ζωδια 28/10 Καρμικες Θεραπειες

erwtikes-provlepseis-zwdia-tetarti-3-6

ζωδια 28 Οκτωβρίου- Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης ( Τοξότη / Παρθένο)

Ίσως διαπιστώσετε ότι οι άνθρωποι στη ζωή σας δεν είναι τόσο υποστηρικτικοί, ενθαρρυντικοί ή συνεργατικοί όσο πιστεύατε ότι είναι, από την άποψη του να σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε τον σκοπό της ζωής σας. Κάποιος μπορεί ξαφνικά να αποσύρει την υποστήριξή του, ή ίσως να σας αντιτεθεί ή να παρέμβει σε αυτό που προσπαθείτε να κάνετε στη ζωή σας.

Ίσως ένας τσακωμός ή μια διαφωνία να συμβεί και η αναστάτωση, το άγχος ή τα σκληρά συναισθήματα που θα προκύψουν να ρίξουν μια σκιά πάνω στον τρόπο που αισθάνεστε για τη ζωή σας.

 

Αν συμβεί αυτό, είναι πιθανό να πρέπει να εξετάσετε πιο προσεκτικά το θέμα για το οποίο διαφωνήσατε. Ανταποκρίνεστε στην κατάσταση με τρόπο που αντανακλά πραγματικά τις αξίες σας; Ή ίσως οι αξίες σας θα πρέπει να επανεξεταστούν;

zodia-taro-45

Μπορεί να χρειαστεί να γίνει μια επαναδιαπραγμάτευση για να έρθετε σε συμφωνία ή σε ισορροπία με τις προτεραιότητες σας. Αυτή η διέλευση θα μπορούσε επίσης να εκδηλωθεί ως προβλήματα γύρω από τα οικονομικά ή τα υπάρχοντά σας και θα απαιτεί κάποια προσαρμογή από την πλευρά σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Δεδομένου ότι αυτή η διέλευση συνήθως διαρκεί μόνο λίγες ημέρες, στις περισσότερες περιπτώσεις τα αποτελέσματά της δεν είναι σημαντικά.

Αν όμως εμφανιστούν κάποια σημαντικά θέματα, τότε μάλλον φαίνεται ότι υπάρχει ένα βαθύτερο ζήτημα και θα ήταν σοφό να εξετάσετε το πρόβλημα πέρα από τις τρέχουσες συνθήκες.

Άλλες διελεύσεις (ειδικά στον γενέθλιο χάρτη σας) μπορεί να σας δώσουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη φύση της κατάστασης.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ζωδια 28 Οκτωβρίου – Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Χείρωνα (Αιγόκερω / Ιχθύες)

Αυτή η διέλευση σας δίνει την ευκαιρία να αναλάβετε δράση που μπορεί να φέρει την επούλωση σε κάποια συνεχιζόμενα προβλήματα που έχετε ήδη. Για παράδειγμα, αν υποφέρετε από εξασθενημένη ενέργεια ή χρόνια προβλήματα υγείας, αυτή η διέλευση θα μπορούσε να φέρει ανακούφιση, ειδικά αν είστε πρόθυμοι να επενδύσετε σε κάποια προσπάθεια για να προχωρήσετε προς τα εμπρός.

Ή μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε επιπλέον αυτοπεποίθηση για να αντιμετωπίσετε ένα δίλημμα που έχετε μέχρι στιγμής αποφύγει. Μπορεί επίσης να βρεθείτε σε μια θέση όπου μπορείτε να βοηθήσετε τους άλλους να βρουν κάποια ανακούφιση ή ενδυνάμωση που σχετίζεται με τον πόνο τους και τους χρόνιους αγώνες τους. Η επίλυση των προβλημάτων όλων των ειδών μπορεί να ενισχυθεί από το να έχετε μια προληπτική στάση σε ότι κάνετε και αφήνοντας όσα δεν μπορείτε να φτιάξετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera