σελήνης – Κρόνου στον τέταρτο Οίκο σας της οικίας. Μπορεί να αισθανθείτε επιβαρυμένοι από τα συναισθηματικά βάρη ενός συγγενή, ιδιαίτερα μιας αγαπημένης σας γυναίκας. Ή θα μπορούσατε απλώς να συνειδητοποιήσετε ότι ο χρόνος περνά και να αισθανθείτε μια ισχυρή, νοσταλγική ανάγκη να επανασυνδεθείτε με τις ρίζες σας. Ίσως είναι καιρός να κανονίσετε μια οικογενειακή επίσκεψη ή συνάντηση; Είναι επίσης μια καλή μέρα να σοβαρευτείτε σχετικά με το δικό σας σπίτι, να αναβαθμίσετε το ντεκόρ σας με μερικά ποιοτικά κομμάτια ή να ρίξετε μια ματιά στις λίστες ακίνητων.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Οικιακά ζητήματα υπερισχύουν άλλων θεμάτων και την Κυριακή, καθώς η Σελήνη συνεχίζει να στροβιλίζεται μέσα στον τέταρτο Οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Συν τοις άλλοις, σχηματίζει ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον επαναστατικό Ουρανό στον Κριό, το ζώδιο των νέων ξεκινημάτων. Αν τσακωνόσασταν με έναν συγγενή ή τον συγκάτοικό σας, τώρα είναι η ώρα για επαναπροσέγγιση. Πάρτε το σωστό δρόμο, Παρθένοι και ξεκινήστε μια συζήτηση. Είναι επίσης μια καλή στιγμή κυριολεκτικά για να βάλετε το σπίτι σας σε τάξη, ίσως ξεκινώντας με το να οργανώνετε έναν ακατάστατο χώρο.

tarw-zwdia