17/06 Αφροδίτη στον Καρκίνο–Ένοχη Αγάπη επιστρέφει

17/06 Αφροδίτη στον Καρκίνο –Ένοχη Αγάπη επιστρέφει

 

Στις 17 Ιουνίου η Αφροδίτη περνάει στον οίκο του Καρκίνου και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 12/07. Αφήνοντας τους ανήσυχους Διδύμους, δίνει την ερωτική της ένταση στον Καρκίνο που προσεχώς γίνεται ο κλειδοκράτορας του ζωδιακού κύκλου.

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας

 

Όσοι εκ των Κριών και των Καρκίνων, είναι σε διάθεση για ξεκαθαρίσματα, μέσα σε σχέσεις κάθε είδους, ερωτικές – φιλικές – οικογενειακές, θα το πράξουν. Δεν υπάρχουν χρονικά πια περιθώρια για αναβολές και εξηγήσεις. Πριν την πανσέληνο του μήνα, όλα θα μπουν στην θέση τους.
Τυχερή ημερομηνία: 20 / 06
Δύσκολη ημερομηνία: 25 / 06

zodia-taro-45

Για τους Ταύρους και Ιχθείς, που είναι καλά και ευτυχισμένοι με την προσωπική τους επιλογή, τα πράματα θα γίνουν ακόμη καλύτερα με την έλευση κάποιου απογόνου ή μιας καλύτερης οικονομικής κατάστασης. Αυτό ισχύει και για τους ελεύθερους, που ίσως και στις διακοπές τους, ανταμώσουν μια καινούργια ερωτική περιπέτεια.
Τυχερή ημερομηνία: 28 / 06
Δύσκολη ημερομηνία: 10 / 07

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Δίδυμοι και Αιγόκεροι, μετράτε ώρες πια, με την ερωτική τύχη της Αφροδίτης και πάνω στον οίκο σας. Επιταχύνετε υποθέσεις που έχουν μείνει άλυτες και με τον φόνο των συγκρούσεων – χωρισμού. Ουδείς θα σας περιμένει. Έχετε τον Ερμή και τις όψεις του, να σας δίνουν την άνεση των επικοινωνιών άρα, έχετε και το αβαντάζ.
Τυχερή ημερομηνία: 30 / 06
Δύσκολη ημερομηνία: 24 / 06

Χαμογελάτε κρυφά οι Τοξότες και οι Σκορπιοί. Σε λίγες ημέρες Αφροδίτη και Ήλιος σας αγκαλιάζουν με τις όψεις τους, και σας δίνουν όλα αυτά που σας έχουν στερηθεί στην ερωτική σας πραγματικότητα. Δείτε τι και ποιος είναι αυτός, που σας ταιριάζει και κάντε την καταλυτική σας κίνηση.
Τυχερή ημερομηνία: 05 / 07
Δύσκολη ημερομηνία: 11 / 07

tarw-wroskopio-4

Οι Παρθένοι και Ζυγοί, έχουν τις ευκαιρίες να μιλήσουν και να συναντήσουν μια παλαιότερη σας γνωριμία – έρωτα. Οι Έρμης και Αφροδίτη υποστηρίζουν τις επανασυνδέσεις, που θα γίνουν μέχρι και την πανσέληνο του Αυγούστου. Οργανωθείτε όλα εξελίσσονται προς το καλύτερο. Ακόμη και οι μόνοι, είναι στο εν δυνάμει στόχαστρο καρμικής αγάπης.
Τυχερή ημερομηνία: 02 / 07
Δύσκολη ημερομηνία: 04 /07

Κρατηθείτε λίγο ακόμη εσείς οι Λέοντες και οι Υδροχόοι. Από τις 20/06 και μετά ξεκινάει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, και μέχρι τα τέλη του Καλοκαιριού, που η προσωπική σας ζωή θα κάνει άλματα προόδου. Παρεξηγήσεις και λάθη θα απομακρυνθούν, και οι συζητήσεις θα οδηγήσουν σε επανενώσεις.
Τυχερή ημερομηνία: 08 / 07
Δύσκολη ημερομηνία: 07 / 07